- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi soyleyememki
-
iliski onun vebenim tarafimdan oldu ama onceligi o atti
benimle dalga gecenler bu mubarek gunlerde umarim evlatlarindan sevdikleri canlarinin yandiklari kisilerden gorurler cezalarini cunku ben serefsiz degildim annemin biricik kiziyken simdi asifteligimle utancin endibini yasiyorum ama kinamadim kimseyi umarim sizinde cocukariniz benden daha agir bir ceza oder bskada diycek lafim yok
merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
Bunlar ne kadar çirkin sözler. Siz yasadiklarinizdan hiç mi ders almasını bilmediniz. Ne kadar kötüsünüz daha dogmamiş daha çocuk yaştaki tertemiz evlatlara nasıl bir yakistirma bu ne cesaret.. Yazınızı okudum Allah ıslah etsin doğru yolu buldursun dedim ama şu yazılanları okuyunca acıdım size. Hayatımda ilk kez birisine acıdım. Yaziklar olsun yaziklar olsun..
Umrunfa değilse sen açıkla o zaman hadi bi kere delikanlı ol ya luuuuttttfeeeeernnnnndediklerinizden etkilenmiyorumemin olun kim oldugumu bulamassiniz hem kkya hemde davranislara aykiri bir durum boyle yaparak sadece aklimi karistiriyorsunuz haa istersede aciklansin gercek kimligim inanin umrumda bile degil
ne mutlu size bana acimissiniz
ne mutlu size bana acimissiniz
dediklerinizden etkilenmiyorumemin olun kim oldugumu bulamassiniz hem kkya hemde davranislara aykiri bir durum boyle yaparak sadece aklimi karistiriyorsunuz haa istersede aciklansin gercek kimligim inanin umrumda bile degil
dediklerinizden etkilenmiyorumemin olun kim oldugumu bulamassiniz hem kkya hemde davranislara aykiri bir durum boyle yaparak sadece aklimi karistiriyorsunuz haa istersede aciklansin gercek kimligim inanin umrumda bile degil
Hem bulamazsınız diyorsun, ki burada bulunmasını istemediğin mesajı çıkıyor.
Hem de isterseniz bulun diyorsun.
Sen ne diyorsun
iliski onun vebenim tarafimdan oldu ama onceligi o atti
şair burada; bulunacam diye ödüm patlıyor, kocam beni mahveder ama yiğitliğe de şey sürmek istemiyorum diyor..
konu sahibi, bu iş ilk kan testinde ayağına dolanır.. bize laf sokacağına otur da nasıl temizleyeceğini düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?