beni sevmiyormus sadece saygi duyuyormus

Diyebilir ağız onun ama sen niye kaale alıyorsun boş boş konuşuyor işte

Aslinda benim kocaya da cok yuklenmemek gerek babasi karisinin olumune sebep olmus adam dedesinin lakabi deliymis karisini dovdugunden yani adamin mulaim durusunun altinda birde bunlari kendine ornek goren bir adam var. Yeri geldimi cok medeni gormemis beni beni ezer yeri gelincede maconun yobazin onde gideni

O zaman gitsin kendi gibi kit beyinli arkadaslariyla yasasin!net yapmis bu adam iyilik namina allah askina soylermisin?babasinin hayrinami evlenmis?evine getirdigi lokmayi sadakadan mi saymis?ne yapmis bu zirtapoz ya!!kusura bakma arkadasim ama benim sinirler zipladi..hele boyle kendini nimetten sanan erkek musvetteleri soz konusu olunca ben iptal..

o zaman boşanmakla en iyi kararı vermişsiniz.
Bu travmaları atlatmadan bir aile kurması mümkün değil zaten.
herkes kendi hayatından mesuldur. Kim bilir sizi deşsek, ne korkunç çocukluk travmalarınız çıkar.
Çocuklarınızın da büyüyünce böyle bir insan olmaması için uğraşmanız en güzeli olacaktır.

Sizi, kendi suçlu olmasına rağmen hamile halinizle bırakan bir insandan bahsediyoruz.
Ve şu an sadece kendini rahatlatmaya çalışıyor.
Bırakın, bu süreci yalnız yaşasın. Aynı sizi yalnız bıraktığı gibi.

Ne gibi sorunlar yaşadınız?
Neden size bunlari diyor?
Ailesiyle arasini mi bozmaya çalıştınız? Dır dır mi ettiniz?

Diyebilir ağız onun ama sen niye kaale alıyorsun boş boş konuşuyor işte

Iste ailemden de sevgi gormeyip dislandigim icin adamda bunlari soyleyince gozyaslarina boguldum..

Icimdeki derin bosluklari kapatabilseydin zaten bu adamla bu hale gelmeden tekmeyi yillar once atmistim..kapatamiyorum anne baba sevgisi hicc bilmem surekli saldirgan bize bakmayan en temel ihtiyaclarimiz icin yalvartan bir baba anne deseniz keyfinden gezmesinden giyim kusamindan hic eksik etmeyen bir anne bende istemeyi bilmeyen tum sorunlari icimde yasayip kimseden birsey beklemeden kucuk yasta calisip kendi ihtiyaclarimi karsilayan kimseye minnet etmeyen biri oldum..tabi evlenince kocadanda istemeyi bilemedim yaptigi ufacik iylikleri gozumde buyuttum ailedende gormedim ya kotuluge zaten aliskinim hep affederim insannin cahilligine verir affederim..benim gibi birine ne yapsalar mustahak

İşte adamları psikolog olarak görüp herşeyi anlatmamalı başa kakıyorlar

Ne gibi sorunlar yaşadınız?
Neden size bunlari diyor?
Ailesiyle arasini mi bozmaya çalıştınız? Dır dır mi ettiniz?

Evet surekli esek gibi ailesine maddi manevi destek verip bizi kolu komsunun bile aciyacagi duruma getirdigi icin evine bakmasi icin oncelikle bizim ona ihtiyacimiz oldugu konusunda cok dir dir ettim..adi serefsiz evlenmemis kardesinin dogmamis cocuklarinin halini dusunurken defalarca bu konulari benle konusurken dogmak uzere olan evladi hakkinda bu kadar konusmamistir benle arkadaslarinin ozel hayatini maddi durunlarinin ayni sohpetini partilerin ulkenin durumunun saatlerce muhabbetini yapan adam konu cocuklarimiza evliligimize gelince sklip beni asagilayip konuyu kapatmistir...daha dun bosanma dilekcesini pazartesi vercegjmi soyledim oda bunladi konusmayalim konuyu kapat hamilesin kafa yorma dedi peki terk ederken aldatirken uc kurus para gondermezken nerdeydi bu sagduyusu

Giderayak daha da canını sıkmaya çalışıyor .

Tıka kulaklarını.

Nimetten sayıp bir de sözlerine üzülme .

Aklı sıra seni ezip ego tatmini yapıyor .

Dik tut başını , umursama hiç .

İşte adamları psikolog olarak görüp herşeyi anlatmamalı başa kakıyorlar

Anlatmadim anlatmak istemedim ama adamla nisanliyken ailemin surekli onlarin yapmadiklari ve yaptiklari yuzunden benle kavga edip onlarin yuzune gulmelerinden bikmistm onun aileside aile iyi ama kiz surekli birseylr istiyor diye beni sucluyordu halbuki istemek ne kelime calistgim uc kurusu yeri gelip nisanlim ma paylasiyordum ama ailem doneklik yapiyordu onlara diyemeklerinin hincini benden cikariyorlardi..neyse dayanamadim iki tarafin arasinda perisan olmaktan nisani atttim..tabi ailemin zulmu arti artti hergun bir yerim mor buda duymus bana yasattiklarini vicdan azabindan gebermis tam is kurdum hayatim iyilesmeye basladi adam beni rahat birakmiyor benle evlenmezsen seni oldururum diyor bunlari benim yuzumden yasadin seni kurtarcam diyor ne kadar uzak tutmaya calissam da hayatimdan cikmadi ve evlendik..evlendikten sonrada ailemin siddeti devam etti..

bu ne demek biliyor musun? çok iyi bir insansın. umarım sevdiğim insanın huyları da senin gibi olur demek..
ama asla öyle birini bulamayacak. çünkü erkekler saygı duyacağı türden kadınlara aşık olmuyorlar. onlar hep işveli cilvelilerdeler...

Evet boyle biri olmadigim icin cok basima kakmistir..oyle somurtganda degilim adam veni cok yipratti etrafima defalarca rezil etti ihtiyaclarimizi zamaninda gormedi ana adi hep tum parasini bana verir oldu yiprandikca asosyal oldum sorumlusuda yine ben oldum

Bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah
Bebekte sende toparlandıktan sonra ne ailenin nede bu adamın olmadığı bir başka şehire gitsen keşke
Yeniden kursan hayatını
Yoklukları varlıklarından çok daha iyi

Bence adam zorbalıgı boşanmamak için yapıyor, aldatsalarda hertürlü pislik yapsada o şuan dengesiz bir şekilde ne yapcagını şaşırmış durumda sizi ezmek, egonuzu öldürüp belkide boşanmayalım diye yalvarmanızı bekliyor olabilir.. Bakın görün bu adam sizden boşanmamak için her türlü ayagı yapcak,her türlü entrikayı çevirecek. Erkekler bunu biliyor iyi, güvenilir kadın bulmak çok zor..

Bosanmayi kabul etmiyor erteliyor zaten ....

BURADA bir oturma organı kakması vakası yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…