Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

ben bu arkadaşın zenginliğine tav olduğunu düşünmüyorum ya. aynı benim konu gibi bence bu, kandırılmak yani.. adamdan ciddi etkilenmiş, tamam geleceğim bu kişi dediği noktada yarı yolda kalmış. biri sorunca "evet zengin" demiş forumda, buradan da herkes "hımm zengin diye koşuyorsun peşinden" diyor. hayat şartlarının iyi olması da hoşuna gitmiş. artı bir cümle var ailesiyle çok samimi çok mutlular hikayesi. parayla ilgili değil bu bence...
yani asıl konuya odaklanılamadığı için 30 sayfadır kıza çok derman olunamamış sanki.
Bu ara bu model erkekler ortaya çıktı sanırım. Ben de 6 aylık ilişkide bir anda terkedildim. Öyle değersiz öyle kötü hissettim, insan bile diyemeyeceğim sahsiyet annesi,teyzesi ,babasi ile bile uzun vakitler geçirecek ortamlar oluşturdu. HayAllen kurdu,kurdurttu. Sonra dalga geçer gibi arkadaş kalalım,sen benim için çok değerlisin dedi. Sanki o kadar şeyi ben kendi kendime yaşadım. İnsan çok kırılıyor yipraniyiyor. Yoluma bakmaya çalışıyorum ama bu duygu zorluyor. İkinizin konusunu da takıp ettim çünkü çok benzer şeylerdi yaşadığımız. Son güne kadar hissettirmedi gerçek yüzünü,ilgiliydi ,hiç kırmadı. Belki de nasıl bu kadar iyi oynadı, nasıl sevmiyorken sevmiş gibi yaptı. Geçecek umarım bu duygular kızlar.

Ben haricim ya da dahilim demedim.Bunu sen söylüyorsun.Ben şöyle gururluyum böyle gururluyum diye reklam da yapmadım gurursuzum da demedim.Bununla ilgili bişey yazmadım , bu bilgiyi nerden elde ettin de yorumuna bunu ekledin? Saldırmak için olaya beni katman anlamsız.Neden üstüne alındın hem? Benim dediğim gibi rencide edici yorum yazmadıysan üstüne alınmana da gerek yok.Üstüne alınıyorsan vardır bir sebebi.Ne derler bilirsin : "Yarası olan gocunur." :KK66::KK66:
Durduk yere insanlara saldıranın kim olduğu belli halk dilinde buna kuyruk acısı denir artık ne yaşadığını sen biliyosun iyi günler :)

Siz geçen konuda Rus kökenliyim, Türk kızları kıskanmasın bizi demiyor muydunuz?

25 yıllık Çerkesim, Rus kökenli olmak anlamına geldiğini bilmiyordum, şaşırdım
Ben hiç Çerkesim demedim Rusya Ruslardan oluşur çoğunlukla Çerkes ne alaka ordan göç etmiş olabilirsiniz ama Rusya benim anavatanım Rus kökenliyim demek Rus olmak demektir Rus vatandaşıyım yani çifte vatandaş daha detaylı nasıl anlatabilirim anlamanız için :) ne kadar da canınızı acıtmış ki hala aklınızda söylediğim laf :)

Hic sizi tanifikca, maalesef, hayal ettigi gibi bir kisiliginiz olmadigini, onun hayalindeki insan maalesef olmadiginizi dusundunuz mu? Erkekler de insan. Evet,her insan gibi kotusu de var ama inanin bu anlattiklariniz bana oyle gelmiyor. Bir kiza asik olmus ve kizin kisiligi, belki de egitimi, kulturu, gorgusu.. her ne ise, uymamis.o deli gibi asik oldugu kizdan sogumus hatta belki bizzat siz ustune gide gide simariklik, kiskanclik, trip gibi asik usandiran seyler yaptiniz. Adam da usandi sogudu... insanlara cok kotu, cokkotu demeden once, ne yapmis da onu degistirmis olabilirim diye hic dusundunuz mu? Eminim aslinda kendi agzi ile bile soylemistir, nelerin ona gore dogru olmadigini
Keske oyle olsa arkadasim. Olsa da soylese... İki gun once hala sana cok asigim, toparlicam diyordu. Dogum gunumdu aksam bulusacagiz hediye aldim vs vs dedi gun boyu beni bekletti ve gelmedi. Bana hep bir sorun yokmus gibi bahsetti ama hep de kacti. Baya cabaladim yani. Soguduysa da soyleyebilirdi soyle dedim, asla hep cok asikti guya. Gelecekti her sey guzel olacakti falan bu sekilde elinde tuttu beni. Hikaye iste.

Ben demedim o şekilde ama sert konuştum yaşadıklarımı anlattım sizin tarzınız da hoş değil ama caydırıcı yinede söylemeyelim böyle şeyler sevgiler :)
O işin esprisiydi, farklı pencereden bakabilmesi adına. Sonraki mesajlarda anlatmak istediğim anlaşıldı. İsterim ki tüm kadınlar kraliçe muamelesi görsün ve hepsi mutlu olsun.

Büyük hata edersin, evine gitmeler falan filan sonrasında ayrılsa senden daha mı mutlu olcaksın gitmek isteyeni bu şekilde tutmak istemen çok yanlış kendine saygını yitirme sakın sen onun oyuncağı değilsin olma da
Düşündüğüm şeyı ona söylemedim

Sizi bir anda sebepsizce yarı yolda bırakan, akabinde nefes almadan instagramda kız avına çıkan ergen, abazan profilindeki sevgili hangi özelliğiyle mantığa uyan, evlenilecek adam oluyor bilemedim. :işsiz:

Maalesef ben gerçekten sevdiğim için mantıklı bakamıyorum şu süreçte yoksa haklısınız

canım biz ocakta başlamışız, ilk buluşmadan evlenme teklifiyle falan. doğru kişiyi buldum modları. aynı senin anlattığın gibi annem bir yerdeyken, hadi yanına gidelim tanıştır beni artık muhabbetleri. benim engellemem. aynı şekilde annesiyle beni telefonda konuşturması, annesine yanımda sürekli bizim fotoğraflarımızı atması, annesinin "çok yakışıyorsunuz allah ayırmasın" mesajlarını bana okutması vs... insan inanıyor.
ben hiç evlilik düşünmeyen biriydim 32 yaşındayım şu gün itibarıyla. ama o kadar kaptırdım ki... 1. ayımızda belediye başkanıyla görüşmüş, iş anlamında tanıyoruz ikimiz de. nikah tarihi vs konuşmjuş. başkan beni aradı tebrik etti öyle düşün. her şey çok iyi gidiyor dışarıdan... adam kusursuz benim gözümde. ne istesem elimin altında olan bir ilişki. sesimi düşük hissetse kapıya gelen bir adam.
sonra kesildi. yavaş yavaş kesildi ama o yavaşlık da 1 hafta falan. uzaklaştı, aramıyor az arıyor, mesajlarda aşkım canım yok. his yok yani varsa bile.
ben üstüne gittim. o gittikçe sana kırıldım ama çözeceğiz dedi.
o sıra başka şehirdeydi geleceğim yüzyüze konuşup eskiye döneceğiz dedi. eskiye dönmek için o şehirden dönmesini bekledim.
her hafta çarşamba cuma vs geliyorum diyordu. hazırlanıp bekliyordum. hiç gelmedi.
72. gün geldi.
ben çok mesafeliydim. kurtarıcam bu ilişkiyi yarın arıcam hep görüşcez dedi. yarın oldu aramadı.
ertesi hafta aradı falan...
kopmuştuk.
en son doğum günümdü 15'i. iyi ki doğdun bile demedi. yazdı cizdi ama onu demedi. akşam buluşcaz dedi. gece 10'a kadar bekledim buluşmayı evde sap sap. işi bitmedi. gelmedi. ben de bitirdim. o da ben bu dönem çok kötüyüm, nefes alamyorum, depresyondayım sen haklısın dedi...
sağolsun.

Ya sizin durumuzun daha kötüymüş çok üzüldüm

ben bu arkadaşın zenginliğine tav olduğunu düşünmüyorum ya. aynı benim konu gibi bence bu, kandırılmak yani.. adamdan ciddi etkilenmiş, tamam geleceğim bu kişi dediği noktada yarı yolda kalmış. biri sorunca "evet zengin" demiş forumda, buradan da herkes "hımm zengin diye koşuyorsun peşinden" diyor. hayat şartlarının iyi olması da hoşuna gitmiş. artı bir cümle var ailesiyle çok samimi çok mutlular hikayesi. parayla ilgili değil bu bence...
yani asıl konuya odaklanılamadığı için 30 sayfadır kıza çok derman olunamamış sanki.

Teşekkür ederim beni anladığınız için, tek derdim para olsa gider kendimden on yaş büyük Zengin birini bulurum zaten ama bu kadar sevemem bunu anlatamadım kimseye

Bu ara bu model erkekler ortaya çıktı sanırım. Ben de 6 aylık ilişkide bir anda terkedildim. Öyle değersiz öyle kötü hissettim, insan bile diyemeyeceğim sahsiyet annesi,teyzesi ,babasi ile bile uzun vakitler geçirecek ortamlar oluşturdu. HayAllen kurdu,kurdurttu. Sonra dalga geçer gibi arkadaş kalalım,sen benim için çok değerlisin dedi. Sanki o kadar şeyi ben kendi kendime yaşadım. İnsan çok kırılıyor yipraniyiyor. Yoluma bakmaya çalışıyorum ama bu duygu zorluyor. İkinizin konusunu da takıp ettim çünkü çok benzer şeylerdi yaşadığımız. Son güne kadar hissettirmedi gerçek yüzünü,ilgiliydi ,hiç kırmadı. Belki de nasıl bu kadar iyi oynadı, nasıl sevmiyorken sevmiş gibi yaptı. Geçecek umarım bu duygular kızlar.
6 ay sonucu bu terkedilişi yaşasam nasıl olurdum İnan’ın bilmiyorum

Keske oyle olsa arkadasim. Olsa da soylese... İki gun once hala sana cok asigim, toparlicam diyordu. Dogum gunumdu aksam bulusacagiz hediye aldim vs vs dedi gun boyu beni bekletti ve gelmedi. Bana hep bir sorun yokmus gibi bahsetti ama hep de kacti. Baya cabaladim yani. Soguduysa da soyleyebilirdi soyle dedim, asla hep cok asikti guya. Gelecekti her sey guzel olacakti falan bu sekilde elinde tuttu beni. Hikaye iste.

Benim ilişkimde de bana sana soğuk değilim canım seni seviyorum tamam mı senle ilgili değil falan diyordu, mesajla terkedip engelleyen o oldu, üstüne kızları katıp eden gezen tozan o.

Konu tamamen o aileye ve yaşamlarına duyduğu hayranlık. Ortada mantıklı tek bir şey yokken pek derman olamıyor insanlar doğal olarak. Çok iyi birisin ama yapamıyorum deyip engelleyince o engeli nasıl aşarım diye düşünmek biraz hayal dünyası oluyor. Kaldı ki konuşacak konu bile bulamıyorlarmış hangi nişan bu? Bir cümle daha var ki orada konu sahibi kim olsa üzülür bu şartları kaybettiğine demiş. Çok aşık insanın gözü bunları görmez. Kandırılmak evet ama kanmaya müsait insanın hiç mi suçu yok? Şirketin büyüklüğünü düşünen insan bunu da düşünmeli bence. Özetle ikisi de birbirini kandırmış.

Sabırlı olun, kendimi bir yığın çöp gibi hissettiğim zamanlar olmuştu, yapayalnız, umutsuz... Hiç geçmeyecek sanmıştım. Ama geçti. Eğer biraz kararlı olur da bu insanla irtibata geçmemeye kendinizi ikna ederseniz, inanıyorum ki çok mutlu olacaksınız.

Dönmedi mi geri yazınızı okudum üzüldüm ruhsal olarak çok kötü bir durum

Durduk yere insanlara saldıranın kim olduğu belli halk dilinde buna kuyruk acısı denir artık ne yaşadığını sen biliyosun iyi günler :)
Kuyruk acısının kimde olduğu belli beni orta yerden alıntılanmandan. :olamaz::olamaz: Sana laf eden yok neden üstüne alındın ki? Nedense artık...

Dönmedi mi geri yazınızı okudum üzüldüm ruhsal olarak çok kötü bir durum
en son doğum günümde gelmedi işte. yine klasik bir bahane uydurarak. böyle basit anlattığıma bakma, doğum günümde plan yaptık, akşam bekledim, gece 10 oldu hala bekletiyordu evin önüne geleyim bir göreyim diye. en son gelemeyeceğini söyledi sağolsun. ben de mal mal evde beklemiş oldum doğum günümde...
o gece bitirdim konuşup. anlayış gösterdi sanıyorum. bir daha arayacağını sanmıyorum yani düzgün bir adamsa o laflardan sonra aramaz. kibarca bitirdim derdimi anlatarak. 2 gün olmuş.

en son doğum günümde gelmedi işte. yine klasik bir bahane uydurarak. böyle basit anlattığıma bakma, doğum günümde plan yaptık, akşam bekledim, gece 10 oldu hala bekletiyordu evin önüne geleyim bir göreyim diye. en son gelemeyeceğini söyledi sağolsun. ben de mal mal evde beklemiş oldum doğum günümde...
o gece bitirdim konuşup. anlayış gösterdi sanıyorum. bir daha arayacağını sanmıyorum yani düzgün bir adamsa o laflardan sonra aramaz. kibarca bitirdim derdimi anlatarak. 2 gün olmuş.

Hiç iletişim kurma boşluğa düşüp hatasını anlar bu onada fırsat olmuştur duygularını ölçüp tartsın ilişkiniz için. Üzülme olur mu

Back
X