ya zaten pek bi belirti olmaz canım ya daha çok erken bulantılar bile 6. haftadan itibaren başlarmış........bak benim doğal yoldan olmuştu inan 5 hafta 5 günlük olmuş hiiiç haberim yok taki adetim 1 gün geçtide hıııı dedim anla yani nese sen patatesleri ye naz yapta azıtmadan fazla nazda yapma öpüşün barışın canııım....bi daha yapma de sen daha önemlisin dee gazla kızııım
ya evlilikte olyo ama malesef kadın oalrak eziliyoruz tabi töööbe tööbe rabbim çok fırsat vermiş bu erkeklere aslında hiiiç adeletli deil ama dünya düzeni böle benimkide aşırı sinirli mesela yaklaşık 12 gündür yok ama dün geldi işte şehir dışındaydı... ablamdan konu açıldı perşembeye bize gelcek dedim ama bi falcı varmış ona gitcez dedim vayyy falcımı ((((şimdi niye söledin deme gizli iş yaptımmı direk karşıma çıkyo:)))nese valla pat küt girişti akşam kavga ettik bi güsel malesef el kaldırma huyuda vaaar ne yapsam ne etsem bu huyunu bırakmıyo.....nese ablama bahsettim tabi darıldı gelmekten vazgeçti.....yani işte böle.....bazen diyorum ki rafet el roman güya çok romantik bi erkek ama oda karısını üzyo çocuklarını göstermiyo mesela ne bilim galiba adam gibi bi adam yok gibi diğer arkadaşlar alınmasında ben öle düşünyom yaa
ya evlilikte olyo ama malesef kadın oalrak eziliyoruz tabi töööbe tööbe rabbim çok fırsat vermiş bu erkeklere aslında hiiiç adeletli deil ama dünya düzeni böle benimkide aşırı sinirli mesela yaklaşık 12 gündür yok ama dün geldi işte şehir dışındaydı... ablamdan konu açıldı perşembeye bize gelcek dedim ama bi falcı varmış ona gitcez dedim vayyy falcımı ((((şimdi niye söledin deme gizli iş yaptımmı direk karşıma çıkyo:)))nese valla pat küt girişti akşam kavga ettik bi güsel malesef el kaldırma huyuda vaaar ne yapsam ne etsem bu huyunu bırakmıyo.....nese ablama bahsettim tabi darıldı gelmekten vazgeçti.....yani işte böle.....bazen diyorum ki rafet el roman güya çok romantik bi erkek ama oda karısını üzyo çocuklarını göstermiyo mesela ne bilim galiba adam gibi bi adam yok gibi diğer arkadaşlar alınmasında ben öle düşünyom yaa
aaaa seninkide feciymiş ya.nası yani?hiç fiziksel zarar verdimi?yawru kuşum sen hamilesin hemde
canım son sozune katılamıcam tum erkeklerı aynı kefeye koyamazsınız veya tum kadınşarı.............hepsının ıyısı kotısu var..........ama işte demekkı bazılarımızın ımtıhanı bu.......ama okuyorum gerçekten uzuluyorum....tabı bu durumda böle duşunmenızde ..normal aslında............işiniz çok zor ya..........rabbım yardımcınız ols......gunler nasıl geçer bçle bırıyle bılemıyorum hayal bıle edmıyorum ama şımdı böle yapan hamıle old ve doğum yaptıktan sonra değışır mı kı...........değişmez kolay kolay...........ya o zaman sız ne yapacaksınız arkadaşım katlanmaya deper mı acaba........çok zor dıyorum ya...............inş rabbım yuvalara mutluluk versın.........kımnseyı uzmesın ve guzel ahlak sahıbı eşler versın..............inş bebişler mtluluk getırır kızlar...............boooollll dua le..............
irem naz kendine dikkat et onunla o noktalara gelmemeye çalış..
falcıyı ben eşimede söylesem benim üzerime yürür bazı şeyleride söylemiceksin.. Allah korusun bebeğine bişi olusa o zaman ne olacak.. bende kocanın kjafasını attıracak şeyler söyleme
inşallah onlardan olurum.lost bitti.kitap okuyorum ewet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?