beni sevmiyormus sadece saygi duyuyormus

Sen çocuk istemişsin, öyle mi?
Ah kıyamam ben ona (!)
Ne sanıyor bu kendini Allah aşkına?

Kendimi sucluyorum ama once ailemi sucluyorum onlar beni hep ezip bu adama mahkum ettiler..halada anam herkeslere anlatirmis adamin hic sucu yok benim kizim suclu diye...vaktinde yuvama en mutlu anlarimizda ilk darbeyi vuranda kendidir ilk dogumumda yanimda iki haftacik kalmisti esime ailesi komsularima karsi bir hayli beni rezil etmistir.ona sorsan yaptiginda ne varmiski

yemin ederim sizin kocanız döl israfı başka bir şey değil. Allah kurtarmış sizi bu manyaktan ne güzel çocuklarınız da var yalnız değilsiniz. Allah yardımcınız olsun, eminim ki bu adama yıllarca katlanan bir kadın her tuttuğunu koparır artık.

Erkekler ayrılırken inanılmaz çirkinleşiyor.
3 sene öncesinde kadın cinayetleri konusunda iş yerinde araştırmamız olmuştu.
Boşanmak isteyen karısına saldıran adamların tek ortak özellikleri bu.
Hiçbiri karısından af dilemiyor, barışmak için güzel davranmıyor.
Tam tersi, kötü davranıyor, aşağılıyor, sevmediğini, üstüne başka kadınlar istediğini söylüyor.
Sonrasında ise kadına, boşanmak istediği için saldırıyor...

Çünkü gördükleri bildikleri bu. Babaları, annelerine bir gram saygı duymadığı için. anneleri evleri terk edip gitmediği için. Karısını annesiyşe kıyaslıyor. Onu sevmek, kendini affettirmek yerine de canını yakmaya çalışıyor. Çünkü ona göre evde duran kadın sevilmez. Babası annesini hiç sevmemiş çünkü.

Herşey annede bitiyor erkek çocuklarını pohpohlayarak buyutmenin sonucu erkek oldumu oh salıver gitsin fazlası var ya

Ya senin ne kadar zor hayatın varmış ne dönek kocan varmış Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim

Hayatum haddinden zor her zaman derim derdimin bini icimde biri dilimdedir diye..Allahin beni sevdiginden bu zorlu imtihanlar diyorum bazende benim farketmedigim ciddi bir sorunum mu var derim ki etrafa bakarim kendim kadar uysalini sabirlisini saygilisini kul hakkina riayet edenini bulamadim biraz ciddi ve soguk durdugumu soylerler ama tanidikcada yanildiklarini soylerler..esimde ciddiyetimden cok rahatsizdi annemde ne yapayim bende gevsek yilisik biri olamadum sucmu yani

Haklı, beni tanımak isteyen böyle biri vardı, bir haftada anladım kişiliğini ve sevgili dahi olmadım. Buna rağmen arkadaşlarını ekletmeler, hakaretler mesajlar,farklı hesaplar. Hala ara ara mesaj atıp rahatsız eden biri.
Kim bilir evlensem neler yapacaktı, Allah korudu..

Aynen benim kocayi tarif ettin

Bide adamim diye ortalikta geziyor bu itler!! Allah tez zamanda kurtarsin seni insallah..ahh elime verecekler boylelerini cimbizla tek tek yolardim etlerini varyaa!!

Demek kiiii görüşceğimiz adamın babasının annesine davranışlarına dikkat edicekmişiiizzzz

Körmüymüş gözleri görmemiş mi evlenirken seni olduğun gibi kabul etmeyecekti neden evlenmiş ama batıyor dürüstlük batıyor bunların varya yüzüne gülüp ardından kuyusunu kazacaksın vak nasıl kıymete biniyorsun boşuna demiyorlar deveye diken eşeğe....ken yaranır diye

Herşey annede bitiyor erkek çocuklarını pohpohlayarak buyutmenin sonucu erkek oldumu oh salıver gitsin fazlası var ya

Annelerde de ağır kıskançlık oluyor maalesef.
kendi sevilmemişliğini, değersizliğinin acısını oğlunun sevdiği kadından çıkartıyor.
Kendisi yıllarca gık demediği için, gelinin şımarık olduğunu, oğlunu hak etmediğini düşünüyor.
en kötüsü ise, oğlunu; ona hiç değer vermeyen, saymayan kocası yerine koyuyor.
Oğlu onu sevdiği için, onun sevgisini çalacak olan gelin ilk düşmanı oluyor.
O yüzden de oğlunun bilinçaltını kadın düşmanlığıyla dolduruyor.
Kadınlarla sadece sevişilir, kadınlar beyinsizdir, kadınlar sana muhtaçtır, kadınlar senin her istediğini yapmak zorundadır. Sen olmasan kadınlar köpek gibi sokakta kalırdı. Sen mükemmel bir adamsın, o kadınlar leş gibi vs vs.

Bide adamim diye ortalikta geziyor bu itler!! Allah tez zamanda kurtarsin seni insallah..ahh elime verecekler boylelerini cimbizla tek tek yolardim etlerini varyaa!!

Adam kendinde hic suc bulmuyor birde surekli beni suclar..birde kendi soyledigine gore bazi akrabalari arkadaslari senin yaptigin iyligi kimse yapmaz diyormus nasil ardaslari var anlayamiyorum ki...birde yillardir boyle arkadaslarinin soyledigi cumleleri bana soyler kendimi uyduruyor boyle mal kafa insanlar mi cok bilemedim

Allah seni :)))))))) Atasözüne koptum.

kimsenin böyle bir şey dediği yoktur. o güzel canını sıkma.
Kendi hissettiklerini başkasının ağzından sana söylüyor.
Büyük ihtimalle öyle düşünüyor çünkü. 'ona baktım, ona iyilik ettim,'
Şu an kendi doğrularını yanlışlarını tartma dönemine girmiş.
Kendini aklaması, vicdanını rahatlatması içinse kendini böyle kandırmasına ihtiyacı var.
Bunlara karşılık vermeni, kavga etmenizi istiyor. Kendini daha fazla rahatlatmak için.
Hiç duyma, kulaklarını tıka. Bu onun kendi süreci. Ne olursa olsun, bir evlilik bitiyor.
Kendi konfor alanından çıkıyor. Ve şu an panik içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…