- Konu Sahibi bayanpukina
8 kılo verip depresyona girdim. İnsanın cani aciyor. Geçecek inşallah. Doğru insanlar girsin hayatimiza yanlışlar uzak dursun6 ay sonucu bu terkedilişi yaşasam nasıl olurdum İnan’ın bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 kılo verip depresyona girdim. İnsanın cani aciyor. Geçecek inşallah. Doğru insanlar girsin hayatimiza yanlışlar uzak dursun6 ay sonucu bu terkedilişi yaşasam nasıl olurdum İnan’ın bilmiyorum
Yaa dilerim çektiğimiz acının bin kat iyilikle dönmüş hallerini yaşarız, amın8 kılo verip depresyona girdim. İnsanın cani aciyor. Geçecek inşallah. Doğru insanlar girsin hayatimiza yanlışlar uzak dursun
Böyle yaparsan döneceği varsa da dönmez çok güzel hayatına devam et ararsa o zaman dusunursunÇok kötüyüm, sabahtandır ağlamaktan içim çıktı, iki ay önce arkadaş ortamında tanıştığım biri oldu ikimizde ilk görüşte aşık olduk, içimiz içimize sığmıyordu çok mutluyduk hep ama aşırı konuşacak konumuz da olmuyordu şakalaşıyorduk, hayal kuruyorduk falan çok uzun sürmüyordu sohbetlerimiz,öpüşmekten de ilerisine gitmedik, ailesiyle yaşıyor zaten, benşuan kpssye hazırlanıyorum çalışmıyorum, oysa kendi işinin sahibi(yaşımız aynı 24-25)ailesiyle tanışmadım ama çok güzel mutlu bir ailesi var beni bu aralar tanıştıracağını söylemişti ikimizin ailesi de ilişkimizi biliyor, o aileye girebilmeyi çok isterdim, sevgilim her fırsatta nişan yapalım bir kaç aya seneye evlenelim diyen biriydi ama ne olduysa kendi işi olduğu için sanırım çok yoğun çalışan birisi olduğu halde hep zaman ayırırdı bana ama son bir haftadır çok soğuktu bana. Üzerine gittim kendimle alakalı, işimle ilgili sorunum var dedi üzerime gelme dedi, o aramadıkça aramadım gün içinde bir ikimesaj atıyorduk birkaç gündür birbirmize ama bu sabah uyandığımda yüzümde stresten sivilceler çıktığını gördüm ve ona canım lütfen bana böyle olma uyuyamıyorum, ders çalışamıyorum, çok mutsuzum bende lütfen eskisi gibi olalım dedim ki demez olaydım benden ayrıldı, çok iyi birisin ama yapamıyorum hoşçakal dedi engelledi. Aradım bağırdı ve aklımdan çıkardım seni dedi. Hayat boyu böyle birisini bulabileceğimi sanmıyorum. Şu an mantıklı düşünemiyorum akşam onu tekrar arayıp lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım demek istiyorum. Gurur yapıp ömür boyu keşke demek istemiyorum.Of o kadar mutsuzum ki lütfen bana akıl verin, yol gösterin, çok ama çok seviyorum hatta sanırım çok aşığım... ilk kez bu kadar gurursuz ve çaresiz hissediyorum kendimi, lütfen ben napabilirim, nasıl eskisi gibi onunla mutlu neşeli olabilirim bana yol gösterin...
Yazdığım şeyı akşam yapmadım ams sabah ayrılmak istediğinde salak gibi ağlayıp beni sevmiyor Musun diye aradığımda aklımda bıtti deyip bağırıp, kapattı, o yüzden artık asla dönmeyeceğini biliyorum ve beklemeyeceğimBöyle yaparsan döneceği varsa da dönmez çok güzel hayatına devam et ararsa o zaman dusunursun
Terbiyesiz işte ins çok iyi biriyle olursunYazdığım şeyı akşam yapmadım ams sabah ayrılmak istediğinde salak gibi ağlayıp beni sevmiyor Musun diye aradığımda aklımda bıtti deyip bağırıp, kapattı, o yüzden artık asla dönmeyeceğini biliyorum ve beklemeyeceğim
Yalnız bana bunu söyleyip farklı olmadı çıkarı olacak şekilde falan da davranmadı iki günde bir kahve içmeye ya da beni iki dakka görmeye bile 40 dakka yol yapıp görüp dönen birisiydi
Üç yıl sonra bu sitede bu konunuzu tekrar okuduğunuzda ben bu adam için kendimi neden bu kadar yıpratmışım ki diyeceksiniz.
Yaa sağolun inşallahTerbiyesiz işte ins çok iyi biriyle olursun
Ben 3 hafta sonra diyorum, 3 yıl sürmez bile:)
Keşke 3 günde unutsam
Maalesef mantığımı her durumda kullanabilen ve duygularımı bastırabilen birisi değilimİnan, istersen unutursun.
Ben küçükkene 15-16 yaşında böyle acı çekiyordum anneme diyordum şimdi aylarca acı mı çekicem, ne zaman geçecek falan tabi ilk aşk acıları:)
Annem de istersen şu an unutursun diyordu.
Allah Allah nasıl olacak o iş diyordum, haklıymış.
Çünkü bir şeyi hissedip hissetmemenin kontrolü sende.
Tamam ilk anda bir şok bir sancı olabilir ama sonrasında bunu dramatik düşünüp kendini üzmeye devam etmek, melankoli yaşamak mı yoksa mutluluğa odaklanmak mı
Her ayrılıktan sonra acılı şarkılar dinleyip ağlamak zorunda değiliz
İstemiyorsak üzülmeyiz
Çok slow müzikler dinleme insanı gaZa getiriyorMaalesef mantığımı her durumda kullanabilen ve duygularımı bastırabilen birisi değilim
Haklısınız ama elim sürekli gidiyor uzanırken o şarkılara..Çok slow müzikler dinleme insanı gaZa getiriyor
Ben bile dinlesem öyle birşey yokken acı çekerim bir kere geliyoruz hayata ailenden başkası yalanHaklısınız ama elim sürekli gidiyor uzanırken o şarkılara..
Maalesef duygusal ve çabuk bağlanan birini hayatıma aldıysam çok bağlanıp seven birisiyimEngellemek kadar cocukca birsey yok ya.. birseyler paylasmissin teli yuzune kspatir gibi engelleme ne ya: (
Tuhaf olan seyse senin 2 aylik adama bu kadar deger vermen?
Çok güzel bir mesleği var, kocaman bir şirketi var, ailesi çok modern, evi arabası konuşması giyimi, gittiği yerler vs vs hepsi büyüledi beni, hanginiz olsa inanın ah nasıl kaybettim ben böyle birisini diye aşk acısı+buna çok üzülürdünüz
ben bu arkadaşın zenginliğine tav olduğunu düşünmüyorum ya. aynı benim konu gibi bence bu, kandırılmak yani.. adamdan ciddi etkilenmiş, tamam geleceğim bu kişi dediği noktada yarı yolda kalmış. biri sorunca "evet zengin" demiş forumda, buradan da herkes "hımm zengin diye koşuyorsun peşinden" diyor. hayat şartlarının iyi olması da hoşuna gitmiş. artı bir cümle var ailesiyle çok samimi çok mutlular hikayesi. parayla ilgili değil bu bence...
yani asıl konuya odaklanılamadığı için 30 sayfadır kıza çok derman olunamamış sanki.
Üç yıl sonra bu sitede bu konunuzu tekrar okuduğunuzda ben bu adam için kendimi neden bu kadar yıpratmışım ki diyeceksiniz.