bencesini yazıyorum herkese göre değişiyor bunlar anladığım bu
1- ayıcıklı su torbası konusu
eğer 14-15 yaşında değilsen ve ağrılı regl oluyorsan zaten vardır regl zamanı kullandığın bişeyler
ağrı kesici, sıcak, neyse. yani yetişkin bir kadının evlenmeye kadar bir sürü kullandığı şeyi olur. değilse de o anda elinin altında yoksa da artık liseli çocuklar dahil herkes bu konuları biliyor. bilir, alır yani. atla deve bişey değil bu.
sevgili değil, yakın her arkaşıma reglim ve kötüyüm desem sıcak torbası, ağrı kesici ya da çikolata ya da çok kötüysem hastane filan teklif eder
migrenim var
başka hastalığım da var çok arkadaşla hastaneye gitmişliğim var
bakın ben de babama hastayım diyemezdim ne çocukken ne gençken, babam merhametsiz bir adamdı ama baba başka, arkadaş başka, sevgili çok başka. bu kadar küçük şeyleri çok büyütmeyin.
2- Ben nöbete gittiğimde uyumuyorum diye sıkılmayım diye beni beklerdi mesaj atardı
eehh genelde hormonlar tavanken yapılan şeyler.
çok da yetişkin, aklı başında erkek işi bişey değil de neyse.
bunu gibi şeyler yapan adamlar var, evet.
işte 8-10 saat yol gelirdi sevgilim benim görüp uykusuz işe giderdi, şimdi yüzüme bakmıyor diyen kadınların konuları çok var burada,
e bacım çünkü normal iş değil ki yaptığı...tamamen hormon etkisinde. anestezi etkisinde olmak gibi.
3- size merhameti değil rasyonel dengeli normal bir hali olsa ev işini ortak yaparsınız
siz araç alırken kullanamayacağınız aracı aldırmaz, erkekler genelde araç konusunu bilir. de yani bu sana olmaz bak diye.
merhameti olsa zaten küfretmez. kızsa bile o etmez. ki kızabilir. hepimiz kızıyoruz. fırın kapağı açık kalıyor "evimi yakacaksınız" diyor, kime e beyefendi tabi mutfağa girmiyor, kim bıraktı ya siz ya annesi...ama ev onun.(ay buna ne sinir olduysam geçmedi)
ben konuda merhamet nerede anlamadım.