Beni terkettikten 13 gün sonra nişanlanmış

Senin için ne yönden önemli yani 2.5 ayda ne yaşadınız da deli divane aşık oldunuz. Sadece soruyorum yanlış anlamayın. Verdiğiniz cevaba göre ilerlicem o yüzden
Ben gönül isletinde süreyi doğru bulmuyorum. 5 yıllık erkek arkadaşımla hiçbir şey yaşamadık 6 aylık olanla 6 yıla sığacak anı biriktirdik

Yaşınız genç diye tahmin ediyorum.Ben 43 yaşında aldatma nedeniyle 15 yıllık esden boşandım.17 yıl beraberdik.Bosanmadan 1 ay sonra evlendi.Bir de bana davetiye gönderirler.
O yüzden hic üzülme 2,5 ay bişey değil.Ne mal olduğunu anlamayip evlensen daha kötü olurdun.Allah seni kurtarmış.
Muhtemelen diğer kişi varken sizinle birlikte olmuş zaten.
Sallayıp yolunuza bakın.Allah iyi insanlar çıkarsın karşiniza

Ay yok pes artik. Bir de size davetiye mi gonderdiler? Bu nasil bir arsizliktir?

Ay yazık o kıza ya. Keşke kıza söyleseniz. Taöam üzülür falan ama en azından bu bok gibi adamdan hayatını kurtarır. Belki yaptığınız bu iyi niyet karşılığında siz de bir beladan kurtulursunuz. Karma her zmaan işler

Ay yok pes artik. Bir de size davetiye mi gonderdiler? Bu nasil bir arsizliktir?
O.pusu arkdasima gönderdi bana göndersin diye.Savas kazanmış komutan edasıyla.
Beni kendiyle muhatap etmeye çalıştı.Nedenini anlamadım.Ama asla muhatap olmadim.İstesem işinden attırıp rezil ederdim.Ama yapmadim çünkü bana sadakat borcu olan 17 yılımı çalan şerefsizdi.Evli çocuklu adamla yatip kalkan O..puyla niye muhatap olayım.Hic kendimi küçültmedim.Alsin hayrini görsün.Allah o davetiyenin de yaptıklarınında hesabını sorar bir gün.

Jigolom oldu diye sevinmiş teyze napsın ahahahah. Tembel işsiz güçsüz herif anca ona yarar, cidden hayrını görsün.

Benim anlamadığım şu adam ayrılmış gitmiş yenisini bulmuş hem de gitmiş nişanlanmış ne gidip tenezzül edeceğim benden vazgeçen insan dünyanın en güzeli olsa işim olmaz çarşısında pazar olsun ertesi günü gider daha iyisini bulurum hiçte acımam kendimden şüphem yok yenisini bulurum yinede aramam dönse de almam huyum kurusun böyleyim

Siz arkaniza yaslanip bekleyin. Ilahi adalet denen bir sey var hic sasmaz. Aslinda o davetiye onu rezil etmek icin cok iyi bir firsatmis. Gidip dugununde butun herkese ne mal oldugunu ilan etmek varmis.

Ya neticede bitmiş. Ikibuçuk ay ne yasamış olabilirsiniz zaten. Kızı arayip etmeyin. Önünüze bakın

Bu bir bahane, adam sizinle evlenmek istememiş.

Mutlaka ilahi adalet ona tecelli edecektir. Siz sadece akışına bırakın. Meşhur söz at gibi giden....

Siz arkaniza yaslanip bekleyin. Ilahi adalet denen bir sey var hic sasmaz. Aslinda o davetiye onu rezil etmek icin cok iyi bir firsatmis. Gidip dugununde butun herkese ne mal oldugunu ilan etmek varmis.
Arkadaşım bunu önerdi aslında ama ben yapmadım.Beni aldatti diye boşanan benim.Pesimden buralara geldi deyip kendini nimetten sayardi narsist zaten.O..pu rezil zaten ilk kocasini aldatmis adam da boşanmış bunu.Gidip oralarda yüz göz olmak istemedim.Bana yakışmazdi.Ama gideyim diye o davetiyeyi gönderdi.Amaci neydi bilmiyorum.Ama ben Allah a havale ettim.Gorurum görmem bilmiyorum.Ama ilahi adalete inanmak istiyorum.

Tam birbirlerini bulmuslar, tencere kapak olmuslar. Ilahi adalet var buna inanin akliniza gelen her kotulukte, her olayda hic sasmadan isleyen bir ilahi sistem var.

O kiz zate vardir siz varkende bu bir ikincisi bu kisa zamanda nasil bukadar baglanip guvenebildiniz? Ucuncusude kurt olmadiginiz icin istememeleri garip degil cunku kurtler genellikle boyledir hic dizi falandami izlemiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…