beni sevmiyormus sadece saygi duyuyormus

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Sonunda bunuda duydum beni yillardir sevmiyormus o yuzden surekli terk ediyormus beni seviyor diye kendimi kandiriyormusum aldatiyormusum.sadece vicdandan cocuklarinin annesi oldugumdan bana iyi davraniyormus..
Yillarca ben aramasam aramazmis gitmezsem yanina o gelmezmis..
Herkes melek ilan etmis adami yillardir evinde oturmama izin verdigi icin ihtiyaclarimizi karsiladigi icin kimse bunu yapmazmis..o cocuk hic istememis ben istemisim..beni sevdigini ozledigini hic soylememiski..zaten beni annem babam bile sevmiyormus sevilcek bir yanim yokmus..

Ablacım bu adam senin canını yakmak istiyor besbelli. Hani gider ayak iyice bi hayatına s.cayım demiş o kadar sadece.

Sen hala ne diye bu adamla muhattap olup ciddiye alıyosun ki sözlerini? Sen bu adamı affetseydin aşkım balım ölüyorum sana diye pesinde olacaktı sırf pisligini kapatmak için.

Bosveeer. Koca diye bi b.k cuvalıyla evliymisim deyip geçin. Kurtulacaksnz zaten az kaldı. :)

Sence balkonuna ölüm tehditli not atan adamın psikolojisi normal mı ki söyledikleri normal ve gerçek olsun?

Hakim olsam, şahitliğini sorgularım

Edit: Saygı da duymuyor ya neyse.

Son düzenleme:
Akrabalarima beni aldattigini soyleyince sasirip kaliyorlar tip desen yok boy desen yok para desen yok neyine bakiyorlar diye herkes sasiriyor..hatta bana acirlar bu adama karilik yaptigim icin..midemin nasil bu adami aldigini soyleyenlerin haddi hesabi yok..onun arkadaslarida akrabalarida onun bu kadar iyi olmasina hala bizr bakmasina sasiriyorlarmis guya boyle iyi bir adam kalmamis dunyada

Erkek milleti igrenclikte sınır tanımıyor yuh yani adamın ettiği laflara bak yuh hadsiz.
Bugün de bir arkadaşım anlattı 3 aylık sevgilisi adam kıza seni içim almıyor sarılmak sevişmek içimden gelmiyor demiş. Bu adamlar kafayı yedi insanlık tan ciktilar

Zanaa sen arapça yazılı not için konu açan üye değil misin ?

İste sayenizde adamın bir yeri fena kalkmış ,bu adamı boyle yapan sizsiniz bir erkek bu kadar ben merkezci olduysa suçlu yine biziz ,sonrada şikayet ediyoruz biz anneyiz ,eşiz ama hiiç birşeyiz az kendimize saygımız olsun,yesinler seni saygını deeee ver eline bir top sektirsin gitsin.

Zaten boşanmıyor musunuz? Zaten ayrı değil misiniz? Sevmesin, hatta saygı da duymasın ne olacak?

Bu arada konularına genel bir yorum yapmak istiyorum. Bu adamı maddiyat için de olsa çekmemenin yolunu aramalısın.

Zaten boşanmıyor musunuz? Zaten ayrı değil misiniz? Sevmesin, hatta saygı da duymasın ne olacak?

Bu arada konularına genel bir yorum yapmak istiyorum. Bu adamı maddiyat için de olsa çekmemenin yolunu aramalısın.

Ariyorum gece gunduz bunu dusunuyorum..babamin eline bakmaya tenezzul etmemis biriyim bu adamdan istemek canimi skyor ama yapmak istedigim seyde ha dedin mi olmuyor ..bu sehri terk etmeyide cok istiyorum biraz gozu karayimdir ama cocuklari birazda olsa magdur etsem kendime kizarim kendimi suclarim

evinde oturmaya ızın verdigi ve ihtiyaclarımızı karsıladıgı icin mi?
pardon da ev nereden onun evi oluyor. SİZİN EVİNİZ
ihtiyaclarınızı tabii ki karşılamak zorunda cunku siz onun karısı ve cocugusunuz/cocuklarısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…