beni suclamayin lutfen

Ayy şuna bak yaa arkadaşının eşindeb gebe kalmış bize ahlak dersi veriyor burada laf diyenler kimbilir nedir diye senin adına da birşey diyorlar ben demiyim burada sen bilirsin. 2. adamı istememişmiş bak bak zorla oldu çünkü kocası aldatmışmış bu hali bile onun aldatmasından iyiymiş sen kendini kandır böyle. Boşanmak diye bir seçenek var o çocuğun suçu ne ya senin intikamına alet olmak zorundamıpeki aldattı dediğin eşinden ne farkın var hatta daha da iğrenci. Eşinin onu aldattığından haberi yok ne intikamı kadınlık gururu denen bişi var. Eşine gebe olduğunu demişsin bırakacak mı çocuğu. Dürüst olsan eski nickle yazardın zaten. Bize ne yaptığın kendine ben o çocuğa acıyorum tüm bunlar öyle böyle ortaya çıkacak.

demirden korkan trene bınmez..

sonunu düşünen kahraman olmaz..

ablam korksaydı;bu benım ıkıncı uyelıgım dıye pankart açmazdı..

belli ki o nurılerle takılırken,faturayı bıze kesecek..

Banlanırsam banlanayım böyle adi yaratıklarla aynı dünyada yaşadığım için kahroluyorum. Bi de kalkmış diyor ki "ama kocam da beni aldattı". Defolup gitseydin o zaman boşansaydın. Özrü kabahatinden büyük. Lanet olsun senin gibi kadın ve erkeklere.

Soyunuz kurusun inşallah! Sizin gibiler yüzünden kimseye güvenimiz kalmadı be!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibine ettigi bedduayla ilgili kopek kemik iliskili veciz sozumuzu armagan ediyorum Kendini nimetten sayar gibi beddua etmis bi de.

Ee o kadar sayfayi okumadim sonuc olarak baba bulundu mu

İnsan da biraz ar olur edep haya olur. Bi de hemen söylemiş hamile olduğunu kocasına. Ne halin varsa gör. Allah seni bildiği gibi yapsın. Bir de arkadaşlar kınama konusunda bi hatırlatma yapmak isterim. Bu edepsiz kadının yaptığını kınadığınızda başınıza gelmez korkmayın, böylelerini kınamak lazım. Umuma açık yerde günahını itiraf ediyor zira. Herkes biliyor ne haltlar yediğin. Senin cezan belli de neyse..

Onu bunu bilmem, söylenecek her şey söylenmiş de şu ikinci üyeliklerden gına geldi. Durumu abartıp üç üyelikle kombo yapanları da gördü bu gözler, yeter suyu çıktı artık.

Bir de beddua ediyor ya ama beddua döner dolaşır sahibini bulur alay etmiyoruz kınıyoruz sen bu mübarek günde bunun vebalini nasıl ödersin nasıl tövbe edersin onu düşünn buradakilere dil uzatma. Resmen zina yapmışsın hala mübarek Ramazan gününü ağzına alabiliyorsun yani hadi canım hadi utanmanın zerresi yok sende almışsın ya mevlanı sen artık uslanmazsın gittiğin yerde de ilgisini kıskanduğın bir eşi kafaya alırsın nasıl olsa. Sen gidicen de çocuğa bakıcan nüfusa kimi yazdırcan onu düşün.

Bu konu bana pek gerçek gibi gelmedi..türk filmi gibi kis ark nin iliskisine özeniyor ama hayatta kıskanmıyor sonra özendiği için arkadaşının kocasıyla ilişki yaşıyor buarada kocamla severek evlendik diyor sonra babamlaR ortak şirket yönettigi icin baskıyla evlendirdi diyor hamile kaldim diyor ama hangisinden belli değil diyor diyorda diyor bence hepimizi yiyor..kaç haftalik hamile kaldigin belli değilmi kardeşim aynı hafta ikisine birdenmi verdin o derece yani aynı yataga soksaydin gurupta seversin sen..

İmza

ya tabiki de öldürsünler falan demiyorum da böyle bir rezilliğin üstünü örtsün mü zaman? yanlarına mı kalsın?
evine gittiği arkadaşının kocasından çocuk yapıyor var mı böyle bir şey
herkes bilsin ne nane olduklarını, hala insanların yüzüne baka baka kandırmasın
yazık günah doğacak çocuğa babası kim anası da bilmiyor olacak

Demek ki neymiş bundan sonra eşimizi, sevgilimizi arkadaşımızla tanıştırırken bir daha düşünecekmişiz. Mutluluklarına imrenip adamı koynuna aldıysan "sevgilin/kocan da yakışıklıymış hea" diyen arkadaşım neler yapmaz.

Olabîlir, baya beddua etti insanlara, açıklanmalı yani..

Yada konu sahibi kendi açıklasın

Aynen neden beddua yani????

Ayrıca hala içten içe sinir oluyorum bir topik var arkadaşlar sürekli dua ediyor bebeğimiz olsun diye..Ben böyle insanların çocuk sahibi olmasını kaldıramıyorum ya onları gördükçe
Neyse Allah büyük herkesin sınavı farklı işte...

Son düzenleme:

iliski onun vebenim tarafimdan oldu ama onceligi o atti

çocuk sahibi olmak istiyorum diyorsunda aklıma şu geldi
eşinden cocugun olmuyor mu?
bebek kimden belli değil adam ayrılmış gitmiş
ısrarla doğuracam diyorsun ....kocadan boşanmıyorsun...ilginç
yunan adaları iyidir efil efil, belki temiz hava iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…