Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Diyebilir ağız onun ama sen niye kaale alıyorsun boş boş konuşuyor işteSonunda bunuda duydum beni yillardir sevmiyormus o yuzden surekli terk ediyormus beni seviyor diye kendimi kandiriyormusum aldatiyormusum.sadece vicdandan cocuklarinin annesi oldugumdan bana iyi davraniyormus..
Yillarca ben aramasam aramazmis gitmezsem yanina o gelmezmis..
Herkes melek ilan etmis adami yillardir evinde oturmama izin verdigi icin ihtiyaclarimizi karsiladigi icin kimse bunu yapmazmis..o cocuk hic istememis ben istemisim..beni sevdigini ozledigini hic soylememiski..zaten beni annem babam bile sevmiyormus sevilcek bir yanim yokmus..
Annelerde de ağır kıskançlık oluyor maalesef.
kendi sevilmemişliğini, değersizliğinin acısını oğlunun sevdiği kadından çıkartıyor.
Kendisi yıllarca gık demediği için, gelinin şımarık olduğunu, oğlunu hak etmediğini düşünüyor.
en kötüsü ise, oğlunu; ona hiç değer vermeyen, saymayan kocası yerine koyuyor.
Oğlu onu sevdiği için, onun sevgisini çalacak olan gelin ilk düşmanı oluyor.
O yüzden de oğlunun bilinçaltını kadın düşmanlığıyla dolduruyor.
Kadınlarla sadece sevişilir, kadınlar beyinsizdir, kadınlar sana muhtaçtır, kadınlar senin her istediğini yapmak zorundadır. Sen olmasan kadınlar köpek gibi sokakta kalırdı. Sen mükemmel bir adamsın, o kadınlar leş gibi vs vs.
O zaman gitsin kendi gibi kit beyinli arkadaslariyla yasasin!net yapmis bu adam iyilik namina allah askina soylermisin?babasinin hayrinami evlenmis?evine getirdigi lokmayi sadakadan mi saymis?ne yapmis bu zirtapoz ya!!kusura bakma arkadasim ama benim sinirler zipladi..hele boyle kendini nimetten sanan erkek musvetteleri soz konusu olunca ben iptal..Adam kendinde hic suc bulmuyor birde surekli beni suclar..birde kendi soyledigine gore bazi akrabalari arkadaslari senin yaptigin iyligi kimse yapmaz diyormus nasil ardaslari var anlayamiyorum ki...birde yillardir boyle arkadaslarinin soyledigi cumleleri bana soyler kendimi uyduruyor boyle mal kafa insanlar mi cok bilemedim
Aslinda benim kocaya da cok yuklenmemek gerek babasi karisinin olumune sebep olmus adam dedesinin lakabi deliymis karisini dovdugunden yani adamin mulaim durusunun altinda birde bunlari kendine ornek goren bir adam var. Yeri geldimi cok medeni gormemis beni beni ezer yeri gelincede maconun yobazin onde gideni
Diyebilir ağız onun ama sen niye kaale alıyorsun boş boş konuşuyor işte
İşte adamları psikolog olarak görüp herşeyi anlatmamalı başa kakıyorlarIste ailemden de sevgi gormeyip dislandigim icin adamda bunlari soyleyince gozyaslarina boguldum..
Icimdeki derin bosluklari kapatabilseydin zaten bu adamla bu hale gelmeden tekmeyi yillar once atmistim..kapatamiyorum anne baba sevgisi hicc bilmem surekli saldirgan bize bakmayan en temel ihtiyaclarimiz icin yalvartan bir baba anne deseniz keyfinden gezmesinden giyim kusamindan hic eksik etmeyen bir anne bende istemeyi bilmeyen tum sorunlari icimde yasayip kimseden birsey beklemeden kucuk yasta calisip kendi ihtiyaclarimi karsilayan kimseye minnet etmeyen biri oldum..tabi evlenince kocadanda istemeyi bilemedim yaptigi ufacik iylikleri gozumde buyuttum ailedende gormedim ya kotuluge zaten aliskinim hep affederim insannin cahilligine verir affederim..benim gibi birine ne yapsalar mustahak
Ne gibi sorunlar yaşadınız?
Neden size bunlari diyor?
Ailesiyle arasini mi bozmaya çalıştınız? Dır dır mi ettiniz?
İşte adamları psikolog olarak görüp herşeyi anlatmamalı başa kakıyorlar
bu ne demek biliyor musun? çok iyi bir insansın. umarım sevdiğim insanın huyları da senin gibi olur demek..
ama asla öyle birini bulamayacak. çünkü erkekler saygı duyacağı türden kadınlara aşık olmuyorlar. onlar hep işveli cilvelilerdeler...
Bebeğini sağlıkla al kucağına inşallahEvet boyle biri olmadigim icin cok basima kakmistir..oyle somurtganda degilim adam veni cok yipratti etrafima defalarca rezil etti ihtiyaclarimizi zamaninda gormedi ana adi hep tum parasini bana verir oldu yiprandikca asosyal oldum sorumlusuda yine ben oldum
Bence adam zorbalıgı boşanmamak için yapıyor, aldatsalarda hertürlü pislik yapsada o şuan dengesiz bir şekilde ne yapcagını şaşırmış durumda sizi ezmek, egonuzu öldürüp belkide boşanmayalım diye yalvarmanızı bekliyor olabilir.. Bakın görün bu adam sizden boşanmamak için her türlü ayagı yapcak,her türlü entrikayı çevirecek. Erkekler bunu biliyor iyi, güvenilir kadın bulmak çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?