- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi soyleyememki
-
O kadar geniş düşünmeye gerek yok belki üçüncü bi baba vardır ve konu sahibinin bile bundan haberi yoktur
O çocuğa yeni baba bulsun benceE ama ben de olaya geniş açıdan baktım. Sağlıklı bir yorum yapabilmek içün mecburen geniş bakmak zorundaydım
Şimdi nolacakmış peki? Bebeği doğuracağım demiş de babası diğer herifse nolacak?
Ziyaretçiler anam nerden kokusunu aldınız da geldiniz hemen? Napsın şimdi bu kadın siz söyleyin.
bu kadın 2.üyelikmiş ilk üyeliği 6 yıldır varmış ve bir çoğumuzun arkadaş listesindeymiş..kendi pisliğini örtmek uğruna çocuklara beddua eden bu yaratığın arkadaş listemde olabileceğini düşündükçe sinirim tepeme çıkıyo.ilk defa birine ağız dolusu hakaret etmek istiyorum.
bu kadın 2.üyelikmiş ilk üyeliği 6 yıldır varmış ve bir çoğumuzun arkadaş listesindeymiş..kendi pisliğini örtmek uğruna çocuklara beddua eden bu yaratığın arkadaş listemde olabileceğini düşündükçe sinirim tepeme çıkıyo.ilk defa birine ağız dolusu hakaret etmek istiyorum.
benimle dalga gecenler bu mubarek gunlerde umarim evlatlarindan sevdikleri canlarinin yandiklari kisilerden gorurler cezalarini cunku ben serefsiz degildim annemin biricik kiziyken simdi asifteligimle utancin endibini yasiyorum ama kinamadim kimseyi umarim sizinde cocukariniz benden daha agir bir ceza oder bskada diycek lafim yok
O çocuğa yeni baba bulsun bence
aaaaaa kimmiş o kim?
Kim didi?
Nerden duydun? Kim görmüş arkadaş listesinde?
aaaaaa kimmiş o kim?
Kim didi?
Nerden duydun? Kim görmüş arkadaş listesinde?
İşte bu sebepten ben inanmadım konuya
Kadis muneye ısrar edelim aciklasin bu üyenin gerçek uyeligini
üye kendisi söyledi eski üye olduğunu ama kim olduğunu bilmiyoruz
meraklı melehatlersakin olun bi kaç msj önce kendisi yazdı ya
açıklamaz ki,etik olmaz..ama ben gerçekten böyle birini ilk defa görüm şu kk da.çok pişkin ya
ay çokmu belli ettik merakımızı
Işin komiği daga konuyu bile bilmiyom, kadişnen ofişim görünce daldım ekşın var diye
Bir okuyayım bakalım neler yapmış konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?