iyiyi canım.afedersin kabız olmuşum bide bunların üstünesüt içtim çorba içtim.geçermiki?ayyy test yapsammıki ?ewet 7.gün bugün.çıkarmıki acaba?
vicdansız ve merhametsiz ..onun dışında neyi kaldı ki iyi olacak
dua etsin şükretsin onu dışarıya lanse etmeyen gül gibi karısı var.r..
neyse tatlım biz işimize bakalım, ben sen hamilesin diye okumuşum, aaaa ayıp mı ettim şimdi, ama olsun henüz değilsen bile küçük mercimekler içerde, inşallah büyüyüp portakal olucaklar önce sonra da kollu bacaklı melekler.. biz bööle düşünelim, iyiyi çağıralım iyi gelsin, evdeki bu kötü hava dağılsın inşallah... sen de şarkı söölesene özlem tekin fena degildi bağıra bağıra ama o varen sööle de anlam kazansın delikafadulden
selam canim...esinle aran insallah düzelir...sizin durumunuzu esime söyledimde öyle adam olmaz olsun diyor....ne bilim....biraz sabir iste...herkes bi gergin vakit gecirir mutlaka...bende esimle cok seyler atlatim...bebegim ölümlerden döndü...ama hep sabir dedik...Allah sana yardim etsin canim...insallah bebeklerin sana tutunur...belki esin degisir belki degismez ama sen kendini fazla üzme
canim biraz sabirli ol ve test gününü bekle.idrar testleri yaniltici olabiliyor.ben 9.günümde yapmistim idrar negatif çikmisti.12. günde ise kanda bakildi pozitif çikti sükürler olsun rabbime.allahim bu yolda emek veren bütün kardeslerimin yardimcisi olsun...
Xolix canım süt kabızlık yapabilir..Sen posalı gıdalar ye, portakal kayısı ye...Kayısı hoşafı iç..
Eşinin sperm çktğı zaman ARTIK TOP SENDE demesine takıldım ben...Demedin mi ona BENDE YUMURTA HEP VARDI, TOP HER ZAMAN SENDE diye...
Çok kızıyorum bu kadar bencil olmalarına...İnşallah aklına başına gelir canım...
Benim eşimin uyuzluğunu Aysun Hanım bile farkedip bana ÇOCUK ANNENİNDİR demişti...
Sen hiç takma eşini,Allaha havale et,keyfine bak...Cenneti ayaklarına serecek kuzuların inşallah...Hepimizin tabi inşallah..
canım sakın idrar testi yapma:1no2: ben bi önceki tüp bebek denememde bu nedenle kaybettim.:çok üzgünüm: 10. gün evde idrar testi yaptım ki ertesi gün kan testine hazırlıklı gideyim negatifse de orada herkesin içinde yıkılmam diye, idrar testi negatif çıktı. tabii ben hüngür hüngür senağlama... Sonra da kalktım o hırsla (ertesi gün bayram arifesiydi) cam kapı lavabo temizliğine giriştimklava: Bi de bunun üzerine progynex iğnemi de vurdurmadım klava: Ertesi gün kan testim pozitif çıkınca da inan sevinemedim. Çünkü kendimi o kadar hırpalamıştım ki, bebeklerim benden vazgeçeceklerdi biliyordum. 2 gün sonraki kan testimde de nitekim öyle olduğnu eşimle birlikte acı bir şekilde gördük...
Bence 12. güne kadar idrar testini eline bile alma ve kan testinden başka birşeye de güvenme...
ne zıor ya.............olamaz..............ama sen takma canım bebişerın için..........gerçekten guçlusun ne dıyım..............rabbım ferahlık versın yureğıne........
tatlım HELAL OLSUN sana...
bu kadar güçlü sabırlı olduğun için...
RABBİM öyle güzel bebişler nasip etsin ki sana...
eşin pervane gibi dönsün etrafınızda,hatta kölen olsun..yerimseniben
bu stresli bekleyiş gerginliği olsun öylece kalsın yaşananlar inş..
RABBİM.den eşinle-bebişlerinle huzurlu,mutlu,sağlıklı,bereketli günler diliyorum senin için...:Saruboceq:
Xolix bence tüp bebek merkezlerinde kocalara da bi el atmaları lazım,kenara çekip bi konuşmaları lazım...
Özellikle de infertil olanları, hem suçlu hem güçlü oluyorlar gördüğüm kadarıyla...Canım keşke dr.a anlatsaydın, bi konuşsaydı eşinle...
Hamilelikte de böyle öküzlük yapma ihtimaline karşı bi önlem al canım, böyle olmaz ki...
Hamile kalmakla bitmiyo iş, hamilelik süreci var, babalık süreci var...
Yangına körükle gidiyorum gibi oluyo ama ben hoş göremiyorum böyle şeyleri...1 hafta öncesine kadar biz de küstük eşimle, kıyamadım canım sana...Öpüyorum...
Ay Xolix e ben de ne söğleyicem bilmiyorum.Allahtan sabır dilerim.Ama düşündüğüm bu ki bir birini severek evlenen iki kişi nasıl oluyor da sonradan bu kadar değişe biliyor.Yazıklar olsun.Canım biz yanındayız hiç canını sıkma.Gelsin de bebiş sağ salim doğumunu yap sen de bu yaptıklarının cezasını bebişlerinle ödetirsin ona.Belki de kendisi düzelicek ama ..
Durumlar nasıl şimdi canım test gününe ne kadar kaldı?
ikrar iremnaz barışmadm kızlar.bugün patatez falan kızartmış getirdi yemedim.napıyım içimden gelmiyor.sonra bak ben sana neler yaptım der yüzüme vurur.akşamda konuşalım dedim.oturduk konuştuk.kabul ediyor ewet bn bencil biriyim diyor.ben de çok şımarıkmışım.çok ilgi beklemişim falaaan fi,la.bişi bulamadığı için atıyor işte ordan burdan.çok da önemli değil.yeterki bebeişlerim benimle olsunlar.ama hiiiiiç belirtim yok ya.ne bi göğüs şişmesi ne ağrı..üffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?