Beni terkettikten 13 gün sonra nişanlanmış

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.

Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-

Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen

Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi

Son düzenleme:
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem?
Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor.
Bir şilep sızıyor issiz gözlerinden, belki Yeşilköyde uçağa biniyorsun.
Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor
Belki körsün kirilmissin telaş içindesin
Kötü rüzgar saçlarını götürüyor.

Böyle bir konuya Türk edebiyatının en sevgili şairi Attila Ilhanin "Ben Sana Mecburum" şiirinden dizeler neden yazdınız? Adam mezarindan gelip davaci olsa hakki var vallahi ya.

Şey için soruyorum aslında 5 sene sonra hayatıma birini aldım yazmışsınız acaba o 5sene öncesinde başka biri vardı unutamadığınız 5 sene sonunda o kişinin özelliklerini bu 2.5aylık ilişkinizde gördünüzde ondn mı böyle oldunuz diye düşündüm

Aslında o yeni değilmiş 13 günde nişanmı olur belliki kızcagızı aldatıyordu tabi senide. Kurtuldun önüne bak boşwer sen desende kız sanamı inanacak bizi ayırmaya çalışan eski sevgilim der geçer

Önceki konunuzu bilmiyorum ama sizi sevmeyen, deger vermeyen insani hayatinizda tutmanizin bir manasi yok heryerden engelleyip silip kopmak en dogrusu. Sizi aradiginda ay annem cok hasta evlenmezsem olecekmis babam beni vuracakmis senaryolarini da yemeyin ki bence telefonunu da engelleyin hic konusmayin.

Diger alternatif metres hayati, genelde tavsiye edilmez.

2.5 aylık ilişki için 2.5 sene beklese miydi ?
Ben çocuğun yerinde olsam ; seni ne ararım ne açıklama.yaparim.
Elinden geleni ardına koyma..
Bakalım ne yapabiliyorsun.
Seni kandırıp üzerine birde Nisan yapsa tamam da ; adam gitmiş zaten.İliski bitmiş.
Nisan yapar,nikah yapar,ne isterse onu yapar..

Son düzenleme:

2.5 ayda ne ara tanidiniz? Ne ara bu kadar yangin yerine dondunuz? Siz boyle devam ederseniz zaten hata yapma potansiyeliniz cok yuksek. Adam artik nisanlanmis kendinize gelin.

Senin için ne yönden önemli yani 2.5 ayda ne yaşadınız da deli divane aşık oldunuz. Sadece soruyorum yanlış anlamayın. Verdiğiniz cevaba göre ilerlicem o yüzden
Benim için hayatıma birisini almak gerçekten zor dediğim gibi. Öncesinde 1.5 senelik bir ilişkim oldu. Ve 5 sene kimseyle olamadım. Bu arkadaş ilkti.

2.5 ay kısa bir zaman dilimiydi evet. Ama biz zaten arkadaş aracılığıyla görücü usulü tanıştırıldık .

Seviyorum o ayrı bir tramvanın konusu
Bir de gerçekten şu yaşanılanlar bana göre çok ağır . Kürtler saygı duyarım. Aile böyle saygı duyarım . Peki en basından neden hayatıma girdi. Ben onu uyardım incinirim takılırım dedi. Bana seni seviyorum dediği günün ertesi terk etti

Büyük ihtimalle o kız vardı hayatında önceden. Ayrıca 2buçuk ay çıkmışsınız alt tarafı, boşverin ne hali varsa görsün.
Bu da berbat bir şey değil mi.
Hayatına kimseyi almayan birisi için bu harika ilişkinin bu finali vermesi çok acayip

Ay, te Alllahim yavv
ne mi yapsam? Ne mi tutsam?
Niye soruyosunuz ki? Karaktersizin bayrak taşıyanindan Allah beni kurtarmis deyip, kurban adak pazarina gidip kurban keseceksiniz.

Bana cuma gününün gecesi seni seviyorum diyen adamın, cumartesi pazar beni story den engellediğini farkettm. Pazartesi ayrılık mesajı atıldı? Normal mi Cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…