Kişiliğiniz hakkında demedim zaten aile hakkında dedim boşverinÜmidimi yitiriyorum ama inşallah
Sağlıklılık noktası tartısılır. Bu biraz düşünce yapısıyla ilişkili. Ben ilk sevgilimle evlenmek istemiştim hep
Seviyorum. Sevdim. Elbette boşluktayım. Çalıştığım bir işim ve arkadaşlarım var. Ama kafam hep benimle
Birilerinin girip çıkmasını istemedim. İlk sevgilimle evlenmek istedim
İstenmeyecek biri değildim aslında bilmiyorum çirkin bir son oldu
Anladım. Bilmiyorum aklım çok karışık. Ya da bir aklım yok :) 28 yasındayım. sel oldu, deprem oldu, darbe oldu, ölümler, hastalıklar oldu. Ben hep yemek yedim. Şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Midem bulanıyor. Çevrem ki beni “yemem”le tanırKişiliğiniz hakkında demedim zaten aile hakkında dedim boşverin
Yaa bırak şunu Allah aşkına Kürt Türk denir yaaa?? Aynı coğrafyada bir ananın iki evladiyiz.Boyle dar saçma sapan düşünen birinden kurtulmuşsun.Bence hemen şükür namazı kıl.Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.
Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-
Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen
Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
yıl 2022 biz hala kürt türk olayındayız ya gerçekten yetoYaa bırak şunu Allah aşkına Kürt Türk denir yaaa?? Aynı coğrafyada bir ananın iki evladiyiz.Boyle dar saçma sapan düşünen birinden kurtulmuşsun.Bence hemen şükür namazı kıl.
canım erkeklerin her dediğine ne inanıyosun ?Anladım. Bilmiyorum aklım çok karışık. Ya da bir aklım yok :) 28 yasındayım. sel oldu, deprem oldu, darbe oldu, ölümler, hastalıklar oldu. Ben hep yemek yedim. Şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Midem bulanıyor. Çevrem ki beni “yemem”le tanır
Ailem memlekete gitti. Annem giderken “düzgün ye” diye uyardı. Ben hep abur cubur kola falan besleniyorum. Bunu ona söylediğimde “annene söyle artık ben varım. Aç kalmana izin verir miyim “ dedi. Ve ben asla aç kalacak birisi değilim. Tıkınırcasına yerim. Aç kalmamın tek sebebi o oldu . Ne hoş…
Ben buna takılmıyorum aslında. Eğer böyle bir şey varsa neden bana bunu yaptı. Aile yapısını eleştirmek haddim değil. Ama rahat uyuyamasınYaa bırak şunu Allah aşkına Kürt Türk denir yaaa?? Aynı coğrafyada bir ananın iki evladiyiz.Boyle dar saçma sapan düşünen birinden kurtulmuşsun.Bence hemen şükür namazı kıl.
Elbette inanmıyorum. İlişki boyunca inanmadım. Sadece hatırlayıp sinirleniyorum. Ve o benim “aÇkım” dı . birllkte çok güzel yemek yerdik. Ben onu beğenmem diye zayıflamaya çalışıyordu falan. Demek nişan hazırlığı yapıyormuş tombul kuşyıl 2022 biz hala kürt türk olayındayız ya gerçekten yeto
canım erkeklerin her dediğine ne inanıyosun ?
evlilikler sadece aşk sevda için mi yapılıyor ?Ben buna takılmıyorum aslında. Eğer böyle bir şey varsa neden bana bunu yaptı. Aile yapısını eleştirmek haddim değil. Ama rahat uyuyamasın
Elbette inanmıyorum. İlişki boyunca inanmadım. Sadece hatırlayıp sinirleniyorum. Ve o benim “aÇkım” dı . birllkte çok güzel yemek yerdik. Ben onu beğenmem diye zayıflamaya çalışıyordu falan. Demek nişan hazırlığı yapıyormuş tombul kuş
İnsanlarla dalga mı geçiyorum. Hanımefendi kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ne dalgası. Açkım demiyordu ya hu. Biz hep açtık diye kendi kendime eğlenmeye çalışıyorum.Yok tombul kuş vs kızmayın ama burada insanlarla dalga geçiyorsunuz siz nasıl 28 yaşındasınız neymiş ki size açkım dermiş aman ne marifet gerçekten. Siz bence az üzülmüşsünüz biraz daha kafaya takın bunu da bi 3.5 senede atlatın
İlişkinin benden 13 gün sonra tamamlanmış olması can sıkıcıevlilikler sadece aşk sevda için mi yapılıyor ?
kimi ailesi için kimi para için kimi statü için vs vs bir sürü sebebi var
herkesin kendi kararı
tamamlanmış hissesilen bir ilişkiyi evliliğe erdirmek isteyen kişiler zaten ona buna atlamıyo
Duygusal açlığınız var muhtemelen. Bu adama bu kadar abartılı takıntınızın sebebi de budur. Bir psikiyatristle mi görüşseniz acaba? Ne yeme davranışınız normal ne ilişki bitti diye verdiğiniz tepkiler.Anladım. Bilmiyorum aklım çok karışık. Ya da bir aklım yok :) 28 yasındayım. sel oldu, deprem oldu, darbe oldu, ölümler, hastalıklar oldu. Ben hep yemek yedim. Şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Midem bulanıyor. Çevrem ki beni “yemem”le tanır
Ailem memlekete gitti. Annem giderken “düzgün ye” diye uyardı. Ben hep abur cubur kola falan besleniyorum. Bunu ona söylediğimde “annene söyle artık ben varım. Aç kalmana izin verir miyim “ dedi. Ve ben asla aç kalacak birisi değilim. Tıkınırcasına yerim. Aç kalmamın tek sebebi o oldu . Ne hoş…
Ben nefes alamıyorum. Nefes. Ne dalgası .
Yok yemek yiyemiyorum yok nefes alamıyorum sonra yok gülücükler .kolay kolay eleştiri yapmam burada kimseye ama siz kurban modunda olmaya alışmışsınız kim ne derse boş sizin ilacınız burası değil .İnsanlarla dalga mı geçiyorum. Hanımefendi kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ne dalgası. Açkım demiyordu ya hu. Biz hep açtık diye kendi kendime eğlenmeye çalışıyorum.
Ben nefes alamıyorum. Nefes. Ne dalgası .
Kindimi kicimi sikliyirim diye diye karşı cinsle yaşanan her türlü ilişkiye o kadar uzak kalıyor ve büyük anlamlar atfediyorlar ki sonra yaşadıkları mini minnacık şey ellerinde parlayınca böyle arabeske bağlıyorlar.Ay bu ne arabesklik ya! Sanırsın 50 yaşında 5 çocukla terk edilmiş ev kadını.
28 yaşında işi gücü olan kadınmışsınız. 2.5 aylık ilişkide bu kadar nefes alamayacak, yemek yiyemeyecek duruma geldiyseniz zaten yeriniz kadınlar kulubü değil hastane. Histerik misiniz?
Ayrıca hem adam beni yüzüstü bıraktı diye ağlıyorsunuz, hem de hala yazışıyorsunuz "artık üstünü örtecek biri var" falan diye.
Iyyyy ıyyy yani.
duygusal açlığım olsa su an bana yazan adama döner yazarım bence. Adam durumlardan haberdar olmasına rağmen benimle konuşmak istiyor.Duygusal açlığınız var muhtemelen. Bu adama bu kadar abartılı takıntınızın sebebi de budur. Bir psikiyatristle mi görüşseniz acaba? Ne yeme davranışınız normal ne ilişki bitti diye verdiğiniz tepkiler.
Çünkü insan kendince rahatlatabiliyorAy bu ne arabesklik ya! Sanırsın 50 yaşında 5 çocukla terk edilmiş ev kadını.
28 yaşında işi gücü olan kadınmışsınız. 2.5 aylık ilişkide bu kadar nefes alamayacak, yemek yiyemeyecek duruma geldiyseniz zaten yeriniz kadınlar kulubü değil hastane. Histerik misiniz?
Ayrıca hem adam beni yüzüstü bıraktı diye ağlıyorsunuz, hem de hala yazışıyorsunuz "artık üstünü örtecek biri var" falan diye.
Iyyyy ıyyy yani.
Kurban? Hanımefendi kimin basına gelse üzülürdüm. Kendi başıma gelmesi de memnun etmedi. Psikolojide evreler vardır. İlk evre: şok ve kabullenememe’dir . O evredeyim. Arayacağım demesine odaklandım bir de tabiiYok yemek yiyemiyorum yok nefes alamıyorum sonra yok gülücükler .kolay kolay eleştiri yapmam burada kimseye ama siz kurban modunda olmaya alışmışsınız kim ne derse boş sizin ilacınız burası değil .
İlk üç kelimenizi anlamlaramadım ama ahlak anlayısım karşı cinsle konusmamak değil. Duygusal ilişki kurmamak. Kimseye zararı olmadığından normal bir davranış aslındaKindimi kicimi sikliyirim diye diye karşı cinsle yaşanan her türlü ilişkiye o kadar uzak kalıyor ve büyük anlamlar atfediyorlar ki sonra yaşadıkları mini minnacık şey ellerinde parlayınca böyle arabeske bağlıyorlar.
Belki de . Hep derim ben ilişki yürütmeyi bilmiyorum diyeHırsınız geçecekse kıza anlatın herşeyi
Ama 28 yaş, icin fazla, dramsınız ya açkımlar, nefes alamamlar ne bileyim düzelmezseniz sonra ki ilişkilerinizde de hazin son olacak gibi.
Anladınız da şekil yapıyorsunuz.İlk üç kelimenizi anlamlaramadım ama ahlak anlayısım karşı cinsle konusmamak değil. Duygusal ilişki kurmamak. Kimseye zararı olmadığından normal bir davranış aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?