beni suclamayin lutfen

O kadar geniş düşünmeye gerek yok belki üçüncü bi baba vardır ve konu sahibinin bile bundan haberi yoktur

E ama ben de olaya geniş açıdan baktım. Sağlıklı bir yorum yapabilmek içün mecburen geniş bakmak zorundaydım
Şimdi nolacakmış peki? Bebeği doğuracağım demiş de babası diğer herifse nolacak?
Ziyaretçiler anam nerden kokusunu aldınız da geldiniz hemen? Napsın şimdi bu kadın siz söyleyin.

tek kelimeyle ----iğrenç bir durum
2 erkekle aynı yatağı paylaşmak tiksindirmiyor mu sizi yahu hiç mi utancınız yok hiç mi tiksinmiyorsunuz
inatla yapılır mı bu işler o kadar mı değersiz hissediyorsunuz
yani bir kadın kendisine nasıl yakıiştırıyor bunu hiç anlamıyorum
anlamak da istemiyorum ya doğrusu....

O çocuğa yeni baba bulsun bence

bu kadın 2.üyelikmiş ilk üyeliği 6 yıldır varmış ve bir çoğumuzun arkadaş listesindeymiş..kendi pisliğini örtmek uğruna çocuklara beddua eden bu yaratığın arkadaş listemde olabileceğini düşündükçe sinirim tepeme çıkıyo.ilk defa birine ağız dolusu hakaret etmek istiyorum.

Hey maşallah ne kadar çok kocasını aldatan, evli adamlarla aşk yaşayan insanlarla doldu forum şu ramazan ayında

Kadis muneye ısrar edelim aciklasin bu üyenin gerçek uyeligini

aaaaaa kimmiş o kim?

Kim didi?
Nerden duydun? Kim görmüş arkadaş listesinde?

Senin beddua etme hakkın varmıydı yaaa pardon da .....sana buraya kimse zorla bişey yazıdrmadı eğer cesaret edip yazıyosan eleştiriyede açık olacaksın..

O çocuğa yeni baba bulsun bence

O değil de arkadaşın biri, şimdi bu çocuk diğer heriftense, ileride tutup o admaın çocuğuyla evlenebilir. "Durun siz kardeşsiniz!" olayı. Tebrik ediyorum arkadaşım, o da bir ihtimal tabi
Hadi onu geç, hastalık vb. durumlarında şak diye ortaya çıkıyor, gayri meşru olduğu. Kan grubundan bile çıkar, doğar doğmaz kan alırlar bebekten konu sahibi. Kocanı katil etme lohusa halinle, bil diye söylüyorum

Bana bak banaaaa,
sen yediğin o haltlara burada konu açıp birde buradaki bayanların çocuklarına beddua edemezsin.
Kınamayın, suçlamayın ne diyelim ne?
Ya ben burada hep terbiyemi korudum, hep ama bana da geldi ağır yorumlar, bakın dedim anlattım çünkü açıklayabiliyordum.
Sen bi açıkla bakalım şunları o zaman;

Mutlu diye arkadaşının kocasıyla neden beraber oldun?
O adamı koynuna alınca ' ohh mutlu gözüküyorlar ama değiller artık bozdum aralarını' mı dedin?
O kadının yüzüne nasıl baktın?
Karnında bir günahsız var babası belli değil, burada suç kimde???? Bizde mi?????
Kocanla nasıl beraber olabildin ??
Yüzüne nasıl bakıyorsun???
Adam çocuk isterken ve oldu çocuk öbür adamdansa hem çocuğunun hem kocanın yüzüne hadi geçtim be onları aynaya nasıl bakabileceksin???
Sen bide gelip burada beddua okuyarak tüy diktin tüyyy...

Yaptığın yanlışın daniskası, terbiyesizlik, adilik yaaa a di lik!
Biliyorum da diyebiliyorsun!!!
Ya Allahım bir daha bu konuya girmicem ben çok kötü oldum...

Burada o kadar çocuk diye çırpınan insanlar var kiiii ah ahh ya ahhh
puhh sana

üye kendisi söyledi eski üye olduğunu ama kim olduğunu bilmiyoruz

meraklı melehatler sakin olun bi kaç msj önce kendisi yazdı ya

ay çokmu belli ettik merakımızı
Işin komiği daga konuyu bile bilmiyom, kadişnen ofişim görünce daldım ekşın var diye
Bir okuyayım bakalım neler yapmış konu sahibi.

Herkes hata yapar, yargilamak bana dusmez ama 2erkegi idare etmeyi biliyorsunda korunmayi nasil ogrenemedin onu merak ettim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açıklamaz ki,etik olmaz..ama ben gerçekten böyle birini ilk defa görüm şu kk da.çok pişkin ya

Açıklar yahu eğer üye izin almadiysa yönetimden ikinci üyelik için o zaman açıklanıyor en son isyan ettiğimizde bu şekilde anlasmistik

Karnında ki meleğin günahına giren, onu belirsiz geleceğe sırf dünyevi zevkin ve hırsın için iten sen, gerçek babası kim diye soracak kadar alçalan sen buna karşın üyelere beddua eden yine sen öyle mi?
Çok komiksin ya.
Asıl sen o meleğin, sevgilinin karısının, varsa çocuklarının ve eşinin vebalini nasıl ödeyeceksin bakalım? Beddua sahibine döner merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…