Beni sevismekten soguttun diyen bir (ex)sevgili

bulut87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
200
217
23
Merhabalar herkese,
yillar önce birlikte oldugum, fakat ozaman uzak mesafe iliskisi yürütemeyecegimize karar verdigimiz icin ayrildigim eski sevgilim ile tekrar bir araya geldik. Aradan 4 sene gectigi icin ikimiz de büyümüs, hayatta farkli yerlere gelmistik. Hersey güzel basladi fakat kendisi biraz fazla kontrol hastasi. Nerde ne zaman ne yaptigim hakkinda devamli haber vermemi istiyor. Ayrica giyimime karismaya basladi. Zaten cok acik, kisa, dar giyinen birisi degilim ama ona da karismaya basladi. Sonra makyaj yapmani istemiyorum dedi. Orda kavga ettik. Bir sekilde kabullendi.
En son bardagi tasiran olayi anlatmak istiyorum size: Birlikte disarda yemek yedik ve eve geldik. Aksam yankinlastik ve birlikte olduk. Ben birlikte olurken aslinda istedigim hazzi ve zevki alamadigimi farkettim ve cok istekli degildim acikcasi. Ikinci kez istedignde istemedigimi söyledim. Kendisi bozuldu baya ama sonucta iki kisinin istemesi gerekir. Ne oldu dedim su an konusmak istemiyorum dedi. Ardindan hayir neyse söyle dedim. Beni sevismekten soguttun dedi. Sevisirken arada gülüyorsun, sacma seyler söylüyorsun, konusuyorsun dedi. O an okadar sinirlendim ki. Her seyi kendisinin istedigi gibi olsun istiyor. Sevismede bile benim kendisinin istedigi gibi davranmami, hareket etmemi istiyor. Tabiki iliskiyi bitirdim hemen. Narsist kisilik bozuklugu oldugunu tahmin ediyorum kendisinin. Buna benzer bir seyle karsilasan oldu mu? Beni sevismekten soguttun ne demektir ya?? Su ana kadar sevgililerimin hic birinden böyle birsey duymadim, aksine bu konuda gayet iyi ve becerikli oldugumu söylerlerdi. Erkeklerin bu sacma beklentilerini gercekten anlayamiyorum. Biz kadinlar bu konuda daha dik durmamiz ve ne yapip etmeyecegimize kendimiz karar vermemiz gerekir.

gülme pek hoş olmuyor odurumda...fakat red edildiği için bir bahane bulmuş...

Bilemedim şimdi :) eşimde ilişki sırasında gülse ya da alakasız şeyler söylese bende sinirlenirim. Siz beklentinizi karşılayan bir ilişki olmadığı için konsantre olamadınız bence isteksizliğinizde hareketlerinize yansıdı.

Var esim. Ayni cumleler. Kendisi narsist. Bu yuzden suan bosanma asamasindayiz
Evet sizin konumuz aklima geldi. Narsist olma ihtimali yüksek cünkü iliskide hersey kendi istedigi gibi olsun istiyor. Herseyi kontrolü altinda olsun istiyor.

gülme pek hoş olmuyor odurumda...fakat red edildiği için bir bahane bulmuş...
Kesinlikle haklisiniz ama öyle gülmedim. Sadece arada gülümsedim o da sonucta hala birbirimize alisma esnasindaydik. O gülümsemem kesinikle negatif degildi.

gülme hoş olmamış derken? zaten keyfii bir hal içindesiniz güleceksiniz de gülümseyeceksiniz de öyle saçma şey mi olur. sanki aa tipe bak hahaha mı yapmış kız gülümseyeblr güledebilir. transa geçip kasmaktansa doğal olması daha önemli bence problem gülmen vs değil yaparken haz almadığını fark etmiştir erkektir anlar hisseder yani onu farkedince acaba ben mi yanlış anladım diye sana yönelmiş reddettiğinde zevk almadığına emin olmuş kuruntu yapmış hepsi bu
sanada ağır bişey söyleyecekki sende en az onun kadar kendni kötü hisset diye gerçekten soğutmuş olsan niye ikinciye gelsin erkekler ve aptalca küçük hesapları işte. Bence en doğrusunu yapmışsın hem zaten araya o kdr zaman ayrılık ve soğukluk girdikten sonra onunla bunu deneyebilmen bile bence büyük başarı otursun ona şükretsin.

Red yemiş küçük beyniyle intikam almaya çabalamış madem soğumuş neden tekrar istemiş

kesinlikle katiliyorum size. sonucta keyif aldigim icin biraz da hala cekindigim icin gülümsedim. Kahkaha atmadim sonucta. Yorumunuz icin tesekkür ederim. Kesinlikle haklisiniz

kesinlikle katiliyorum size. sonucta keyif aldigim icin biraz da hala cekindigim icin gülümsedim. Kahkaha atmadim sonucta. Yorumunuz icin tesekkür ederim. Kesinlikle haklisiniz
Bence kahkaha da olabilirdi hatta ağlanabilir de sonuçta toplum içi gündelik hayattan bi durum değil duygu yoğunluğu var garipseyenleri anlayamadım robot gibi 3-2-1 başla ve son tamam bitti kalk mı olması normal zaten bu işlerde sapkınlık yoksa normal diye belirlenmiş kalıplar olmamalı ha karşınızdaki adam olsaydı üstünden süre geçince kırmadan bu hareketini anlayamadım vs gibi konuşurdu siz de karar verirdiniz sonrasına çok belli can acıtmak için kurgulandığı

Son düzenleme:

Ayrılmakla kesinlikle çok iyi yapmışsın canım cidden ben sinirlendim okurken. Biri bana bunları dese ve yapsa dovmekten beter ederim onu. Anam babam karışmıyor sen kimsin dimi Hiç karşılaşmadım Umarım hiç karşılaşmam ve İnş hiç bir kadın karsilasmaz sorunlu ya

Ben de genelde gülüyorum kaciveriyor arada ne var bunda ya ben gülünce o da gülüyor öpüyor saçımı seviyor, Hep kendi menfaatini düşünmüş bu adam cinsellik iki kişiyle olur. Eğer basaramiyorsa afedersiniz eliyle olsun

Evet cok haklisin.Insan sevisirken güler de, bazen utanir, bazen konusur yani o an icinden ne geliyorsa öyle davranirsin. Yok yai hep ben hep ben - megaloman birisiyi zaten. Kurtuldum resmen.
Yorum icin de ayrica tesekkür ederim :)

Büyük konuşma bak ,yine eline düşersin
:)) büyük konusmamak gerekiyor ama gercekten hic zannetmiyorum. Ben deger verdigim icin sacma sapan beklentilerini (kiyafet, makyaj, gece disariya cikma, haber verme, izin alma vs vs.) karsilamaya calistim ama bu son olayi kaldiramiyorum. böyle bir sey söylenmez. Bu sekilde asla dile getirilmez. Kendisi yüksek müh. ve neyi nasil ifade edecegini cok iyi bilir. agzi cok iyi laf yapar. Bu sebepten ötürü kesinlikle kasitli yapildigini düsünüyorum. canimi acitmak icin yapilan birseydi ve basardi ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…