beni suclamayin lutfen

la mune mune deyip durmayın, kesin banlayacak beni tırsıyorum :18:

Biz bekarlar her gece yalnizzzz siz ohhhhh üçer beşer goturrr tosunum yarasinnnnn birine resmi birinede imam nikahı yap sonra grupta yaparsınız fantaziye gel fantaziyeeee

Haha sinirim mi bozuldu ne oldu bilmiyorum ama gülme krizine girdim

konum kapatilsin lutfen herkes dalga pesinde gercekten ugrasicak halim yok

Herşeye tamam madem.doğru olsun konu da insan kimden olduğunu bilmediği hamilelik icin test yapip hamile olduğunu öğrenince kocasina nasil söyler hangi mantikla cidden dalga geçmek için değil büyük bir merakla soruyorum...

hoşt manyak kendi yaptığın pisliği sıva sıva iyi gelir..

Son düzenleme:

Kocacım başkasından çocuk yaptım, ama sen bakarsın değil mi demek için değildir herhalde

aynen öyle.valla ben arakadaşıysam eğer silsin beni mümkünse.

Yok öyle üç kuruşa beş köfte! Böyle yediğin haltı millete anlatmayı biliyorsan, arkasında durup, konuyu bırakıp kaçmayacaksın.
Eski üyeysen, böyle bir şey yazıpta, sana madalya takılmayacağını bilmen gerekirdi.
Burada aklı başında hiçbir kadın sana aferin demez. Herşeyi biliyorsan bunu da bil tamam mı?

Oy oy. Oy bedduaya gel.

Babası belli bile olamayacak birliktelikler yasa sonra gel millete ayar ver.
Akil akil ::::::::::: takil

İşte ben diyorum , konuları böyle şak şak açmak serbest olmasın önce admin-yönetici okusun ,,sonra böyle sıkıntılar oluyor .

ya birde kiskanmadim mutluluklarini diyosun yaaaa imrendim diyosun allah askina
bu nasil kiskanmamak
sen kocasini elinden al yuvasina gölge düsür senin yüzünden mutlu cift mutsuz güveni kalmayan bir evli cift olsun sonrada yadirgamayin imrendim diyosun
allah seni bildigi gibi yapsin
sen ve senin gibiler yüzünden cok mutlu olsak bile esimizle ona güvenemicez öylemi
daha neye ve kimlere güvenicez peki
sen yuvanda mutsuzsan bu mutlulugu baskalarinin yuvasini yikarak mutlu olamassin
aksine onu p...ligin karisini dah cok dusunmen gerekirdi

Sizi kinamiyorum ama inanin tiksindim bu insanlikmi.tek diyecegim umarım o kadin bunu duyar o adami birakir umarim kocaniz duyar sizi birakir umarim allahim o cocugu dunyaya getirmez siz gibi bi annesi olmaz ve umarim islah olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…