Bana kalsa ilk sevgilimle de hiç başlamazdım. Ben ilk sevgilim eşim olsun istedim hep. Birileri geçip gitmesin hayatımdan. Liste kabarmasın. Her şeyin ilki onunla olsun. Arkadaşlarımın zoruyla onunla oldu. Ciddiydik de , farklı sebeplerle zamanla ayrıldık. İlk olmadı belki ama ikincisi olsun diye dusundum.Merak ettim 5 yıl boyunca neden hayatınıza birini almadınız?
Gerçekten anlamadım. Anladığımı google a yazdım ordan da bir şey bulamadım.Anladınız da şekil yapıyorsunuz.
Kendinize zararı var işte daha ne olsun?
kendimi kocam saklıyorum demek istemiş popüler söylemleGerçekten anlamadım. Anladığımı google a yazdım ordan da bir şey bulamadım.
Şekil yapmak da tarzım değil.
Kaldı ki ilişki anlayısımı eleştirme şekliniz biraz tuhaf. Herkesin kişisel dini, ahlaki değerleri sonucta. Ben de çok fazla insanla konusmanızı desteklemiyorum ama yapacak bir şey yok
Öyle gibi. Ama ben kendi içimde esimle eski sevgililerimi kıyaslamaktan korkuyorum. Çünkü işim gereği çok fazla insan dinledim. “A çok güzel öperdi, B çok romantikti, C… “ yani hep böyle düşünmemeyi diledim. Bu da düzgün görünen birisi olunca ve ben seneler sonra ilk kez birisine vurulunca baya sevinmiştim. Bir kalbim varmış, hissettirdi. Ama keşke bana bunu yapmasaydı. Arayacağım deyip aramaması da ayrıca sinirlerimi bozuyor. Aksam onun nefret ettiği birisiyle oturduk. Adamla sohbetimiz olmamıstı daha önce hiç. Yine bizi tanıştıran arkadaşımın arkadaşıydı ama. İlişkinin 1. Ayında falan adam o pek sağlam değil demişse de anlamlandıramamıstık. O da net konuşmamıştı. Hırslı da birisiydi. Fotoğrafı görmüş ne düşündü bilmiyorum. Sinirlenmiştir muhtemelen . Diyeceksiniz ki unut umursamıyor gibi davran ama zaten telefon beklediğimi biliyor. Hatta Bugün dalga mı geçiyorsun sen diye uzun bir şey yazıp bu olayı ondan dinleyip en azından daha normal hissederim belki diye düşünüyorumkendimi kocam saklıyorum demek istemiş popüler söylemle
Kurtulmuşsun uzak dur bnceMerhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
bu sizi rahatlatacaksa yapın tabi ama bu tip üzerinde bu kadar düşünmeyiÖyle gibi. Ama ben kendi içimde esimle eski sevgililerimi kıyaslamaktan korkuyorum. Çünkü işim gereği çok fazla insan dinledim. “A çok güzel öperdi, B çok romantikti, C… “ yani hep böyle düşünmemeyi diledim. Bu da düzgün görünen birisi olunca ve ben seneler sonra ilk kez birisine vurulunca baya sevinmiştim. Bir kalbim varmış, hissettirdi. Ama keşke bana bunu yapmasaydı. Arayacağım deyip aramaması da ayrıca sinirlerimi bozuyor. Aksam onun nefret ettiği birisiyle oturduk. Adamla sohbetimiz olmamıstı daha önce hiç. Yine bizi tanıştıran arkadaşımın arkadaşıydı ama. İlişkinin 1. Ayında falan adam o pek sağlam değil demişse de anlamlandıramamıstık. O da net konuşmamıştı. Hırslı da birisiydi. Fotoğrafı görmüş ne düşündü bilmiyorum. Sinirlenmiştir muhtemelen . Diyeceksiniz ki unut umursamıyor gibi davran ama zaten telefon beklediğimi biliyor. Hatta Bugün dalga mı geçiyorsun sen diye uzun bir şey yazıp bu olayı ondan dinleyip en azından daha normal hissederim belki diye düşünüyorum
bu sizi rahatlatacaksa yapın tabi ama bu tip üzerinde bu kadar düşünmeyi
hak edecek biri değil. kendinizi boşuna hırpalıyorsunuz
Kürtlerde aileler buluyor.doğru söylüyordur.ben Vanda yaşıyorum. Haa aklıbaşında olan da var ama bu tipler gibi ana baba kuzusu olan da çok.kızı da erkeği de aynı.gezme tozma yok.evlendiriyorlar 10 gün içinde gitsin.üstelik kuzenlerle falan.evet hâlâ yaygın.25,30 yaşlarında karaltersiz tipler de bu devirde hâlâ kabul ediyor.O zaten varmış, onu sizinle aldatmış. 13 günde ne ara tanıdı etti de nişanlandı
çok yakın kürt erkek arkadaşlarım var. istisnalar kaideyi bozmaz ama maalesef çok büyük kısmında aynı şey var. gezer tozar kızlara umudun alasını verir ve ailenin bulduğu kızla evlenirler. hatta çoğu evlendikten sonra da çapkınlığa devam eder. hele bir de maddi durumları fena değilse bu kural yüzde 98 değişmez. o nedenle üzgünüm ama siz de o kızlardan birisiniz büyük ihtimalleGerçekten haklısınız . Ama şartlarını biliyordu. Yaşayış ve düşünce tarzımı da biliyordu bana buju yapmamalıydı. Günlük bir şeyler arıyorsa o tarz ilişkilere sıcak bakan insanlarda vardı, onlarla olabilirdi.
Bu kadar korkuyorsa söylememden demekki yaptığı, çekinmesi gereken bir şeyler var. Çünkü 13 gün önce terk edilmiştim. On günlük bir mevzuysa eğer çok da problem yok. “Senden önceydi” diyebilir kadına
Ben buna sinirleniyorum. Ben en basında konuştum onunla. Şimdi tamam ya deyip çekilmek . Bu onu mutlu edecekçok yakın kürt erkek arkadaşlarım var. istisnalar kaideyi bozmaz ama maalesef çok büyük kısmında aynı şey var. gezer tozar kızlara umudun alasını verir ve ailenin bulduğu kızla evlenirler. hatta çoğu evlendikten sonra da çapkınlığa devam eder. hele bir de maddi durumları fena değilse bu kural yüzde 98 değişmez. o nedenle üzgünüm ama siz de o kızlardan birisiniz büyük ihtimalle
O zaman elin kızıyla eğlenmeyeceksin.Kürtlerde aileler buluyor.doğru söylüyordur.ben Vanda yaşıyorum. Haa aklıbaşında olan da var ama bu tipler gibi ana baba kuzusu olan da çok.kızı da erkeği de aynı.gezme tozma yok.evlendiriyorlar 10 gün içinde gitsin.üstelik kuzenlerle falan.evet hâlâ yaygın.25,30 yaşlarında karaltersiz tipler de bu devirde hâlâ kabul ediyor.
Ben durumu yazdım.yoksa hakaret ederdim banlanmayacak olsam.koca koca adamların düştüğü durumlara bak.O zaman elin kızıyla eğlenmeyeceksin.
3 kız kardeşi olan adam durup bir düşünmeli bence
2 buçuk aylık ilişkide kimse kimseyle eğlenmemeli zaten flört mesajlaşma tanışma aşamasıdır maksimum yani 2 buçuk ay. peşine düşülecek bir konu değil. sizde çok takmayın kafayaO zaman elin kızıyla eğlenmeyeceksin.
3 kız kardeşi olan adam durup bir düşünmeli bence
Yıl olmuş 2022 hala kürt türk ayrımları mı oluyor yaMerhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
İnsan bu gibi durumlarda bile bir açıklama bekliyor anlayabiliyorum belki ama anlamsız beklemeniz. Ne diyecek ki? Nasıl mantıklı bir açıklama yapabilecek? Siz aynısını başka bir insana yapsaydınız onu aramaya yüzünüz olur muydu? Belki diğer kıza ulaşmayın vs diye sizi yumuşatmak için demiştir. Telefon falan beklemeyin artık nişanlı bir adam aramasın da. Erkekler gerçekten sevdiklerinde karşılarındaki insan için çaba gösteriyorlar. Tabi ki de böyle bi karaktersize mesaj atmayın.Öyle gibi. Ama ben kendi içimde esimle eski sevgililerimi kıyaslamaktan korkuyorum. Çünkü işim gereği çok fazla insan dinledim. “A çok güzel öperdi, B çok romantikti, C… “ yani hep böyle düşünmemeyi diledim. Bu da düzgün görünen birisi olunca ve ben seneler sonra ilk kez birisine vurulunca baya sevinmiştim. Bir kalbim varmış, hissettirdi. Ama keşke bana bunu yapmasaydı. Arayacağım deyip aramaması da ayrıca sinirlerimi bozuyor. Aksam onun nefret ettiği birisiyle oturduk. Adamla sohbetimiz olmamıstı daha önce hiç. Yine bizi tanıştıran arkadaşımın arkadaşıydı ama. İlişkinin 1. Ayında falan adam o pek sağlam değil demişse de anlamlandıramamıstık. O da net konuşmamıştı. Hırslı da birisiydi. Fotoğrafı görmüş ne düşündü bilmiyorum. Sinirlenmiştir muhtemelen . Diyeceksiniz ki unut umursamıyor gibi davran ama zaten telefon beklediğimi biliyor. Hatta Bugün dalga mı geçiyorsun sen diye uzun bir şey yazıp bu olayı ondan dinleyip en azından daha normal hissederim belki diye düşünüyorum
Kesinlikle ben araya girmeyeyim diye yumusatma çabası. On günde olmuş ben hiç yokmusum yani. Böyleyse üzülürüm yazık ona daİnsan bu gibi durumlarda bile bir açıklama bekliyor anlayabiliyorum belki ama anlamsız beklemeniz. Ne diyecek ki? Nasıl mantıklı bir açıklama yapabilecek? Siz aynısını başka bir insana yapsaydınız onu aramaya yüzünüz olur muydu? Belki diğer kıza ulaşmayın vs diye sizi yumuşatmak için demiştir. Telefon falan beklemeyin artık nişanlı bir adam aramasın da. Erkekler gerçekten sevdiklerinde karşılarındaki insan için çaba gösteriyorlar. Tabi ki de böyle bi karaktersize mesaj atmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?