Beni terk edip evleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yarali kus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
16
9
1
28
Merhaba yine ben, unutamadım onu fotoğraflarına bakamıyorum ama baktığımda da onu ne kadar çok sevdiğimi hissediyorum. Evet bana yaşattığı onca şeye rağmen seviyorum. Benim aklımla zorum mu var. Çok seviyorum Allahım. O kızla evlilik hazırlığı yaparken ben burda ağlıyorum. Benimle eğlendi onunla evleniyor. Nasıl atlatacağım. Son ana dek bana seni seviyorum diyip ayrıldı. Kızın ailesi çok iyi çok iyiler ailem istiyor diye diye ve onu seviyordu muhtemelen aldı kızı karısı yapacak. Benimde ailem çok iyiydi ama yüz yüze tanışmadı.Peki ben iki yıldan fazladır yaşadıklarımız neydi. Ben onunla yan yanaydım kız başka şehirdeymiş onunla ne yaşamış olabilir ki aileler tanışsa bile. Canım acıyor sevgimin karşılığı bu olmasaydı. Beni bir defa aradı ama şimdi hazırlık yapıyorlar düğün hazırlığı uzaktan izliyorum acı çeke çeke bakıyorum. Nasıl atlatacağım. Ahh denilen şey gerçek mi? Tutar mı ancak onun mutsuz olup kapıma geldiği gün içim soğuyacak. Çok sevdik sanmıştım birbirimizi görseniz siz çok aşıksınız birbirinize derdiniz. Gerçekten çok hissetmiştim sevildiğimi ama şu an tam tersi oldu ahım nasıl tutacak dua ediyorum artık o da içimden gelmiyor. Keşke etkili bir dua olsa da okusam beni mutsuz ettiği gibi o da mutsuz olsa pişman olsa evleneceğiz diyip beni yarı yolda bıraktı ya en çok ona üzülüyorum.

Ne kadar oldu siz ayrılalı .
Bu adam ne zaman buldu o kızı evleniyor .

Ne kadar oldu siz ayrılalı .
Bu adam ne zaman buldu o kızı evleniyor .
Biz ayrılmadan oldu, bunlar önceden sevgiliymiş aileler tanışmış sonra benle tanıştı iki yıldan fazla sevgili olduk, evlenelim karım olacaksın diyip durdu, ilk yaşım küçük diye bana vakit ver dedim sonra ama hep sıcak baktım. Derken tuhaf davranmaya başladı ilgisizliği ama hep sevdiğini de söyledi derken olan oldu işte evleniyor...

Ahin tutar belki tutmasınada, hayat devam ediyor. Yaz geldi tadını çıkarmaya bak. Arkadaslarinla gez, toz, al guzel bir kitap. Guzel guzel diziler var onları izle kafa dağıt. Salla ya sevgini hak etmiyormuş. Kendini geliştirmeye bak. Donup baktiginda ben ne kayıp etmişim salak kafam desin.

Benden önce sevgililermiş aileler tanışıyormuş
Ya burda saçma bir şey var.
Senden önce sevgililer bu adam 2 senedir birlikte senle .
Senden ayrılıp hemen onls evleniyor .
Belli ki onun ilişkisi bitmemiş hiç.
Sen bu adamla dolu dolu 2 sene mi ilişki yaşadın yoksa gidip gidip geldi mi sana.
Şimdi 2 sene deniliyor da kopuk kopuk 2 sene olmuş bence.
Bir adam başka biriyle 2 sene yaşıyor sonra eski sevgilisine dönüp evleniyor.
Sence bu saçma değil mi dışardan bak

Seni sevse başkası ile evlilik yoluna girmezdi.

Bide erkeklerin ailem onu istedi yalanına inanmayın ya .
Artık hangi devirdeyiz.
Kız aklına yatmış evllilik kararı almış .
Bahane uyduruyorlar yok ailem istedi vs diye.
Böyle bencil maalesef adamlar düzgün bir ilişkide değilseniz zaten hemen terk edin.
Ciddi adam kendini belli eder zaten

Benimle eğlendi onunla evleniyor
Nasihate degil silkelenmeye ihtiyacin var ama once sunu dusundugun icin kendinden utan. Bir kadin kendine bunu yakistirmamali.

Ayrica istedigin kadar uzul debelen ama bu zihniyette birinden kurtuldugun icin sukret. Diger kisin durumu daha kotu boyle bir adamla habersizce evleniyor.

Soylemesi kolay dersen de aynisi basima geldi hatta benim paramla bi de kizla gezmis daha beteri. Tam depresyondan depresyona giriyordum ki bu adam icin mi diye annem agzima oyle bir s.cti ki kendime geldim

Sukurler olsun Allahim boyle adamlara beni yem etmemissin.

İster aglayarak ister gulerek bu zaman gececek. Fotolara bakman haber alman senin kendine aci cektirme istegin. İstedigini yap surun o zaman

Sen onunla evlensen bile mutsuz olacaktin çünkü aile ağzına bakarak yaşayan biri anne baba bu kızdan boşan dese 2 saniye düşünmeden harcadı seni

Yavrum ne bu ah etme olayı? Belki de sen kızın ahını aldın, senden önce o varmış ya?

Yavrum ne bu ah etme olayı? Belki de sen kızın ahını aldın, senden önce o varmış ya?
Pardon da benden önce bitmiş bir olay kız da beni bilmiyordu ki, kıza bir lafım yok suçlu olan kişi benim sevdiğim adam, son dakikaya dek seviyorum dedi aşık olunca insan inanıyor ama bu hikayede yanan ben oldum

O kızla bitmemiş sadece o kız uzakta olduğu için(başka ilde ya da yurt dışında eğitim?) o araya seni sıkıştırmış. Evet adam karaktersiz ve her ikiniz de şu an ihanete uğramışsınız ama bence sen kendi adına sevin diğer kızın durumu daha vahim. Belki de 4-5 yıllık sevgilimle evleniyorum diye mutlu oluyor halbuki bilmiyor ki arada neler neler yaşandı…

Pardon da benden önce bitmiş bir olay kız da beni bilmiyordu ki, kıza bir lafım yok suçlu olan kişi benim sevdiğim adam, son dakikaya dek seviyorum dedi aşık olunca insan inanıyor ama bu hikayede yanan ben oldum
Bitmemiş ki, araya giren siz olmuşsunuz. Şu an en kötü durumda olan o kız, evlenince görecek neyin ne olduğunu, belki de ömrü kocasının gözünü sokaktan toplamakla geçecek şayet aklını başına alıp boşanmazsa.

O zaman hesabını adama soracaksınız. Her şeyden bi haber olan bir kıza ah edeyim de yuvası yıkılsın yine kapıma gelsin kocası diye düşünmek çok yanlış ki arkadaşın dediği gibi kurtulduğuna sevin bence, aklın başına geldiğinde nasıl bir belayı def ettim diye beddua etmek yerine sadaka verirsin zaten

Ne zaman bitti bu ilişki diye sordum cevap alamadım.
Son dakikaya kadar seni seviyorum demiş ya

Benim bu arkadaşım var eşinden ayrılmış çocuklu bekar bir anneydi hayatında çok sevdiği hiç evlenmemiş bi adam vardı adam buna "ailem seninle evlenmeme onay vermez beni de mirastan men eder o yüzden senin de izninle evlilik için bi kızla tanışacağım ama seni ömür boyu hayatımdan çıkarmak istemiyorum" demişti. Bizim arkadaş salya sümük çıkardı adamı hayatından adam evlendi kız depresyona filan girdi psikolojik tedavi bile aldı. Şimdi kızın çok mutlu bir evliliği var adamı bilmiyorum ama mutlu olacağını sanmıyorum.

Benim yıllar önce böyle bir ilişkim oldu.
Adam ayrıldık demişti falan araya ben girdim.
Sonra barıştılar.
Adam benle aylarca konuştu .
Hatta diğer kızla görüşmüş bana geldi anlattı bekle bitiricem falan dedi
Bende terk ettim tabiki seviyordum da .
Aylar sonra bana ulaştı falan neden ayrıldığıma anlam verememiş
Benim hayatımda biri olup olmadığını sordu evet biri olmuştu o dönem ama olmamıştı çocuk evlenmek istiyordu hazır hissetmedim kendimi falan filan koptuk.
Anlatmıştım bide salak gibi çocukluk işte sanane diyememişim
Sonra bir kete daha geldi kavga ettim msj döşedim yeter dedim ne istediğini bilmiyorsun sanane benim hayatımdan vs bir sürü aşağılayıcı şru yazdım içimde kalmasın
Sonra öğrendim o kızla evlenmişler.
Hatta demiştim yeter kimsenin hayatına musallat olma git onla evlen diye.
Böyle serseri mayın gibi ona buna yazıyordu falan salak.
Benden de bayağı büyüktü adam o zamanlar 10 yaş büyük adamla da ne işim varsa tabi.
Çok üzülmüştüm ilk erkek arkadaşım aşkım sayılır uzaktan beğendiklerimi saymazsak.
Böyle salak biriyle nasıl olmuşum şimdi hayret ediyorum kendime gerçi o zaman da salak olduğunu anlayıp bırakmışım.
Şimdi gülüyorum yani umrumda değil.
Zaman herseyin ilacı işte.
Ondan sonra daha büyük aşklar yaşadım falan .
Kızgın bile değilim ama çok güzel bir dönemimde hayatıma girip beni sarstığı için üzülüyorum yani şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…