Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor.Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem?
Aslında o yeni değilmiş 13 günde nişanmı olur belliki kızcagızı aldatıyordu tabi senide. Kurtuldun önüne bak boşwer sen desende kız sanamı inanacak bizi ayırmaya çalışan eski sevgilim der geçerMerhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Benim için hayatıma birisini almak gerçekten zor dediğim gibi. Öncesinde 1.5 senelik bir ilişkim oldu. Ve 5 sene kimseyle olamadım. Bu arkadaş ilkti.Senin için ne yönden önemli yani 2.5 ayda ne yaşadınız da deli divane aşık oldunuz. Sadece soruyorum yanlış anlamayın. Verdiğiniz cevaba göre ilerlicem o yüzden
Bu da berbat bir şey değil mi.Büyük ihtimalle o kız vardı hayatında önceden. Ayrıca 2buçuk ay çıkmışsınız alt tarafı, boşverin ne hali varsa görsün.
Ay, te Alllahim yavvMerhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
Bana cuma gününün gecesi seni seviyorum diyen adamın, cumartesi pazar beni story den engellediğini farkettm. Pazartesi ayrılık mesajı atıldı? Normal mi Cidden2.5 aylık ilişki için 2.5 sene beklese miydi ?
Ben çocuğun yerinde olsam ; seni ne ararım ne açıklama.yaparim.
Elinden geleni ardına koyma..
Bakalım ne yapabiliyorsun.
Seni kandırıp üzerine birde Nisan yapsa tamam da ; adam gitmiş zaten.İliski bitmiş.
Nisan yapar,nikah yapar,ne isterse onu yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?