beni suclamayin lutfen

iliski onun vebenim tarafimdan oldu ama onceligi o atti

kız sen ne masum bıseysın öyle,pıtırcık..

kocan senı aldattı..

öbür adam senı bastan çıkardı..

bızde bayag bı gıydırdık..

bı temız sen kaldın..

cunku senın uzulmemen lazım,bı anne adayı olarak..

yolla neyse günahı bız cekerik..bu seferlik bızden olsun..

Bunlar ne kadar çirkin sözler. Siz yasadiklarinizdan hiç mi ders almasını bilmediniz. Ne kadar kötüsünüz daha dogmamiş daha çocuk yaştaki tertemiz evlatlara nasıl bir yakistirma bu ne cesaret.. Yazınızı okudum Allah ıslah etsin doğru yolu buldursun dedim ama şu yazılanları okuyunca acıdım size. Hayatımda ilk kez birisine acıdım. Yaziklar olsun yaziklar olsun..

dediklerinizden etkilenmiyorumemin olun kim oldugumu bulamassiniz hem kkya hemde davranislara aykiri bir durum boyle yaparak sadece aklimi karistiriyorsunuz haa istersede aciklansin gercek kimligim inanin umrumda bile degil

Iste Hayal gücü buna denir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne mutlu size bana acimissiniz

Gördünüz işte konu sahibinin umrunda değilmiş, açıklayın kim olduğu sayın Kazen ve Mune Yetti artık bu ikinci üyelikler.

Konu sahibi madem umrunda değil bu konuyu esas üyeliğinle açsaydın ya

dediklerinizden etkilenmiyorumemin olun kim oldugumu bulamassiniz hem kkya hemde davranislara aykiri bir durum boyle yaparak sadece aklimi karistiriyorsunuz haa istersede aciklansin gercek kimligim inanin umrumda bile degil
Umrunfa değilse sen açıkla o zaman hadi bi kere delikanlı ol ya luuuuttttfeeeeernnnnn

Hem kel hem fodul. Madem umrunda değil niye ikinci bir hesap açtın? Adam olsan zaten gelip burda yazacağına günahına girdiğin insanlarla konuşup helallik alırdın aşifte. Bu yakıştırmayı kendin yaptığın için kullandım.

ne mutlu size bana acimissiniz

Ben pes ediyorum ,sana ne yapılsa müstehak! alay sende pişkinlik sende ! madem öyle insanlarla alay ettiğin için ifşa edil ,arkadaşlar yapmayın açıklanmasın dediğim arkadaşlardan özür dilerim

Hem bulamazsınız diyorsun, ki burada bulunmasını istemediğin mesajı çıkıyor.
Hem de isterseniz bulun diyorsun.
Sen ne diyorsun

Davranışlara aykırı?
404 NOT FOUND
Site error verdi sayende

Hem bulamazsınız diyorsun, ki burada bulunmasını istemediğin mesajı çıkıyor.
Hem de isterseniz bulun diyorsun.
Sen ne diyorsun

şair burada; bulunacam diye ödüm patlıyor, kocam beni mahveder ama yiğitliğe de şey sürmek istemiyorum diyor..

konu sahibi, bu iş ilk kan testinde ayağına dolanır.. bize laf sokacağına otur da nasıl temizleyeceğini düşün..

neyin pesindesiniz siz yahu gercek kimligiminmi ? bumudur dert ? oyle bir veryansin ediyorsunnuzki astiniz kestiniz beni daha once bircogunuzun konusunu okudum benden bir tik altinda olduklarim bile var kimse masum degil heleki klavyedelikanliligi yapansizler acaba benden ne farkiniz var vallahi cok merak ettim neyse uzatmiycam

iliski onun vebenim tarafimdan oldu ama onceligi o atti

Allah aşkına madem yaptığın pisliğin igrencligin fatkindasin ozaman niye burda insanlara beddua ediyorsun veya hale haklı gibi car car konuşuyorsun burası günah çıkarma yeri değil..ve kimseye beddua edemezsin..burda bos boş konuşup abuk sabuk konusacagina otur derdine yan...yaptığın çok ahlaksizca..bak aldatilmissin bi kadim olarak aldatilmanin ne kadar iğrenç bi duygu olduğunu biliyorsun niye aynı duyguyu suçsuz bi kadına yasatiyorsun allahtandami korkun yok...allahım benim yuvami ve bütün herkesin yuvasını senin gibi mahluklardan korusun...ışte senin gibi kadınlarka aklıyla şeyi yer değiştirmiş erkek bir araya gelince böyle masum insanlar üzülüyor ışte...sonra soy bağı karissin..allahım sen koru boylelerinden..

senın kım olduğun degıl,bebegın kımden olduğu onemlı..

mykonos tatılınde bu konuyu dusunmeyı unutma..

yada koyver gıtsın..belkı orda yenı baba bulursun..

Sıradan bir insan psikolojisine göre hareket eden kişi, 4 gün içinde kesinleşmiş bir hamileliği aldatma faktörü varken hemen eşine söylemez. Yani bunun önce hamileliği kabul edememe, kendiyle savaşma, kabul etme, daha sonra çözüm bulma gibi basamakları var. Sizin bu basamakları atlayıp eşinize hemen söylemeniz maalesef inandırıcı değil..Bakın herhangi bir ahlaki norma göre yargılamıyorum sizi, ama yazdıklarınız da inandırıcı değil. Tez falan yazıyorsunuz da acaba bizi yorumlarımızla denek olarak mı görüüyorsunuz anlamadım ki.

Bir de Kk kurallarına aykırı diyor yani, demek ki bulunmayı istemiyor.
Hayır zaten cesaret olsaydı gerçek üyeliği ile konu açardı.
Ne saçmalıyorsun konu sahibi sen
Kızın biri burada evlatlık olduğunu kan grubundan anlamıştı Ben söyleyeyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…