beni terketmezler inşallah

kaydirigubbakcemile3hiihihiii.alemsin senkaydirigubbakcemile5

aaaa seninkide feciymiş ya.nası yani?hiç fiziksel zarar verdimi?yawru kuşum sen hamilesin hemde

Biz barıştık da yine sinir oluyorum..Hiç birşey yapmıyo, herşeyi benim üstüme attı...Güya çocuk isteyen o...Sadece isim düşünüyo, bi de doğdukları zaman kurban kesmeyi...:1rolleyes:
Benim yerime o kapris yapıyo...Ben de adet zamanlarımda bile daha çok arıza çıkarırdım, şimdi o kadar hormona rağmen arıza çıkarmıyorum....Amaaaann öyle işte...
Bu arada seninkinin patates kızartması ve bencil olduğunu kabul etmesi güzel bi gelişe canım...:lepi:

yaa ne söylicem bilemiyorum,ama anladımki sen çok güçlü bir insansın...Zaten şu aşamada öyle olman lazım.Sen bu bebişleri kendin için yapıyorsun.Boşvermek zorundasın.Etrafına bak kim evliliğinde çoook mutlu ki.Herkesin birtakım sorunları var.Ama elbetteki bu işinde bir sınırı var.Neyse seni çok iyi anlıyorum.Ben iki başarısız tüp bebek deneyimi geçirdim.Benimde eşim bazen beni hiç anlamıyor.O dönemde yine tartıştığımızı hatırlarım.Halbuki moral ne kadar önemli.O kadar emek veriyorsun,iğneler,operasyon ,transfer eee onlara sadece destek olmak düşüyor onu bile senden bazen esirgiyorlar.Neyse malesef hayat herzaman tozpembe olmuyor.Bizim sorunumuzda erkek kaynaklıydı.Şimdi normal hamile kaldım.5. ay oldu.Ben düşünürdüm ki o kadar bekledikten sonra biraz el üstünde tutulurum.Nerdeee,anlıcan bu adamlar böyleee,bizim kadar hassas düşünemiyorlar.Canını sıkma,benim çok yakın bir arkadaşım bana şöyle demişti bu bebeği sen kendin için yapmadın mı,ee o zaman güçlü ol ...yardımcı olabileceğim birşey olursa hiç çekinme arkadaşım...sevgiler..

Simaysi bana da öyle olacakmış gibi geliyo,yani hamilelik olsa da el üstünde tutulma falan olmayacak gibi...
Oysa sen hamile kal, aşer, ben koşar bulur gelirim falan derdi...Şimdi yaptıklarına bakınca palavra olduğu anlaşılıyor...Neyse bebek olsun da..

canım son sozune katılamıcam tum erkeklerı aynı kefeye koyamazsınız veya tum kadınşarı.............hepsının ıyısı kotısu var..........ama işte demekkı bazılarımızın ımtıhanı bu.......ama okuyorum gerçekten uzuluyorum....tabı bu durumda böle duşunmenızde ..normal aslında............işiniz çok zor ya..........rabbım yardımcınız ols......gunler nasıl geçer bçle bırıyle bılemıyorum hayal bıle edmıyorum ama şımdı böle yapan hamıle old ve doğum yaptıktan sonra değışır mı kı...........değişmez kolay kolay...........ya o zaman sız ne yapacaksınız arkadaşım katlanmaya deper mı acaba........çok zor dıyorum ya...............inş rabbım yuvalara mutluluk versın.........kımnseyı uzmesın ve guzel ahlak sahıbı eşler versın..............inş bebişler mtluluk getırır kızlar...............boooollll dua le..............

aaaa seninkide feciymiş ya.nası yani?hiç fiziksel zarar verdimi?yawru kuşum sen hamilesin hemde

yok fiziksek deilde canım böle el le çok pat küt vurma huyu var çok sinir olyom ama bende aynen vuryom öle gözümü falan morartmıyo canııım

ne bileyim işte deişir belki akşam işte ben üzüldüm dedi sana vurdum diye falan ......ya öle göz moratma olsa dayanamam zatende böle el hareketi pat küt çok ama sinir olyom ben de vuryom tabi aynen işallah düzelir bu el hareketlerini bırakır umarım

irem naz kendine dikkat et onunla o noktalara gelmemeye çalış..
falcıyı ben eşimede söylesem benim üzerime yürür bazı şeyleride söylemiceksin.. Allah korusun bebeğine bişi olusa o zaman ne olacak.. bende kocanın kjafasını attıracak şeyler söyleme

sağol gülencim evet sölememek gerek.....yok canım hamile deilim bende deşarj olmak için profilim falan öle .....ya en azından benim eşim sadık bir eş buna 100% eminim sadakat herşeyden önce gelir bende bide bizdeki atışmaların geneli kıskançlıktan eşim beni aşırı kıskanıyo akrep burcu kendisi.....tabi eşler arasında böle ufak tefek atışmalar olcak evde kardeşimizle bile atışyoz ona bakarsan kaldıki iki yabancı karakter yani eşlerin kavgası gayet doğal yani kavga ilişkiyi evliliği oturtur diyo uzmanlar bile ama tabikide aşırı şiddet olmazda ama bizim gibi böle pat küt ben ona bile gıcığımda olyo işte ya...sevgi varmı diyosanız inamıycaksınız ama o bana ben ona çok aşığız zaten severek evlendik

kızlar bugğn transfer günümü saymazsam 8. günüm.gttm eczaneden gebelik testi yaptım.kabak gibi o tek çizgi gene.allahım ya....:1no2:

Hassas gebelik testi alsaydın.Normal gebelik testlerinde çıkmayabilir.Sanırım clearblunun ilişkiden 1 hafta sonra hamişliğini gösteren testi vardı.Benim adetim 5 gün geçmesine rağmen bende bile çizgi çookkk silik çıkmıştı.Moralini bozma...

Xolix endişelenme...12.günü bekle...O testi unut canım....
Bu arada benim gonalf 8.günü veeeee az önce yumurta sıvısı geldi benden,hani yumurta akı gibi uzayan şeffaf sıvı......
Yoksa çatladılar mı yaaa, ne bu şimdi, normal mi? Sizlerde de oldu mu kızlar? Ne olur hemen cevap....

ferayecim duymadım yumurta sıwısı die bişi.ama bnimde akıntılarıom oluodu.akıntıdır o.ama ara sor için rahatlar.

Xolix burda defalarca okudum 8.gün idrarda negatif olduğu halde hamile kalmış olan, sen de okumuşsundur...
Lütfen testi unut canım...Sen keyfine bak...Lost bitti mi, kitap okumaya başladın mı?

inşallah onlardan olurum.lost bitti.kitap okuyorum ewet

xolix 12. gün degerin 60-80 gibi dusuk bir deger çıkarsa (40-50 bile cıkıp gebeliği devam edenler var) ve inşallah katlanırsa 10 gun 30-40 8 gün de 15-20 demektir ki 20 altı değer zaten idrar testinde çıkmıyormuş. hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…