- Emoji Skoru
- 226
- Puanlar
- 18
ayy pes sen gayet normal şekilde müdürüne teşekkür etmişsin bunda en ufak bir yanlış yok ama o sana ben varken sen niye konuşuyorsun diyorsa bu tamamen gereksiz bir çıkış ve baskı kurma çabası babalarımız annelerimize diyor mu ne demek ya tamamen bahaneye kaçmış duygusal sorumluluktan kaçmanın en klasik şekli seni seviyorum dememek için geçmiş nesilleri örnek gösteriyor çünkü işine öyle geliyor ama o örnek babalar annelere bağırmıyordu saygısızlık etmiyordu seni susturmak için bunu kullanıyor evliliğin ilk rahatlığı geçince çabayı salmaya başlamış gevşemiş beyefendi arabada sana patlaması evde küfür etmesi seni dinlememesi hepsi bu gevşemenin davranışları sen duygusal soru sorunca da köşeye sıkışmış gibi tepki veriyor çünkü duygularını konuşmayı bilecek olgunlukta değil sen ne yapacaksın net olacaksın bak ben bağırılmayı kabul etmem küfürü kabul etmem sevgiyi göstermeyi bırakmanı da kabul etmem düzgün iletişim kurmak zorundasın bu böyle devam edemez diyeceksin tavrını koyacaksın yoksa daha çok üzülürsünMesela bugün sabah beraber kahvaltı hazırladık. Sonra pikniğe gittik. Dönüşe geçtik. Arabadayken müdürü aradı yarın için izin istemişti beni hastaneye götürecekti kontrole. Telefon arabaya bağlı konuşuyordu. Bende müdür beyi tanıdığım için teşekkür ettim izin verdiği için. Bana telefonu kapatınca sen niye lafa karışıyorsun ben varken sen niye konuşuyosun dedi. Ve ben direkt odama girdim yattım. O da salona geçti. Az önce yanıma geldi sordum neden böylesin. Uzun süredir seni seviyorum bile demedin dedim, babalarımız annelerimize diyor mu dedi gitti yanımdan.