Çok tatlı ya ...kızlar merhaba
size bir konuda danışmak istiyorum. sizce anlatacağım şeyleri yapan biri bana aşık olabilir mi?
şöyle anlatayım, aynı üniversitedeyiz. ama o öğrenci değil, öğretici. beni yadırgamayın ne olur. aramızda sadece 3 yaş var. o da bekar. benim için görüntüsü değil kişiliği önemli. ama çok yakışıklı olduğu için kızlar genellikle saçma sapan davranıyorlar. ben hep mesafeliyim. duygularımı anlayacak diye ödüm kopuyor. ama mesela derste bir örnek verecek olursa , tahtaya benim adımı yazıyor. kantinde kimseyle oturmaz normalde. çok mesafelidir. ama benimle oturup sohbet ediyor. bana kahve ısmarlayıp ayağıma kadar getiriyor. bir keresinde arkadaşım hatıra fotoğrafı çekmek istedi, ben çekeyim dedim. olmaz dedi. oradan birini çağırdı ve fotoğrafta sen de olmalısın dedi. sonra fotoğrafı ona gönderince , kütüphanemin en nadide köşesine koydum resmi dedi. çıkartmış yani bir de. bana iki tane kitap hediye etti. bunları verirken elleri elime değdi. ben kıpkırmızı oldum. o gözlerime baktı, senin için taşıyayım istersen dedi. başka bir gün şiir cd si hediye etti. attila ilhan şiirleri vardı içinde. aşk şiirleri. senin için yaptım dedi. koskoca okulda başka kimseye değil bana diye sevinesim geliyor :) bazen gelip benim sırama oturuyor derste. ama çok saygılı.. uzak oturuyor yani. başkaları ile konuşurken ses tonu ayrı, benimle iken daha değişik. bir gün telefonda konuşmuştuk, kapattığımı sandı galiba, ah canım benim dedi ismimi söyleyerek. ben hiç duymamış gibi kapattım telefonu. sen herşeyin en iyisine layıksın dedi bir gün. okulun merdivenlerinde bir erkek çocukla otururken görmüş beni, ben onu görmedim. sonradan söyledi. seni bir çocukla orada otururken gördüm, üşürsün diye düşündüm dedi. ama hiç yüzüme bakmadı. ben nedense açıklama yapmak istedim. o çocuk benden küçük, kardeşim gibi dedim. aa öyle mi dedi. gülümsedi bana bakıp. beni rüyasında görmüş. tartışıyorduk , iyi bir rüya değildi dedi. birkaç arkadaşın yanında söyledi. yine kıpkırmızı oldum tabii :) daha çok şey var. yazmak istiyorum ama sıkılırsınız okurken :) şimdi söyleyin ne olur , ben çok salağım da onun aşkını anlamıyor muyum? yoksa çok salağım da aşık olduğunu mu sanıyorum :)
çok doğru kesinlikle katılıyrum ve hatta içlerinde evli olanları da varCanım ben de üniversitede okumanın, seni uyarmak isterim ki bizim de iki okumanımız her yıl bir iki kız öğrenci ile bu tarz flörtleşiyorlar ama sevgililik-evlilik gibi bir düşünceyle değil sadece güzel bir genç kızın ilgisi ve sevgisi hoşlarına gidiyor. Çalışan 25 yaşında bir kadın kitap için de cd için de böyle heyecan duyulmaz hayatı tanıyor, evlenince nerede oturacağız der geçer ama genç kız öğrenciler bu otorite ve nezaket arasındaki iletişimden etkikenebiliyorlar ve seçilmiş hissediyorlar. Bu bahsettiğim okutmanlar bu kızlara dersleri bitince ya da dönem bitince yanıp tutuşmuyorlar, unutuyorlar yeni flört yaşamaya başlıyorlar. Sadece heyecan ve ego tatmini için.
Kesinlikle katiliyorum sizeCanım ben de üniversitede okumanın, seni uyarmak isterim ki bizim de iki okumanımız her yıl bir iki kız öğrenci ile bu tarz flörtleşiyorlar ama sevgililik-evlilik gibi bir düşünceyle değil sadece güzel bir genç kızın ilgisi ve sevgisi hoşlarına gidiyor. Çalışan 25 yaşında bir kadın kitap için de cd için de böyle heyecan duyulmaz hayatı tanıyor, evlenince nerede oturacağız der geçer ama genç kız öğrenciler bu otorite ve nezaket arasındaki iletişimden etkikenebiliyorlar ve seçilmiş hissediyorlar. Bu bahsettiğim okutmanlar bu kızlara dersleri bitince ya da dönem bitince yanıp tutuşmuyorlar, unutuyorlar yeni flört yaşamaya başlıyorlar. Sadece heyecan ve ego tatmini için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?