- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi soyleyememki
-
merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
Tabi ki artık uzman oldum. Kanımın son damlasına kadar Kkdaki adalet savaşı için savaşacağımmmKazeeeennnn, duy sesimiziiiiii neredesiiiinnnn?
Birleştirdi, sonra üyenin birisi, üyeliğe girmiş bakmış, meşhur konular olur ya. Hani konu sahibi tanınır, işte konusundan ortaya çıktı
Kendi açıklamaz, o yüzden iş mavilere kaldı
Kimmis peki benim haberim yoktu bundan babada şöyle please
aldirmak istemiyorum daha once bir donem yunanistanda yasamistim oraya gitmek istiyorum iki arkadasim var orda samimi oldugum konustum biriyle ikisininde evbakmalarini soyledim sen once bi gel bakariz dediler dogurmak isitiyorum ben
Tolincim daha sık takıl, bak olayları kaçırıyorsunKulağına söyledim bak kutuya
benimle dalga gecenler bu mubarek gunlerde umarim evlatlarindan sevdikleri canlarinin yandiklari kisilerden gorurler cezalarini cunku ben serefsiz degildim annemin biricik kiziyken simdi asifteligimle utancin endibini yasiyorum ama kinamadim kimseyi umarim sizinde cocukariniz benden daha agir bir ceza oder bskada diycek lafim yok
merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
Telden girince zor oluyor haklisin laptopumu alican bidah yanima
Kazen geçen günki kadının üyeliklerini birleştirip açık etmişti.
Bence Kazen'e yanaşalımBunun üyelikleri de birleştirir belki
ikinci adam benim umrumda bile degil inan bana o istedi ben istedimbenim hirsimdan yaptigimi biliyor ben sadece bebek sahibi olmak istiyorum baska bisiy degil utanmiyorumda ayrica burdaki bana ahkam kesenler bile acaba gercek hayatta ne hallttir bilinmez bile dimi
Arkadaşlar kendi pencerenizden bakıyorsunuz bence şöyle ki gerçek nicki her ne ise o nickle buraya üye olduğunu bilen gerçek hayatta tanıdıkları olabilir ,kazen,mune veya başkası bu nickli kişi dese ,insan haklarına aykırı ,özel hayatı deşifreye girer onu da geçtim , bir insanın canı tehlikeye girer ,açıklanmasın bence,
Yaparken düşünecek onları. yap et seviş sonra aman sizde yaşamadan ölmeyin bedduaları. böyle insana acınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?