Beni sinir eden annem

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.708
133
33
Kızlar biz İstanbul’da oturuyoduk memlekete taşınalı 1 yıl oldu
1 yılda annem benim evime 3 bilemedin 4 kez anca gelmiştir evlerimizde çok uzak değil araba ile 3 dakika
Annemi ne zaman evime davet etsem saçma saçma konuşuyor işte yok ben uzun oturuyom şöyle oturuyom böyle kalkıyom birsürü saçma sapan şeyler söylüyor sinirden aklıma gelmiyo şuan
bizde her hafta gideriz mutlaka
Eşimde diyo gelcen zaman ara ben getirir götürürüm bizde kal diye
onun yanında da böyle saçmalıyo gel deyince bende kızdım onun yanında ne söylüyon öyle şeyler diye niye söylemiyomuşum diyo bende epeyce bi laf saydım kendisi bide öğretmen nasıl ne konuşacanı bilemiyo daha
Biraz önce yine konuştuk cuma bizdesin diye yine aynı laflar bende dedim ki x artık gitmicez diyo dedim gerçektende diyo yani anca biz gidiyoz tenezzül edip gelmiyo benim evime diye
Siz kuçüksünüz geleceksiniz geldim ben daha yeter dedi
bende gelmezsen gelme zorla getircek halim yok öyle diyen adamı daha ne çağırcam dedim
gitmeyi düşünmüyorum artık
Günde 6 kez telde konuşuruz hiç durmadan msj atar kızım onunla olsun ister zor zamanımızda yardım eder gel deyince böyle söylüyo
gerçekten anlamıyorum boş boş konuşuyo milletin anasına bak bide benimkine

Kendi evinde rahat ediyor belli bi yaştan sonra insanlar özellikle. Neyi dert edip de annenizi beğenemediniz anlayamadım. Sizin ne konuşacağınızı bilen haliniz buysa kimseyi eleştirmeye hakkınız yok ayrıca.

Çok pişman olursunuz bu hareketlerinize sonradan yapmayın.

Neden bu kadar abarttiniz ki?

Ben de ailemle çok yakın yaşıyorum, çoğunlukla biz gideriz, ailemin gelişi sayılıdır.

Aranızda da bir problem yokmuş normalde, annenizi de öyle kabul edin.

Eşinizin yanında istediğiniz şeyleri söylemedi diye konuşmayı bilmiyor demeniz de hiç hoş değil anneniz için. Milletin annesiyle kıyas edip kadını yerden yere vurmanın bir manası yok.

Gelmemesine neden taktınız bu kadar
Zor zaman da arayıp yardım ediyormuş arayıp soruyormuş gelmek istemiyorsa gelmesin
Ha sürekli gitmek size zor geliyorsa da her hafta gitmeyin sebebi nedir?
Ben sinir olacak sebep göremedim
Eve gelip gelmemeyi tenezzül meselesi olarak görmek de bana normal gelmedi

Korona olduğu için gelmiyordur belki,sizin de gitmenizi istemiyordutr hatta,düşünseniz keşke
Anne babasını beğenmeyen hatta karısı veya kocası için eleştiren insanları anlayamıyorum.Anne baba ötesi yok!(Anne babasından zulmedenleri tenzih ediyorum)

Anneniz nerde nasıl konuşacağını bilmiyor değil aksine nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Fazla samimiyetin sıkıntı yaratacağını bildiğinden mesafeyi koruyor. Takdir ettim kendisini. Sayesinde "annem sürekli bizde herşeye karışıyor", "eşimle aile olamadık", "eşim anneme sıcak davranmıyor" vs diye konu açmıyorsunuz, ne mutlu.

bu kadar sık neden görüşülüyor

kadın neden size gelmek zorunda

ben evimde istediğim gibi oturuyorum, yatıyorum size gelmeyeyim kızım cümlesindeki kötülük nerede

kadın evinde ve huzurlu

siz de evinizdesiniz

nedir bu sık aynı çatı altında olma isteğinin dayanağı

yani size neden gelmesini istiyorsunuz

hani deseniz ki o başka şehirde, biz çalışıyoruz gidemiyoruz, arada özlüyorum, gelsin kalsın diyorum gelmiyor diye belki bir nebze hak veririm de her hafta gittiğiniz anneniz size neden gelsin ille de

Anneniz cocuklasmis ( yaşlanmış) bi sorun değil ama sorunların başlangıcıdır, anne diye her şeye de göz yumulamaz. Bi de anneniz gibi insanlar alıngan olur onunla burun buruna değil de daha aşağıdan cevaplar vermek daha iyi olur sinirlerinize hakim olmanızı öneriyorum.

zor zamanımızda yardım eder gel deyince böyle söylüyo
olması gereken bu değil mi

zor zamanında çağırırsan el atar

olağan şartlarda sana gelmesinin ne önemi var
gerçekten anlamıyorum boş boş konuşuyo milletin anasına bak bide benimkine

özendiğiniz milletin anası kim, onlar ne yapıyor

yani anneleri gelip kızlarına evde yardım falan mı ediyor

annem evime gelmiyor diye dertlenmek bana cidden ilginç geldi

Anneniz cocuklasmis ( yaşlanmış) bi sorun değil ama sorunların başlangıcıdır, anne diye her şeye de göz yumulamaz.

ben mi anlayamadım konuyu acaba?

yani sizce bu olayda annenin kabahati ne

göz yumulmayacak olan ne var mesela

kadın ben gelmem siz gelin diyor, zor zamanında olursa destek oluyor sıkıntılı hareketi hangisi

Bunları yazmanızı gerektirecek ne yapmis anne tam olarak? Ne yapmış da göz yumulamasin?

Farklı konulari okuduk herhalde.

Son düzenleme:
ben mi anlayamadım konuyu acaba?

yani sizce bu olayda annenin kabahati ne

göz yumulmayacak olan ne var mesela

kadın ben gelmem siz gelin diyor, zor zamanında olursa destek oluyor sıkıntılı hareketi hangisi

Ben de kadinin kabahatini hic anlayamadim. Konu tam olarak ne? Konu sahibi annesini yönetmek istiyor. Gel diyince gelsin, sus diyince sussun gibi. Anne ise zor durumda destek olmus ama cok gelmek istemiyor. Kizimin uslubu bu olsa ben de cok yanasmazdim. Gidicem kizim isterse konusucam onun isteklerine gore susucam Konuda baska bir sey mi var kadini suclu kilan?

Genel gozlemim yaslilar evden pek cikmak istemiyor. Simdi dusundum anneannem bize 2 3 defa geldi sanirim. Hep onun evinde toplanilir.

ya çok yaşlı olmaya bile gerek yok valla

Mart tan beri evdeyim, ben bile istemiyorum çıkmak

Giyineceksin kuşanacaksın gidip kızın evinde oturacaksın

Kendi evinde istediği saatte yatar istediği saatte kalkar ister pişirir yer ister yemez vs vs

Taşınmalı 1 yıl olmuş, hemen hemen covid başında taşınmışsınız.
Covid zamanı neden size gelip gitsin kalsın.
Nasıl davranacağını, konuşacağını bilmeyen kişi anneniz değil siz gibi geldiniz.
Anneniz çok mantıklı bir insan.

Gerçekten cok tuhaf birisiniz. Kadin evinde rahat ediyor size gelince istediği gibi yatıp kalkamıyor demek ki, söylemiş iste bu laf bilmezlik mi? Masallah siz cok biliyorsunuz. Gerçketen sizin gibi evlat vermesin kimseye rabbim kadinin yaptığı birsey yok, ne konuşmasını bilmediği kalmış ne baska annelerle kıyas edilmesi. Kadin kendi basina yaşıyor gidin siz iste, kadini darlayio birde beğenmiyorsunuz. Allah akil fikir versin yazdıklarınızı okuyun bir ısterseniz

Annenize niye kızdınız anlamadım. Bir de gelmiyorum artık diye cezalandiriyorsunuz kendinizce koca kadını. Bu kadar basit olmamalı anneye bunları demek. Bir suçu olsa neyse. Ama ben bulamadım. Virüs zamanı gelmek ıstemiyor da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…