- 15 Temmuz 2019
- 4.496
- 6.933
- 158
Arkadaşım yaşadı aynı yaşadığını bir kez aramadı duasını etti yol verdi. O adam şimdi beter halde yanına kalmaz merak etme yaptığı.Sevgilisi olan adamla nişanlandı kız da oyle bakarsak. Benim de yandı canım. Tabi ki hemcinsime yazık ya bana?
İki buçuk ayda nasıl bu kadar bağladınız ya hu? Sevgilim Kürt ben değilim, bu tür fikirler artık geçmişte kaldı. Sizinki biraz sizi kandırmış üzgünüm.Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
Benim için hayatıma birisini almak gerçekten zor dediğim gibi. Öncesinde 1.5 senelik bir ilişkim oldu. Ve 5 sene kimseyle olamadım. Bu arkadaş ilkti.
2.5 ay kısa bir zaman dilimiydi evet. Ama biz zaten arkadaş aracılığıyla görücü usulü tanıştırıldık .
Seviyorum o ayrı bir tramvanın konusu
Bir de gerçekten şu yaşanılanlar bana göre çok ağır . Kürtler saygı duyarım. Aile böyle saygı duyarım . Peki en basından neden hayatıma girdi. Ben onu uyardım incinirim takılırım dedi. Bana seni seviyorum dediği günün ertesi terk etti
Evet. Bence de öyle. Uzun ilişkilere yaşanmışlıklara saygım sonsuz. Ama ben 5 sene sonra ilk kez birisni görmek istedim, özledim, kalbim attıBen gönül isletinde süreyi doğru bulmuyorum. 5 yıllık erkek arkadaşımla hiçbir şey yaşamadık 6 aylık olanla 6 yıla sığacak anı biriktirdik
Hikayeyi yuzume anlatmasını istiyorum. Gerçekten boynuzlandım mı ? Dediği gibi mi olduAllah aşkına ne anlatacak? Adam nişanlanmış. Yani ne bekliyorsunuz , ne duymayı umuyorsunuz?
28im. Hikayeniz gerçekten tiksindirici. Allah o adama akıl versin. İyi insanlar çıkarsın karsımızaYaşınız genç diye tahmin ediyorum.Ben 43 yaşında aldatma nedeniyle 15 yıllık esden boşandım.17 yıl beraberdik.Bosanmadan 1 ay sonra evlendi.Bir de bana davetiye gönderirler.
O yüzden hic üzülme 2,5 ay bişey değil.Ne mal olduğunu anlamayip evlensen daha kötü olurdun.Allah seni kurtarmış.
Muhtemelen diğer kişi varken sizinle birlikte olmuş zaten.
Sallayıp yolunuza bakın.Allah iyi insanlar çıkarsın karşiniza
Ekran görüntüleri duruyır amaSen suçlu olursun. Bana takıntılı ben seni sevıyorum der çekılır yoluna. Kızda inanır. Bıde çocuk ayrılmış nişanlanmış çok duygusala bağlama içinden çıkamazsın
Abartmıyorum. Ölüyorum kendimi kesicem demedim. O çok kötü bir his yaniAy abartmayın 2,5 ay alt tarafı ne önemi
Bilmiyorum arasam mı aramasamYa neticede bitmiş. Ikibuçuk ay ne yasamış olabilirsiniz zaten. Kızı arayip etmeyin. Önünüze bakın
Ortak arkadaşımız çok düzgün olduguna inandırdı çünkü. Madem kürttü ailesi istemiyordu. Neden bu yola girdi?O kiz zate vardir siz varkende bu bir ikincisi bu kisa zamanda nasil bukadar baglanip guvenebildiniz? Ucuncusude kurt olmadiginiz icin istememeleri garip degil cunku kurtler genellikle boyledir hic dizi falandami izlemiyosunuz?
Ay ni abartmissiniz daha ne muhatap oluyorsunuz arayacakmis bilmem ne evlensende aile istemiyo belli ni meraklisinizki hayatınızı karartmaya
Ne farkeder? Adam şu an nişanlı. Boynuzlanan da siz değilsiniz, nişanlısı.Hikayeyi yuzume anlatmasını istiyorum. Gerçekten boynuzlandım mı ? Dediği gibi mi oldu
2.5 aylık ılıskı de ,ayrılmıssınız ustelık ne sıfatla yaygarayı basıyoırsunuz pardon da?Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
Ay cok arabesksın yalnız.Ya yürürken önüme koydugu bariyer? Beni mağaramdan çıkarma dedim. Söyledim.
Palavra atıyor ya seni kekliyor bas engeli defet gitsin bu zevki ona yaşatmaMerhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
Hep bi istenmeyen gelin olacaksinz gerek var mi gerçektenEvet. Bence de öyle. Uzun ilişkilere yaşanmışlıklara saygım sonsuz. Ama ben 5 sene sonra ilk kez birisni görmek istedim, özledim, kalbim attı
Hikayeyi yuzume anlatmasını istiyorum. Gerçekten boynuzlandım mı ? Dediği gibi mi oldu
28im. Hikayeniz gerçekten tiksindirici. Allah o adama akıl versin. İyi insanlar çıkarsın karsımıza
Ekran görüntüleri duruyır ama
Abartmıyorum. Ölüyorum kendimi kesicem demedim. O çok kötü bir his yani
Bilmiyorum arasam mı aramasam
Ortak arkadaşımız çok düzgün olduguna inandırdı çünkü. Madem kürttü ailesi istemiyordu. Neden bu yola girdi?
Ailesini ikna etmesini bilmeliydi bence
Ümidimi yitiriyorum ama inşallahAilesi ile ilgili olduğunu sanmıyorum erkekler istedikleri kız için ne kadar cebelleşiyor ailesi ile ikna etmek için. Nişanlansa bile aklı sevdiği kızda kalıyor senelerce acı çekiyorlar. Sizde böyle bir durum yok ki. Adam siz dersiniz de nişanım bozulur diye ödü kopuyor. Sizi sevmemiş, ama üzülmeyin. Bizi de sevmediler, başkalarını da sevmediler. Bizde kazık yedik bazıları daha büyük bazıları daha küçük, ama iyi ki de öyle olmuş. İyi ki de o zaman ağlamışız üzülmüşüz. Şimdi ben evliyim mesela o ihanetlere uğramasam canım eşimi nasıl tanıyacaktım? Hep böyle düşünün sizi kim bekliyor acaba ?
Sağlıklılık noktası tartısılır. Bu biraz düşünce yapısıyla ilişkili. Ben ilk sevgilimle evlenmek istemiştim hepBu kadar üzülüyor olmanızın tek sebebi o adamın 13 günde nişanlanması değil. Bir diğer hatta en büyük sebebi sizin 5 yıl kimseyle ilişkinizin olmaması. Olması gerekenden fazla bağlanmışsınız 2.5 ayda ve hiç sağlıklı değil.
Seviyorum. Sevdim. Elbette boşluktayım. Çalıştığım bir işim ve arkadaşlarım var. Ama kafam hep benimleDüşünün de aradınız, elinize ne geçecek? Adam sizden nefret edip ayrıldığına bir kez daha şükredecek, kız saplantılı eski sevgili olduğunuzu düşünecek siz de ara bozmaya çalışan biri olarak kalacaksınız. Ben yapmazdım. Gerçi ben nişanlanan kişinin adını bile anmazdım. Zamanında 1.5 yıldır görüştüğüm ve çok da sevdiğim adamın bir süredir başka bir kızla da görüştüğünü tesadüfen öğrenip o an silmiştim onu ne aradım ne sordum ne açıklama bekledim. Açıklasa ne olacak. Üstelik açıklama yapmak için yırtınmasına rağmen. Kaldı ki bu adam nişanlı. Hala onu düşünmeyi, aramayı, konuşmayı kendinize nasıl yedirebiliyorsunuz? Siz de çok normal bir psikolojide değilsiniz. Hayatınız çok boşlukta ve ona gereğinden fazla anlam yüklemiisiniz gibi duruyor.
Birilerinin girip çıkmasını istemedim. İlk sevgilimle evlenmek istedimAy cok arabesksın yalnız.
Bıttı gıttı onune bak yahıu.5 snee sonra kalbın atmıs ona sevınırsın gecersin.
Bıde 5 sene neden kımse gırmedı hayatınıza?
İstenmeyecek biri değildim aslında bilmiyorum çirkin bir son olduHep bi istenmeyen gelin olacaksinz gerek var mi gerçekten
O zaten varmış, onu sizinle aldatmış. 13 günde ne ara tanıdı etti de nişanlandı
Benim kalbimi değil miÇok tanıyarak olduğunu düşünmüyorum.
Belki bir kaç kere evlerde görüşmüşlerdir sonra hemen yüzük.
Ki ailelerin verdiği karar.
Adam da bunu bile bile hevesin kalmasın der gibi başkalarının kalbini kırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?