- 3 Şubat 2018
- 25.851
- 111.222
- 598
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Ben kendi adıma ilişkinin gelip gitmekle olduğunu düşünmüyorum
2 kardeşim var çok severim fakat hayat insanlara farklı roller veriyor farklı hayatlarımız isteklerimiz var
Israr ve olmayınca gelmemekle de tehtid pek hoş değil.
Zor zamanınızda yardım eden, sizi merak edip arayan kadına bunları mı dediniz. Allah sizin gibi evladı vermesin kimseye. Belki rahat edemiyor kadın bu kadar büyütülecek bir konu mu bu... Siz küçüksünüz tabi gideceksiniz. Herkes haddini bilmeli bence.Kızlar biz İstanbul’da oturuyoduk memlekete taşınalı 1 yıl oldu
1 yılda annem benim evime 3 bilemedin 4 kez anca gelmiştir evlerimizde çok uzak değil araba ile 3 dakika
Annemi ne zaman evime davet etsem saçma saçma konuşuyor işte yok ben uzun oturuyom şöyle oturuyom böyle kalkıyom birsürü saçma sapan şeyler söylüyor sinirden aklıma gelmiyo şuan
bizde her hafta gideriz mutlaka
Eşimde diyo gelcen zaman ara ben getirir götürürüm bizde kal diye
onun yanında da böyle saçmalıyo gel deyince bende kızdım onun yanında ne söylüyon öyle şeyler diye niye söylemiyomuşum diyo bende epeyce bi laf saydım kendisi bide öğretmen nasıl ne konuşacanı bilemiyo daha
Biraz önce yine konuştuk cuma bizdesin diye yine aynı laflar bende dedim ki x artık gitmicez diyo dedim gerçektende diyo yani anca biz gidiyoz tenezzül edip gelmiyo benim evime diye
Siz kuçüksünüz geleceksiniz geldim ben daha yeter dedi
bende gelmezsen gelme zorla getircek halim yok öyle diyen adamı daha ne çağırcam dedim
gitmeyi düşünmüyorum artık
Günde 6 kez telde konuşuruz hiç durmadan msj atar kızım onunla olsun ister zor zamanımızda yardım eder gel deyince böyle söylüyo
gerçekten anlamıyorum boş boş konuşuyo milletin anasına bak bide benimkine
Eşiniz ne karışıyor ona ne?Biraz önce yine konuştuk cuma bizdesin diye yine aynı laflar bende dedim ki x artık gitmicez diyo dedim gerçektende diyo yani anca biz gidiyoz tenezzül edip gelmiyo benim evime diye
Damadından çekiniyordur, ayağını rahat uzatamıyordur. İnşallah yüzüne de böyle dememişsinizdir, çok kırılır...gerçekten anlamıyorum boş boş konuşuyo milletin anasına bak bide benimkine
ben mi anlayamadım konuyu acaba?
yani sizce bu olayda annenin kabahati ne
göz yumulmayacak olan ne var mesela
kadın ben gelmem siz gelin diyor, zor zamanında olursa destek oluyor sıkıntılı hareketi
Üşendim yazamiyomben mi anlayamadım konuyu acaba?
yani sizce bu olayda annenin kabahati ne
göz yumulmayacak olan ne var mesela
kadın ben gelmem siz gelin diyor, zor zamanında olursa destek oluyor sıkıntılı hareketi hangisi
Arkadaşlar ben annemi yatıya çağırmıyorum 2 3 saat oturup gidecek ben isterim valla annemin benim evime gelmesini kötü bişey mi bu sanki kadını eve almak istemiyormuşum gibi yorumlar yapmışsınız hergün çağrmıyorum sonuçta ayda bikere söylerim hezamn aynı cevabı alıncada sinirleniyo insan haliyle annemi oturmaya çağrmam garipmiş bunu öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?