beni suclamayin lutfen

Bebek gerçek babasına benzesin hem babasının kim olduğunu anlarsın hem de ömür boyu vicdan azabıyla yaşarsın. Bak suçlamadım.
Dna testi pahalıymış geçen gün okuduk burada.

ben esimle yada o adamla birlikte olmak gibi bir niyetim yok pismanim evet ama bu cesaretlede hayatim boyunca gormek istemedigim insalari artik gormekzorunda kalmiycam mecbur gidicem burdan

ben esimle yada o adamla birlikte olmak gibi bir niyetim yok pismanim evet ama bu cesaretlede hayatim boyunca gormek istemedigim insalari artik gormekzorunda kalmiycam mecbur gidicem burdan

evet 16ile 20haftalikken yapiliyo cuma gunu doktor bir arkadasim var ona sordum meblag onemlidegil benim icin ama inanin bilmek istemiyorum cunku ben pisliksem bu serefsiz adam yuzunden pislestim sirf intikam icin emin olun o beni bu halimde bile fazlasila haketmiyor

bence bebeği doğurun ve sevgilinize söyleyin sonra babalık testi yaptırın ama eşinize söylemeden. eğer çocuk sevgilizdense eşinizden boşanın. değilse sevgilibnizi terk edin..

bekara koca boşamak kolay tabi.. off allah kolaylık versin

Boyle konularda o kadar cok mide bulandirici durum var ki...

Cocugun babasi belli olmuyor, soylar karisiyor... Kadinin bir kizi oluyor, kiz gercek babasinin o adam oldugunu bilmiyor, yillar sonra evlenmeye karar verdiginde sectigi adam kim bilin bakalim... Haberdar olmadigi oz babasi...

Sadece filmlerde olur dedigimiz seyler gercekten yasaniyor bu hayatta... Bu haber gercek... Her gercekten de haberdar olmuyoruz... Babasini, kardesini tanimadan onun koynuna girme ihtimali olan insanlari dusundukce buna sebep olanlari kinamamak mumkun degil...

Burada yazilanlar icinde en kucuk detay bu belki... Yasanilanlarin ne kadar cirkin oldugu ortada ama bir kotu yedi mahalleyi nasil kokutursa bir yanlis da yedi nesli kirletebilir... Buraya yazdiklarinizi gercekte de itiraf etmelisiniz... Yoksa en iyi ihtimalle cocugunuza yukarida yazdiklarimi yasatirsiniz...

bak bu tüy dikti konuna..

kendi suçunu bastırmak için kk kadınlarını suçlama konusuna hoş geldiniz

utanmadığın belli bacişkom yoksa bu kadar pişkin pişkin milleti suçlamazdın...herkesi kendin gibi bilme.sen kendi haltlarına bak olur mu? doğuracağın o çocuğa acırım ben çünkü annenin düşünce yapısı felaket,Allah sadece hayırlı evlatlar değil aynı zamanda da hayırlı anne-babalar versin.

Yok elbette yargılamıyorum gerçekse utanıyorum hemcinsimden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ama Her şey bir sınav peygamberimiz kimseyi küçümsemeyin o duruma düşmeden ölmezsiniz demiş..
Allah şeytanla karşılaştırmasın

hayır kendini sen pislettin suçlu arama..intikam uğuruna yoldan çıktın
kendini yok ettin ...ve şimdi suçluyu arıyorsun ama o sensin
hiç bir akıllı kendini yok ederek intikam almaz....mantık dışı...
bu intikam değil...kendini harcamadır...

Da niye konu kapansın diyor ayrıca bu hanım aramızda olabilir şuan :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne guzel dunya ya.. tanınmamak ıçın ıkıncı uyelık alıyor ama diğer uyeliğinden belki insanları yerden yere vuruyor. Diğer uyeliği de deşifre edilmeli bence

aynen ama Her şey bir sınav peygamberimiz kimseyi küçümsemeyin o duruma düşmeden ölmezsiniz demiş..
Allah şeytanla karşılaştırmasın

benimle dalga gecenler bu mubarek gunlerde umarim evlatlarindan sevdikleri canlarinin yandiklari kisilerden gorurler cezalarini cunku ben serefsiz degildim annemin biricik kiziyken simdi asifteligimle utancin endibini yasiyorum ama kinamadim kimseyi umarim sizinde cocukariniz benden daha agir bir ceza oder bskada diycek lafim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…