• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevmiyor mu eşim?

siz muhtemelen aileden ötürü kaygılı bağlanıyorsunuz şefkat ilgi isterken siz ,karşı tarafta bunalıyor bu durumdan biraz bence kendı sağlığınız için eşinizin sevip sevmemesinden geçtim siz sadece önce kendinizi düşünün sosyalleşin terapiye gidin

siz muhtemelen aileden ötürü kaygılı bağlanıyorsunuz şefkat ilgi isterken siz ,karşı tarafta bunalıyor bu durumdan biraz bence kendı sağlığınız için eşinizin sevip sevmemesinden geçtim siz sadece önce kendinizi düşünün sosyalleşin terapiye gidin
Bende merak ettim konu sahibini, tam da bunu yazmaya gelmiştim. "Kendimi neden mecbur hissediyorum " noktasındaysan kesinlikle terapiye git . YouTube Dan videolar izle . Benim eşimde yengeç burcu acayip zor bı karakter, ama ben ona değil de kendime odaklanmada buldum çözümü, bu kadar manipülatif bir burç olamaz . Sen iyi niyetli bir arkadaşsin .Lütfen anne olmadan önce kendini ara ve bul canım.

Bende merak ettim konu sahibini, tam da bunu yazmaya gelmiştim. "Kendimi neden mecbur hissediyorum " noktasındaysan kesinlikle terapiye git . YouTube Dan videolar izle . Benim eşimde yengeç burcu acayip zor bı karakter, ama ben ona değil de kendime odaklanmada buldum çözümü, bu kadar manipülatif bir burç olamaz . Sen iyi niyetli bir arkadaşsin .Lütfen anne olmadan önce kendini ara ve bul canım.
Ah huricihan ve nurbanu istemsizce güldüm isimlere 🤣 bunkadar mı denk gelir muhteşem yüzyıl 🤣

Kabusa dönen evliliğinizde klomen ile hamile kalmaya çalışmanız neden peki? Bu kadar mutsuz eşinden evliliğinden memnun olmayan kadının yapacağı iş mi bu?
Bütün mutsuzluklar boş evlilikler sevgisiz anne babalar mutsuz çocuklar tam olarak bu aşamalarda ortaya çıkıyor, çocuklar mutsuz evliliklerinizin tutkalı değil ya, insanın inanası gelmiyor yaptıklarınıza bazen.

1 yıldır muhteşem bir evliliğim sürüyordu. Hiç bir sıkıntımız yoktu. Eşime bebekmiş gibi davrandım hep, onu çok sevdim hala çok seviyorum. Fakat o sanki benden uzaklaştı bilmiyorum, sanki bir kabusun içinde gibiymişim hissediyorum. Bi yandan ona çok kızmak bir yandan ona sarılmak koklamak istiyorum. İkimizde memuruz kocam o kdr iyi biri ki çok merhametli yanlız bana mı merhameti yok bu aralar bilmiyorum. Küçücük birşey de bana bağırıyor kızıyor. Ben çocuk değilimki artık kimse bana bağırsın kızsın istemiyorum. Çocukluğumdan beri çok şey yaşadım çok zor şeyler. Eşimde mutlu oldum hayata beni o bağladı. Küfür etme dediğim halde küfür etti aslında hiç öyle kötü biri değildi bana 4 5 aydır seni seviyorum bile demedi, beni önemsemiyor dinlemiyor eskiden çok dinlerdi şimdi hissedemiyorum. Neden? Ne oldu da böyle olduk biz
Cinsellik nasıl aynı mı?

Su adamaleri simartmayin ya. Bebek gibi sevip bakarsin onun yaptigida azarlayip küfür etmek. Neden buna izin veriyorsun? Bagiriyormu sen daha cok bagirki anlasin yoksa daha cok ayaklar altina alir senj.

1 yıldır muhteşem bir evliliğim sürüyordu. Hiç bir sıkıntımız yoktu. Eşime bebekmiş gibi davrandım hep, onu çok sevdim hala çok seviyorum. Fakat o sanki benden uzaklaştı bilmiyorum, sanki bir kabusun içinde gibiymişim hissediyorum. Bi yandan ona çok kızmak bir yandan ona sarılmak koklamak istiyorum. İkimizde memuruz kocam o kdr iyi biri ki çok merhametli yanlız bana mı merhameti yok bu aralar bilmiyorum. Küçücük birşey de bana bağırıyor kızıyor. Ben çocuk değilimki artık kimse bana bağırsın kızsın istemiyorum. Çocukluğumdan beri çok şey yaşadım çok zor şeyler. Eşimde mutlu oldum hayata beni o bağladı. Küfür etme dediğim halde küfür etti aslında hiç öyle kötü biri değildi bana 4 5 aydır seni seviyorum bile demedi, beni önemsemiyor dinlemiyor eskiden çok dinlerdi şimdi hissedemiyorum. Neden? Ne oldu da böyle olduk biz
Karşılıklı sesler yükselse bile küfür olmaz.

Mesela bugün sabah beraber kahvaltı hazırladık. Sonra pikniğe gittik. Dönüşe geçtik. Arabadayken müdürü aradı yarın için izin istemişti beni hastaneye götürecekti kontrole. Telefon arabaya bağlı konuşuyordu. Bende müdür beyi tanıdığım için teşekkür ettim izin verdiği için. Bana telefonu kapatınca sen niye lafa karışıyorsun ben varken sen niye konuşuyosun dedi. Ve ben direkt odama girdim yattım. O da salona geçti. Az önce yanıma geldi sordum neden böylesin. Uzun süredir seni seviyorum bile demedin dedim, babalarımız annelerimize diyor mu dedi gitti yanımdan.
Haklı yani o telefona karismaniz çok yersiz.

Size küfreden birini nasıl sevebiliyorsunuz

Geçen gün dedim. Yoruldum biraz yardım et dedim mutfakta, bana diyor ki yapma dışardan söyleyelim. Tamam da ben dışardan ne zaman yemek yesem midem ağrıyor yiyemiyorum mecbur yapmak zorunda kalıyorum
Bu adamdan neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Motivasyonunuz ne

Ben hep düzeltmeye çalıştım zaten. Öyle büyük kavgalarımız olmadı hiç. Evimizde hiç birşeyi eksik etmedi. Hani şöyle örnek verebilirim belki küçük bişey olcak. Tabakta bir tane köfte kalınca annem onu çocuklarına verirdi en sevdiği bizdik. Eşimde bana verir öyle merhametli biriydi. Sokataki kedilere mama alıp dağıtarak işten eve geliyor. Ama son 3 4 aydır neden böyle biraz bana kalben uzak anlayamıyorum 😢
Bu uzaklık değil şimdi adam ağzına s...yor resmen.

Mesela bugün sabah beraber kahvaltı hazırladık. Sonra pikniğe gittik. Dönüşe geçtik. Arabadayken müdürü aradı yarın için izin istemişti beni hastaneye götürecekti kontrole. Telefon arabaya bağlı konuşuyordu. Bende müdür beyi tanıdığım için teşekkür ettim izin verdiği için. Bana telefonu kapatınca sen niye lafa karışıyorsun ben varken sen niye konuşuyosun dedi. Ve ben direkt odama girdim yattım. O da salona geçti. Az önce yanıma geldi sordum neden böylesin. Uzun süredir seni seviyorum bile demedin dedim, babalarımız annelerimize diyor mu dedi gitti yanımdan.
Ne alaka Allah aşkına nie ebeveyni gibi davranıyorsunuz halen.

Ayrıca daha eşinizle arayı düzeltememişken sizi sevmeyen kaynanaya nie yanaşıyosunuz dolduracak korkusu falan cidden cocuk gibi davranıyorsunuz eşinize .

Annesi beni sevmiyor eşimin bana diyor seni sevmiyor diye. Fakat ben düzenli ararım annesini saygı duyarım severim de. Ben hep onun ailesine zaten iyi oldum. Hani kayınvalidem de öyle hep gözü yükseklerdeydi. Ben çalışan gelin istiyorum dedi, oğlu benimle evlendi. Maddi olarak hiç bir sıkıntımız yok bu sefer de annesi gene beni sevmiyor bunu hissediyorum. Eşimde bana kızıyor arama sende annemi bırak diyor. Ama ben yapamıyorum bu sefer aramazsam iyice oğlunu doldurur diye korkuyorum
Açık konuşacağım fazla iyisin bu da seni ezik gösteriyor insanların gözünde.herşeyin fazlası zarar diye boşa demiyorlar.iyiliğin bile.biraz dikdur.kimse saygı duymadığı birini sevmez.adam bile kendi annesi için arama diyor yani.nasil işin bilmem neyini çıkartmişsan artık.

Bir ara eşimle sorunlarımız oldu ve kendime yönelince eşim değişti. Herşeyi birlikte yapıyorduk ve bu benim hoşuma gidiyordu onun da gittiğini sanıyordum ama sıkılmış paşam. Ama sonra fsrkettim ki o kadar sağlıksız birşeymiişki yaptığım. Ağladım üzüldüm umrunda olmadı ta ki kendime yöneldim umursamadım evle ilgilenmedim düzeldi ama onun düzelmesi için yapmamıştım aslında kendim için yapmıştım. Bu durum bende sevgiyi güveni azalttı malesef belki de iyi oldu gözüm açıldı. Önceden gözüm kapalı güvenirdim eşime ömür boyu bitmeyecek bir evlilik sanardı artık hayatta birey olduğumu yalnız da kalabileceğimi düşünürek yaşıyorum. Sözün özü erkeklere güven olmaz

bencesini yazıyorum herkese göre değişiyor bunlar anladığım bu

1- ayıcıklı su torbası konusu
eğer 14-15 yaşında değilsen ve ağrılı regl oluyorsan zaten vardır regl zamanı kullandığın bişeyler
ağrı kesici, sıcak, neyse. yani yetişkin bir kadının evlenmeye kadar bir sürü kullandığı şeyi olur. değilse de o anda elinin altında yoksa da artık liseli çocuklar dahil herkes bu konuları biliyor. bilir, alır yani. atla deve bişey değil bu.
sevgili değil, yakın her arkaşıma reglim ve kötüyüm desem sıcak torbası, ağrı kesici ya da çikolata ya da çok kötüysem hastane filan teklif eder

migrenim var
başka hastalığım da var çok arkadaşla hastaneye gitmişliğim var :D

bakın ben de babama hastayım diyemezdim ne çocukken ne gençken, babam merhametsiz bir adamdı ama baba başka, arkadaş başka, sevgili çok başka. bu kadar küçük şeyleri çok büyütmeyin.

2- Ben nöbete gittiğimde uyumuyorum diye sıkılmayım diye beni beklerdi mesaj atardı
eehh genelde hormonlar tavanken yapılan şeyler.
çok da yetişkin, aklı başında erkek işi bişey değil de neyse.
bunu gibi şeyler yapan adamlar var, evet.
işte 8-10 saat yol gelirdi sevgilim benim görüp uykusuz işe giderdi, şimdi yüzüme bakmıyor diyen kadınların konuları çok var burada,
e bacım çünkü normal iş değil ki yaptığı...tamamen hormon etkisinde. anestezi etkisinde olmak gibi.

3- size merhameti değil rasyonel dengeli normal bir hali olsa ev işini ortak yaparsınız
siz araç alırken kullanamayacağınız aracı aldırmaz, erkekler genelde araç konusunu bilir. de yani bu sana olmaz bak diye.

merhameti olsa zaten küfretmez. kızsa bile o etmez. ki kızabilir. hepimiz kızıyoruz. fırın kapağı açık kalıyor "evimi yakacaksınız" diyor, kime e beyefendi tabi mutfağa girmiyor, kim bıraktı ya siz ya annesi...ama ev onun.(ay buna ne sinir olduysam geçmedi)

ben konuda merhamet nerede anlamadım.
Bu dediklerin gayet de sevmeyle merhametle alakalı.sıcak su torbası getirmeyip ne yapsin mesela? Açıp rahmini ameliyat mı etsin kadini? Elinde varsa var.eee herkesin herşeyi var.o zaman kimse kimseye hediye de almasın.o mesajlaşmalar, görmek için yol gelmeler falan hormonların etkisiyle yapılsın ne sakıncası var? zaten karşıcinsle tanışma, ilişkiye başlama motivasyonu hormonlar .yoksa kim kimin yüzüne bakar.kadin erkek diye birşey olmaz ki.gayet doğal bir şeyi niye aksi şekilde anlatıyorsun ki.mesela dediğin örnekte adam 8, 10 saat yol geldi hormon etkisinde diyorsun? Eee o hormonları bu kadar aktifleştiren kim? Karşısındaki kadın değil mi? Niye 10 saat uzaklıktaki kadına gidiyor da aman da hormonlarım deyip karşı komşusuna gitmiyor? Kadın kıtlığı mı var? Niye bunca kadın varken bu kadın?
Şu hastane meselesinde de kendi kendini çürütmüşsün zaten.baban hastaneye götürmüyormuş. Eee demek ki neymiş götüren merhamet göstermiş oluyormuş.arkadaşlarınla da hastaneye gitmiş olman sevgilinin ya da eşinin merhametinden çalmıyor ki.ee arkadaşların da merhametliymiş demek ki.zaten o yüzden seçip arkadaş olmuşsundur.bir de küçük şeyleri büyütmeyin demişsin bunlar küçükse siz ne bekliyorsunuz mesela merhamet deyince? Hastaneye götürmek yerine hastaneyi mi eve getirsin ya da sıcak su torbası almak yerine regl olan bir kadına ne yapılır? Evet büyük şeyler değil denilebilir ama merhamet göstergesi değildir denilemez.bunları yapan sevgi göstermiyorsa ne yapılabilir sevgi göstermek için?

Son düzenleme:
Annesi beni sevmiyor eşimin bana diyor seni sevmiyor diye. Fakat ben düzenli ararım annesini saygı duyarım severim de. Ben hep onun ailesine zaten iyi oldum. Hani kayınvalidem de öyle hep gözü yükseklerdeydi. Ben çalışan gelin istiyorum dedi, oğlu benimle evlendi. Maddi olarak hiç bir sıkıntımız yok bu sefer de annesi gene beni sevmiyor bunu hissediyorum. Eşimde bana kızıyor arama sende annemi bırak diyor. Ama ben yapamıyorum bu sefer aramazsam iyice oğlunu doldurur diye korkuyorum
Kaybetmekten bu denli korktuğunuz herşeyi eninde sonunda kaybedersiniz.. Kadın sizi sevmiyor, bunu biliyorsunuz keza eşiniz de sevmediğini söylüyor ve arama diyormuş. Öte yandan eşinizin kuş gibi ağzına bakıyorsunuz, bebekler gibi ilgi gösteriyorum demişsiniz. Bu denli verirseniz alma verme dengesi şaşar, eşiniz bu tavırlarınız yüzünden size saygısını kaybetmiş olabilir..

Ah huricihan ve nurbanu istemsizce güldüm isimlere 🤣 bunkadar mı denk gelir muhteşem yüzyıl 🤣
Sorma canım istemsizce Huri Cihan yaziverdim ve bidaha degistiremedim nerden esti bilmem. Muhteşem yüzyıl da hiç izlemedim ama . 😂

Back
X