beni terketmezler inşallah

Xolix canım süt kabızlık yapabilir..Sen posalı gıdalar ye, portakal kayısı ye...Kayısı hoşafı iç..
Eşinin sperm çktğı zaman ARTIK TOP SENDE demesine takıldım ben...Demedin mi ona BENDE YUMURTA HEP VARDI, TOP HER ZAMAN SENDE diye...
Çok kızıyorum bu kadar bencil olmalarına...ınşallah aklına başına gelir canım...
Benim eşimin uyuzluğunu Aysun Hanım bile farkedip bana ÇOCUK ANNENıNDıR demişti...
Sen hiç takma eşini,Allaha havale et,keyfine bak...Cenneti ayaklarına serecek kuzuların inşallah...Hepimizin tabi inşallah..

iyiyi canım.afedersin kabız olmuşum bide bunların üstünesüt içtim çorba içtim.geçermiki?ayyy test yapsammıki ?ewet 7.gün bugün.çıkarmıki acaba?

canım sakın idrar testi yapma:1no2: ben bi önceki tüp bebek denememde bu nedenle kaybettim.:çok üzgünüm: 10. gün evde idrar testi yaptım ki ertesi gün kan testine hazırlıklı gideyim negatifse de orada herkesin içinde yıkılmam diye, idrar testi negatif çıktı. tabii ben hüngür hüngür senağlama... Sonra da kalktım o hırsla (ertesi gün bayram arifesiydi) cam kapı lavabo temizliğine giriştimklava: Bi de bunun üzerine progynex iğnemi de vurdurmadımklava: Ertesi gün kan testim pozitif çıkınca da inan sevinemedim. Çünkü kendimi o kadar hırpalamıştım ki, bebeklerim benden vazgeçeceklerdi biliyordum. 2 gün sonraki kan testimde de nitekim öyle olduğnu eşimle birlikte acı bir şekilde gördük...

Bence 12. güne kadar idrar testini eline bile alma ve kan testinden başka birşeye de güvenme...

şimdi lost izliom canım.kafamı dağıtıom.ama ne yazıkki sezon finaliiii.oda bitince kipata sarıyım hemen..kafamçokkarıştı:1rolleyes:

allah bebeğini sana bağışlasın canım..saola.s.

beklicem canım.saol.bi kriz anıydı testtest die.geçtidelikafadulden

aysun hanım melek gibi ya.gidip ona sarılıp ağlayasım varsırnaşık şey

inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.seni takip ediyorum.

saol güzel dileklerin için canım benimma.s.

canım inşallah bugün moralin daha iyidir.inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunmuştur.anneciğim biz burdayız yeterki sen moralini yüksek tut diyorlardır hiç birşey düşünme ne olursun sadece bebeklerini düşün canım kendine iyi bak olurmu

Xolix bence tüp bebek merkezlerinde kocalara da bi el atmaları lazım,kenara çekip bi konuşmaları lazım...
Özellikle de infertil olanları, hem suçlu hem güçlü oluyorlar gördüğüm kadarıyla...Canım keşke dr.a anlatsaydın, bi konuşsaydı eşinle...
Hamilelikte de böyle öküzlük yapma ihtimaline karşı bi önlem al canım, böyle olmaz ki...
Hamile kalmakla bitmiyo iş, hamilelik süreci var, babalık süreci var...
Yangına körükle gidiyorum gibi oluyo ama ben hoş göremiyorum böyle şeyleri...1 hafta öncesine kadar biz de küstük eşimle, kıyamadım canım sana...Öpüyorum...

Ay Xolix e ben de ne söğleyicem bilmiyorum.Allahtan sabır dilerim.Ama düşündüğüm bu ki bir birini severek evlenen iki kişi nasıl oluyor da sonradan bu kadar değişe biliyor.Yazıklar olsun.Canım biz yanındayız hiç canını sıkma.Gelsin de bebiş sağ salim doğumunu yap sen de bu yaptıklarının cezasını bebişlerinle ödetirsin ona.Belki de kendisi düzelicek ama ..
Durumlar nasıl şimdi canım test gününe ne kadar kaldı?

doğru.eşlerede kesinlikle eğitim verilmeli bncede.siz barıştınızmı?

ikrar iremnaz barışmadm kızlar.bugün patatez falan kızartmış getirdi yemedim.napıyım içimden gelmiyor.sonra bak ben sana neler yaptım der yüzüme vurur.akşamda konuşalım dedim.oturduk konuştuk.kabul ediyor ewet bn bencil biriyim diyor.ben de çok şımarıkmışım.çok ilgi beklemişim falaaan fi,la.bişi bulamadığı için atıyor işte ordan burdan.çok da önemli değil.yeterki bebeişlerim benimle olsunlar.ama hiiiiiç belirtim yok ya.ne bi göğüs şişmesi ne ağrı..üffff...

canım test günüm cumartesi.ama yarın 8.gün.galiba dayanamıcam bakıcam.sendede 9.gün çıkmıştı dmi.8.gün yapmışmıydın peki?

ya zaten pek bi belirti olmaz canım ya daha çok erken bulantılar bile 6. haftadan itibaren başlarmış........bak benim doğal yoldan olmuştu inan 5 hafta 5 günlük olmuş hiiiç haberim yok taki adetim 1 gün geçtide hıııı dedim anla yani nese sen patatesleri ye naz yapta azıtmadan fazla nazda yapma öpüşün barışın canııım....bi daha yapma de sen daha önemlisin dee gazla kızııım

ya evlilikte olyo ama malesef kadın oalrak eziliyoruz tabi töööbe tööbe rabbim çok fırsat vermiş bu erkeklere aslında hiiiç adeletli deil ama dünya düzeni böle benimkide aşırı sinirli mesela yaklaşık 12 gündür yok ama dün geldi işte şehir dışındaydı... ablamdan konu açıldı perşembeye bize gelcek dedim ama bi falcı varmış ona gitcez dedim vayyy falcımı ((((şimdi niye söledin deme gizli iş yaptımmı direk karşıma çıkyo:)))nese valla pat küt girişti akşam kavga ettik bi güsel malesef el kaldırma huyuda vaaar ne yapsam ne etsem bu huyunu bırakmıyo.....nese ablama bahsettim tabi darıldı gelmekten vazgeçti.....yani işte böle.....bazen diyorum ki rafet el roman güya çok romantik bi erkek ama oda karısını üzyo çocuklarını göstermiyo mesela ne bilim galiba adam gibi bi adam yok gibi diğer arkadaşlar alınmasında ben öle düşünyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…