- 31 Ağustos 2016
- 158
- 262
- 23
İste sayenizde adamın bir yeri fena kalkmış ,bu adamı boyle yapan sizsiniz bir erkek bu kadar ben merkezci olduysa suçlu yine biziz ,sonrada şikayet ediyoruz biz anneyiz ,eşiz ama hiiç birşeyiz az kendimize saygımız olsun,yesinler seni saygını deeee ver eline bir top sektirsin gitsin.
Ya senin ne kadar zor hayatın varmış ne dönek kocan varmış Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim
Zaten boşanmıyor musunuz bu herif sizi sevse ne, sevmese ne çok mu lazım?
Yinede zoruma gitti ..
Ben salakligima doymayim hala bile kotuluk konduramiyordum..iki gun sonrada sinirden soyledim der
Herşey annede bitiyor erkek çocuklarını pohpohlayarak buyutmenin sonucu erkek oldumu oh salıver gitsin fazlası var yaErkekler ayrılırken inanılmaz çirkinleşiyor.
3 sene öncesinde kadın cinayetleri konusunda iş yerinde araştırmamız olmuştu.
Boşanmak isteyen karısına saldıran adamların tek ortak özellikleri bu.
Hiçbiri karısından af dilemiyor, barışmak için güzel davranmıyor.
Tam tersi, kötü davranıyor, aşağılıyor, sevmediğini, üstüne başka kadınlar istediğini söylüyor.
Sonrasında ise kadına, boşanmak istediği için saldırıyor...
Çünkü gördükleri bildikleri bu. Babaları, annelerine bir gram saygı duymadığı için. anneleri evleri terk edip gitmediği için. Karısını annesiyşe kıyaslıyor. Onu sevmek, kendini affettirmek yerine de canını yakmaya çalışıyor. Çünkü ona göre evde duran kadın sevilmez. Babası annesini hiç sevmemiş çünkü.
Ya senin ne kadar zor hayatın varmış ne dönek kocan varmış Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim
Bırakın Allah aşkına, hamile kadından boşanan dengesiz it sevse ne sevmese ne..boşverin geçin siz bu zırtoyu.
Haklı, beni tanımak isteyen böyle biri vardı, bir haftada anladım kişiliğini ve sevgili dahi olmadım. Buna rağmen arkadaşlarını ekletmeler, hakaretler mesajlar,farklı hesaplar. Hala ara ara mesaj atıp rahatsız eden biri.Erkekler ayrılırken inanılmaz çirkinleşiyor.
Tam tersi, kötü davranıyor, aşağılıyor, sevmediğini, üstüne başka kadınlar istediğini söylüyor.
Çünkü gördükleri bildikleri bu. Babaları, annelerine bir gram saygı duymadığı için. anneleri evleri terk edip gitmediği için. Karısını annesiyşe kıyaslıyor. Onu sevmek, kendini affettirmek yerine de canını yakmaya çalışıyor. Çünkü ona göre evde duran kadın sevilmez. Babası annesini hiç sevmemiş çünkü.
Erkekler ayrılırken inanılmaz çirkinleşiyor.
Körmüymüş gözleri görmemiş mi evlenirken seni olduğun gibi kabul etmeyecekti neden evlenmiş ama batıyor dürüstlük batıyor bunların varya yüzüne gülüp ardından kuyusunu kazacaksın vak nasıl kıymete biniyorsun boşuna demiyorlar deveye diken eşeğe....ken yaranır diyeHayatum haddinden zor her zaman derim derdimin bini icimde biri dilimdedir diye..Allahin beni sevdiginden bu zorlu imtihanlar diyorum bazende benim farketmedigim ciddi bir sorunum mu var derim ki etrafa bakarim kendim kadar uysalini sabirlisini saygilisini kul hakkina riayet edenini bulamadim biraz ciddi ve soguk durdugumu soylerler ama tanidikcada yanildiklarini soylerler..esimde ciddiyetimden cok rahatsizdi annemde ne yapayim bende gevsek yilisik biri olamadum sucmu yani
Herşey annede bitiyor erkek çocuklarını pohpohlayarak buyutmenin sonucu erkek oldumu oh salıver gitsin fazlası var ya
Bide adamim diye ortalikta geziyor bu itler!! Allah tez zamanda kurtarsin seni insallah..ahh elime verecekler boylelerini cimbizla tek tek yolardim etlerini varyaa!!
Allah seni :)))))))) Atasözüne koptum.Körmüymüş gözleri görmemiş mi evlenirken seni olduğun gibi kabul etmeyecekti neden evlenmiş ama batıyor dürüstlük batıyor bunların varya yüzüne gülüp ardından kuyusunu kazacaksın vak nasıl kıymete biniyorsun boşuna demiyorlar deveye diken eşeğe....ken yaranır diye
Adam kendinde hic suc bulmuyor birde surekli beni suclar..birde kendi soyledigine gore bazi akrabalari arkadaslari senin yaptigin iyligi kimse yapmaz diyormus nasil ardaslari var anlayamiyorum ki...birde yillardir boyle arkadaslarinin soyledigi cumleleri bana soyler kendimi uyduruyor boyle mal kafa insanlar mi cok bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?