Beni terkettikten 13 gün sonra nişanlanmış

Hayır hayır birbirlerinden çok farklılar. Şaşkındım zaten

Erkekler böyle maalesef. Yani seviyorum kelimesi onlar için çok kolay bir söz. İnsan bu zamanda herşeyi düşünüyor ee biz şöyle şeyler yaşadık ee biz böyleydik ee bana seni seviyorum dedi vs gibi ama herşeyin koca Bi yalan olduğunu sonradan anlıyorsun. Bence hayatından tamamen çıkar. Senin için en iyisi bu olur

hayatınıza beş sene sonra birini alabildiğinize göre geçmişinizde de bi yara var. onu atlatmışsınız bu iki buçuk aylık ilişki mi sizi öldürecek ? okyanusu geçip bi kaşık suda boğulmak gibi ha kandırılmış olmak sinirinizi bozuyorsa onu da yavaş yavaş hazmediyor insan. bir anda maalesef...

Unut diye yargılamayın demişsiniz fakat burada herkes kendi hayat tecrübesi veya bakış açısına göre bir değerlendirme yapabilir. Mesela ben 2.5 aylık oluşuma ilişki bile demem daha flörttür o benim için. Kendinizi haksızlığa uğramış hissetmeniz normal ama kadına söyleseniz de inanın elinize bir şey geçmez buna bir kılıf bulur kadın da o adamdan ayrılmaz kendinizi daha fazla üzdüğünüzle kalırsınız. Unutmaktan başka çareniz yok maalesef.

Bana cuma gününün gecesi seni seviyorum diyen adamın, cumartesi pazar beni story den engellediğini farkettm. Pazartesi ayrılık mesajı atıldı? Normal mi Cidden
3 yıllık ilişkimde seni çok seviyorum diyen adam ertesi gün gitti . İki buçuk aylık bir ilişkide bu bana çok sıradan geldi ..üzgünüm . Erkeklere güven olmaz, enazından %90ına güven olmaz

Şiiri çok severim. Aklım her karıştığında Attila İlhan yankılanır durur beynimin içinde.
akşamlar bir roman gibi biterdi
jezabel kan içinde yatardı
limandan bir gemi giderdi
sen kalkıp ona giderdin
benzin mum gibi giderdin
sabaha kadar kalırdın
hayırsızın biriydi fikrimce
güldü mü cenazeye benzerdi
hele seni kollarına aldı mı

felâketim olurdu ağlardım

Bence gençlerin onun şiirlerini ezbere bilmesi onore de edebilirdi

Adam durumu oldugu gibi söylemis. Bazi yerlerde aileler kizi seciyor ve hop nisan yapiliyor. Sizi de uyutup idare edbilirdi. Kiza ne söyleyeceksiniz? Beni seninle nisanlanabilmek icin terk etti mi? Yolunuza bakin bence

Ailesini tanıyordu, beni de . Bu benimle oynadığı anlamına gelmiyor mu

Kandırılmıs olmak elbette sinirim bozuyor. Berbat bir his ve dediğim gibi görücüydü kısmen

Diğer ilişkimde severek ayrıldım. Evlenmemiz için erlendi. Anlatamadım. Bırakmak zorunda kaldım

Unutmam gerektiğini biliyorum ama canı çok yanıyor insanın. Ben olay çıkarmasaydım beni nasıl terkedecekti acaba. Kız kim bilir ne zamandan

Unutmam gerektiğini biliyorum ama canı çok yanıyor insanın. Ben olay çıkarmasaydım beni nasıl terkedecekti acaba. Kız kim bilir ne zamandan
Ayrılmak o kadar sorun değil ki ilişkilerde ben bitirmek istiyorum dedikten sonra bitiyor maalesef yazılı belgeli bir anlaşma yok sonuçta. İnanın kızın ne zamandır olduğunu sorgulamak ve öğrenmek sizi daha çok üzecek. Farz edin kıza ulaştınız onların da arasındaki şey bitti bu adam size yine dönmeyecek ki siz yıprandığınızla kalacaksınız. Olmaz da oldu diyelim size döndü bunu içiniz kaldırmayacak ve yine daha çok üzüleceksiniz. İçinizin yanması hemen geçmeyebilir yapınız itibariyle fakat bu durumda herhangi bir aksiyon almak yaranızın iyileşmesini geciktirip sizi üzmeye devam edecek.

Oynamaktan ziyade kendini oldugundan fazla adam olarak da görmüs olabilir. Ben bir adami taniyorum mesela. Ailesi evlendirirken o kadar baski kurdu ki adam hic sevmedigi biriyle evlendi, sirf ailesinden kopmamak adina. Yani erkekler icin bile bazi seylere karsi gelmek öyle kolay olmuyor. Ha bu durumda sizden uzak durmasi gerekirdi evet.

O kadar korkuyor ki söylememden. Belli ki ikimizi bir uyutmuş. Hayatında birisi olduğunu bilsem döner de bakar mıydım hiç. Yeni diyor ama yeni olsa senden önceydi der geçerdi. Sabah bana gece stresten uyuyamadım hastayım titriyorum yazmıs . Geber diyecektim de üstünü örtecek birisi artık var dedim. O kadar sey yasadık ki beraber yuksek lisans tezini resmen beraber bitirdik. Annesi anneannesi hasta oldu . Sorunlar sorunlar enayi gibi dinledim . Vakit ayırdım . Sevdim, arkadaşım o kadar çok övdü ki inandım

Yeni bir yol seçmiş
Bu yolda selametle yuruyecekmiş.
Ya yürürken önüme koydugu bariyer? Beni mağaramdan çıkarma dedim. Söyledim.

O kız hayatında siz varken de varmış sizi yedekte tutmuş. Mesele Kürt olup olmamak değil. İlahi adalet sen ne güzel şeysin.

soyle kiza

Allah aşkına siz yazdıklarınızda ciddi misiniz? Sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum. Ne demek kürt kökenli olmadığım için terkedildim? Adamın kendini kendince(!) aklamak için ortaya attığı ayrılık sebebine inandınız mı? Özellikle değiştiremeyceğiniz bir sebep ortaya atmış ki siz onun yakasını bırakın. Beşik kertmesi olsa 13 günde nişanlanılmaz. Hangi ara aileler görüştü, kadın erkek ikna edildi, eş dost çağrıldı da nişan merasimi yapıldı. Tüm üyelerin de yazdığı gibi adam zaten başkasıyla birlikteymiş, sizi ve sevgilisini aynı anda idare etmiş, nişan yakınlaşınca da sizi defetmiş. Oturup şükür duası okyayacağınız yerde kürt değilim diye terkedildim demek nasıl bir akıl tutulmasıdır?

Kıza yaz, mesajları at ve engelle toptan. Evet güçsüz, tedbirsiz davranmışsınız ama belli ki ikinizi de yürütmüş.
İnsanlar güçsüz, boşlukta vs diye sömüren adamın da azcık canı sıkılsın ya.
Siz psikologmuşsunuz eminim kendinizi analiz etmişsinizdir ama bu kadar kısa zamanda bu kadar birine umut bağlamak, daha tanımadan bir şeyler inşa etmeden, çok tehlikeli değil mi. Adama hissinizden çok bir şeyler mi eksik acaba?

2,5 aylığı geçin 1 günlük ilişki bile olsa aldatılan kişi üzülür, normali budur. 5 sene üstüne birine güvenerek yola çıkmış kişi ne yapmalıydı kandırıldığını öğrenince? Ha tamam hakkıdır mı desin? İkisini birlikte götürmüş ve diğer tarafla işler ciddiye binince konu sahibini bırakmış belli ki.
Bence kıza mutlaka yazmalısınız.

O kız hayatında siz varken de varmış sizi yedekte tutmuş. Mesele Kürt olup olmamak değil. İlahi adalet sen ne güzel şeysin.
Adalet derken? Hangisi?
Düşünüyorum. Bulamadım gerçi ama
Kürt değilim yazmamın sebebi gerekçesini yazmaktı. Elbette böyle bir şeye inanmıyorum. Olabilir gelenektir. Ama em basından benim kürt olmadığımı biliyordu
Hayata kabulleniş süreciyle ilgili
Ne olursa olsun nişanlı bir adam karşındaki ne açıklaması ne araması?
Sevgilisi olan adamla nişanlandı kız da oyle bakarsak. Benim de yandı canım. Tabi ki hemcinsime yazık ya bana?
Teşekkür ederiim tam olarak bu. O kadar iyi geldi ki anlaşılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…