- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Valla o zaman şahane yapmış ne diyeyimHiç yıkamadan her gün bi tane giyse nerdeyse bi ayı çıkarıyor
Aaaa bak bu ayrıntı benim kaçmıştı gözümden 22 tane aynı kumaştan taytı ne yapacaksın konu sahibiTayt sayısı hepimize dert oldu, konu sahibinden çıt yok.
6 taytım olsa hangisini atsam diye bakarım. 22'yi aydınlatalım lütfen. Üstelik hepsi aynı kumaş.
Di mi yaaaben de merak ettim de soramadım belki herkes biliyo da ben eksik kalmışım diye. öyle bişey varsa biz de diktirek.
Valla o zaman şahane yapmış ne diyeyimHiç yıkamadan her gün bi tane giyse nerdeyse bi ayı çıkarıyor
Aaaa bak bu ayrıntı benim kaçmıştı gözümden 22 tane aynı kumaştan taytı ne yapacaksın konu sahibiTayt sayısı hepimize dert oldu, konu sahibinden çıt yok.
6 taytım olsa hangisini atsam diye bakarım. 22'yi aydınlatalım lütfen. Üstelik hepsi aynı kumaş.
Di mi yaaaben de merak ettim de soramadım belki herkes biliyo da ben eksik kalmışım diye. öyle bişey varsa biz de diktirek.
Haram bir defa nasıl içleri alıyor yaAnnemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
Kocana niye söylemiyorsun anne niye böyle yaptınız desin diye... Evlerine gittiğim bi gün makasla taytların hepsini delik deşik eder sonra da hiçbirşey olmamış gibi yanlarında otururdum ben. Kendiler lafını açamazlardı açarlarsa da foyaları ortaya çıkardı. Ha konu açıldı mı o zaman bende eveler gevelerdim.Annemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
Ben 3 bol pijamayı 120 TL ye diktiriyorum. Nerenin terzisi len bu, 22 taytı 60 TL ye dikiyor.Sanırım kumaş almaya gideceğim.
Sonra da doğru terziye.Fiyat ne kadar uygunmuş öyle ya
Daha neler duyacağız.
Bu arada ne yapacaksınız 22 taytı yav?
Sorduk ama konuyu açan kaçıyor.:))Oh be nihayet biri sormuş bu yorumu arıyodum
Sorduk ama konuyu açan kaçıyor.:))
Üstelik aynı kumaştan 22 tayt. Kafamda deli sorular.Konu sahibi kusura bakma ama konuda en çok takıldığım şey neden 22 tayt
Bi de 22 tayt için 65 lira ne kadar uygunmuş ya
Ben mağazadan tanesini 65e alıyorum neredeyse
Demek diktirmem daha mantıklı
bi de bu bildiğimiz tayt di mi ya hani dar olan bacağa giyilen ne biliyim 22tayt giyilmek için çok yaa
Geyiklidir belkiLeoparlı mı bari
Evet ya sormayın o ayrıntıyı az önce başka bi arkadaşın yorumuyla farkettimÜstelik aynı kumaştan 22 tayt. Kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?