Beni salak yerine koyan kv

Koydurmayın kendinizi enayi yerine

Gördüğünüz an neden “aaa bu Benim taytlık kumaşım, demek anneminkilere karılmış, birini sen mi giydin, yakışmış canım, o sende kalsın, ben diğerlerini annemden alırım “ demeliydiniz

Lakin 22 tayt mı kv ne yapacak siz ne yapacaksınız apartmanda mı dağıtacaksınız

Hiç yıkamadan her gün bi tane giyse nerdeyse bi ayı çıkarıyor
Valla o zaman şahane yapmış ne diyeyim

Tayt sayısı hepimize dert oldu, konu sahibinden çıt yok.
6 taytım olsa hangisini atsam diye bakarım. 22'yi aydınlatalım lütfen. Üstelik hepsi aynı kumaş.
Aaaa bak bu ayrıntı benim kaçmıştı gözümden 22 tane aynı kumaştan taytı ne yapacaksın konu sahibi

ben de merak ettim de soramadım belki herkes biliyo da ben eksik kalmışım diye. öyle bişey varsa biz de diktirek.
Di mi yaaa
Benim bütün haftasonlarım tayt üstü tişörtle geçiyor ama çok pahalıya geliyor o yüzden 3 tane taytı yıkayıp yıkayıp giyiyorum
Alayım kumaş da diktireyim ne güzel olur

Hiç yıkamadan her gün bi tane giyse nerdeyse bi ayı çıkarıyor
Valla o zaman şahane yapmış ne diyeyim

Tayt sayısı hepimize dert oldu, konu sahibinden çıt yok.
6 taytım olsa hangisini atsam diye bakarım. 22'yi aydınlatalım lütfen. Üstelik hepsi aynı kumaş.
Aaaa bak bu ayrıntı benim kaçmıştı gözümden 22 tane aynı kumaştan taytı ne yapacaksın konu sahibi

ben de merak ettim de soramadım belki herkes biliyo da ben eksik kalmışım diye. öyle bişey varsa biz de diktirek.
Di mi yaaa
Benim bütün haftasonlarım tayt üstü tişörtle geçiyor ama çok pahalıya geliyor o yüzden 3 tane taytı yıkayıp yıkayıp giyiyorum
Alayım kumaş da diktireyim ne güzel olur

Haram bir defa nasıl içleri alıyor ya

Kocana niye söylemiyorsun anne niye böyle yaptınız desin diye... Evlerine gittiğim bi gün makasla taytların hepsini delik deşik eder sonra da hiçbirşey olmamış gibi yanlarında otururdum ben. Kendiler lafını açamazlardı açarlarsa da foyaları ortaya çıkardı. Ha konu açıldı mı o zaman bende eveler gevelerdim.

Üstelik aynı kumaştan 22 tayt. Kafamda deli sorular.

Böyle insanlarla görüşmeyin bugün mal yarın canına zarar gelir

Can derken

Stres kaynaklı kanser vb hastalıklar

İçine ata ata hastalanırsın

Bir daha görüşme kocana anlat

Asla de

Bir daha evime almayacağım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…