beni suclamayin lutfen

İftar saati Allah ıslah etsin demekten başka bir şey bulamıyorum.. Her şeyi herkesi geçtimde karnınızdaki bebeğin günahı ne ? Bu dünyada ben hiçbi şeyin cezasız kalacağına inanmıyorum. Er geç bu yaşanılanlar öğrenilecek ve siz karmakarışık bir hayata getireceksiniz o bebeği. Biraz aklı başına gelince anne neden böyle diye sorduğunda babandan(ki eğer babasıysa) intikam almak için mi diyeceksiniz ? Bu arada arkadaşınızın eşinin yani bebeğin diğer babasının durumdan haberi var mı ?

Bu da moda oldu he. Yargılamayın, suçlamayın. Oldu güzelim, sen git elin evli herifini ayart, yetmezmiş gibi bir de çocuk yap. Sonra da suçlamayın de.
Karnındaki bebeğin babası belli değil bilmem farkında mısın?
Eşine de yazık, o adam şimdi sana ne yapsa haklı. Dahası karşı tarafın eşi daha acınacak durumda.
Bir değil, iki yuvayı dağıtıyorsun, bu nasıl vicdan?
Bence hemen boşan, sen o adamı haketmiyorsun.
Hala nasıl hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorsun sen? Aynı yatağa girebiliyorsun, hem de bütün masumiyeti yok edip kirletmişken. Nasıl için alıyor, yüzüne bakarken utanmıyor musun eşinin?
Peki o arkadaşını görünce napıyorsun? Saklanıyor musun? Böyle sanki yaptıklarını bir bakışınla anlayacakmış gibi gelmiyor mu?

E yuh yani birde bize bela okuyor... Bizmi seni zorladik...
Kiz Allah kahretmesin seni, intikam icin diyorsun ama resmen özenip adamdan hoslandigini belirtmissin... Hem nasil bir intikam bu anlamadim.. en azindan kocana söylemen gerekir intikamimi aldim, bende seni aldattim diye...
Yoksa ne anlami vardiki, yedigin haltin degilmi canim benim...

ben bu forumda yaklasik 6seneden beri varim kayitliyim hatta bircoguyla arkadasim ama kimseye boyle bi hayatida anlatip desifre edemem kendimi ister inan inter inanma pasa gonlun bilir
İkinci üyelikler adminin haberi yoksa deşifre ediliyor mune gelince anlarız kim oldugunu

Son düzenleme:

Bu konu gerçek değil bence...
Hayır böyle yazarak ne gibi bir tepki alacağınızı sanıyorsunuz anlamadım.
Tez konusu falan mı bu ???

sanırım yanlış anladın ne demek bu???? tam tersi şeytana uymuş olabilirsin ama bu demek değil ki ben seni yargılayabilirim belki Allah katında ben daha günahkarım kim bilebilir?? önemli olan günahından dönmek tövbe etmektir.. ayrıca çok kırıldım yazdıklarına burada seni yargılarken ahlak polisliği yaparken insanlar ben bana düşmez kötü söz soylemek dedim

Valla ben böyle şeylerden çok ürküyorum
İnsan korkuyo yaaa benimde başıma gelir mi diye
Eve soktuğumuz insanlara dikkat etmeliyiz hiç belli olmaz.
Yazık kadınında hiç bişeyden haberi yok
Tüm bu anlattıklarınız kocanızın sizi aldatması yada babanızın zorla evlendirmesi falan sizin kalkıp bir başkasının yuvasını dağıtmaya sebep değil
Hayatınızı bi gözden geçirin.Bebek nolacak şimdi.Psikologa gidin ne biliyim kurtarın kendinizide bebeğinizide allah yardımcın olsun yinede..

Ben bu konuyu acma sebebinizi anlamadim.
Alacaginiz tepkileri biliyordunuzki baska bir kullanici adiyla acmissiniz konuyu.
Bu konuda kimsenin size bir yol gosteremeyecegide belli.
Ustune birde tepki verenlere beddua ediyorsunuz.
Nasil bir cevap bekliyorsunuz ?

Bu nedir ya son bir aydır yalan rüzgarı gibi konular
Ne bekleyerek açıyorsunuz bu konuları
Fake bile olsa hepimizin dengesini bozdunuz ya
Arkadaşlarımızı da eve almayalım mı ne yapalım ?
Tavsiye almak için mi açtınız, ibret olsun diye mi, ne diye ???
Hakaret işitmek hoşunuza mı gidiyor ? Gıcık olduğunuz üyeler mi var banlansınlar mı istiyorsunuz ???
Ne istiyorsun konu sahibi Allah aşkına yaa
Kim size ne tavsiye verebilir ??

Yahu otobüste giderken bile degmemeye calisiyoruz,sen arkadaşının tovbeeeeee yarabbiiiiim, o senin abin kardeşin ya,kocanın gözlerine nasıl bakıyorsun ,yazık gunah adam bebek için seviniyor birde..kendimi ifade edersem heralde bende banlanicam.
Bir arkadasin bir yazısı vardı imzamı oluyor o ne bilmiyorum"aynı evrende yasamamali cellatlar ve çocuklar"vs.Sende bir cellatsin benim gözümde,nasıl bir mide varmış anlamadim,Allah ıslah etsin..

Şimdi arkadaşım 6 yıldır buradaymışsın böyle bir konu açarken ne yazılacağını da gayet iyi biliyordun hiç inkar etme , beddua da sahibine döner bunu da unutma kim olduğuna dair bir tahminim var ama hakka girmemek lazım , bence sus artık hem suçlu hem güçlü olma

İyi işte grup sexte yaparsınız mezhepiniz geniş bayağı

Biz kadınlara noluyor erkekleri geçtik arkadaşın şansızmış senin gibi bir arkadaş edinmiş ne mal olduğunu bilmeden.

Evlerden ırak olsun senin gibi ......
.......

Sen doldur artık boşluğu

Son düzenleme:

sakın ama sakın o iğrenç ağzına çocuklarımızı alıp beddua etme! kendi pisliğinde çocuklarımız boğmaya çalışma.

daha neler derdim de sana ağzımı kirletmeye değmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…