Beni terkettikten 13 gün sonra nişanlanmış

Kişiliğiniz hakkında demedim zaten aile hakkında dedim boşverin

Kişiliğiniz hakkında demedim zaten aile hakkında dedim boşverin
Anladım. Bilmiyorum aklım çok karışık. Ya da bir aklım yok :) 28 yasındayım. sel oldu, deprem oldu, darbe oldu, ölümler, hastalıklar oldu. Ben hep yemek yedim. Şimdi yemek yemek aklıma bile gelmiyor. Midem bulanıyor. Çevrem ki beni “yemem”le tanır

Ailem memlekete gitti. Annem giderken “düzgün ye” diye uyardı. Ben hep abur cubur kola falan besleniyorum. Bunu ona söylediğimde “annene söyle artık ben varım. Aç kalmana izin verir miyim “ dedi. Ve ben asla aç kalacak birisi değilim. Tıkınırcasına yerim. Aç kalmamın tek sebebi o oldu . Ne hoş…

Yaa bırak şunu Allah aşkına Kürt Türk denir yaaa?? Aynı coğrafyada bir ananın iki evladiyiz.Boyle dar saçma sapan düşünen birinden kurtulmuşsun.Bence hemen şükür namazı kıl.

görücü usulü nişanlılık için 13 gün kısa bir süre değil 1 günde nişanlananı bile duydum. Zaten sizi sevseydi nişanlanmazdı ailesini ikna ederdi demek sizde gönlü yokmuş

Yaa bırak şunu Allah aşkına Kürt Türk denir yaaa?? Aynı coğrafyada bir ananın iki evladiyiz.Boyle dar saçma sapan düşünen birinden kurtulmuşsun.Bence hemen şükür namazı kıl.
yıl 2022 biz hala kürt türk olayındayız ya gerçekten yeto

canım erkeklerin her dediğine ne inanıyosun ?

Ben buna takılmıyorum aslında. Eğer böyle bir şey varsa neden bana bunu yaptı. Aile yapısını eleştirmek haddim değil. Ama rahat uyuyamasın
yıl 2022 biz hala kürt türk olayındayız ya gerçekten yeto

canım erkeklerin her dediğine ne inanıyosun ?
Elbette inanmıyorum. İlişki boyunca inanmadım. Sadece hatırlayıp sinirleniyorum. Ve o benim “aÇkım” dı . birllkte çok güzel yemek yerdik. Ben onu beğenmem diye zayıflamaya çalışıyordu falan. Demek nişan hazırlığı yapıyormuş tombul kuş

evlilikler sadece aşk sevda için mi yapılıyor ?

kimi ailesi için kimi para için kimi statü için vs vs bir sürü sebebi var

herkesin kendi kararı

tamamlanmış hissesilen bir ilişkiyi evliliğe erdirmek isteyen kişiler zaten ona buna atlamıyo

Yok tombul kuş vs kızmayın ama burada insanlarla dalga geçiyorsunuz siz nasıl 28 yaşındasınız neymiş ki size açkım dermiş aman ne marifet gerçekten. Siz bence az üzülmüşsünüz biraz daha kafaya takın bunu da bi 3.5 senede atlatın

İnsanlarla dalga mı geçiyorum. Hanımefendi kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ne dalgası. Açkım demiyordu ya hu. Biz hep açtık diye kendi kendime eğlenmeye çalışıyorum.

Ben nefes alamıyorum. Nefes. Ne dalgası .

İlişkinin benden 13 gün sonra tamamlanmış olması can sıkıcı

Duygusal açlığınız var muhtemelen. Bu adama bu kadar abartılı takıntınızın sebebi de budur. Bir psikiyatristle mi görüşseniz acaba? Ne yeme davranışınız normal ne ilişki bitti diye verdiğiniz tepkiler.

Ben nefes alamıyorum. Nefes. Ne dalgası .

Ay bu ne arabesklik ya! Sanırsın 50 yaşında 5 çocukla terk edilmiş ev kadını.
28 yaşında işi gücü olan kadınmışsınız. 2.5 aylık ilişkide bu kadar nefes alamayacak, yemek yiyemeyecek duruma geldiyseniz zaten yeriniz kadınlar kulubü değil hastane. Histerik misiniz?
Ayrıca hem adam beni yüzüstü bıraktı diye ağlıyorsunuz, hem de hala yazışıyorsunuz "artık üstünü örtecek biri var" falan diye.
Iyyyy ıyyy yani.

Yok yemek yiyemiyorum yok nefes alamıyorum sonra yok gülücükler .kolay kolay eleştiri yapmam burada kimseye ama siz kurban modunda olmaya alışmışsınız kim ne derse boş sizin ilacınız burası değil .

Kindimi kicimi sikliyirim diye diye karşı cinsle yaşanan her türlü ilişkiye o kadar uzak kalıyor ve büyük anlamlar atfediyorlar ki sonra yaşadıkları mini minnacık şey ellerinde parlayınca böyle arabeske bağlıyorlar.

hiçbir şey çıkmaz burdan. eski görüştüğüm kız der çıkar içinden ki yakan da değil bi yerde nişanlanmadan ayrılmış sonuçta. önünüze bakın

Hırsınız geçecekse kıza anlatın herşeyi

Ama 28 yaş, icin fazla, dramsınız ya açkımlar, nefes alamamlar ne bileyim düzelmezseniz sonra ki ilişkilerinizde de hazin son olacak gibi.

Sizi onunla aldatmış mıdır bilemicem ama siz zaten devam etseniz de olmazdınız. Benim köyde yaşayan bir erkek kürt tanıdığımın sevgilisi çocuğa istemeye gelmedin diye terketmeden bile hemen nişan nikah yaptı sonra da çocuğa haber verdi. Çocukta güya kültürüme yakın her dediğimi yapıyor diye bu kızlaydı. Çocuk aslında başkasını seviyordu ve o da kısa bir süre sonra görücü usulü bi akrabasıyla nişanlandı hemen evlendi. Bunu da asıl sevdiği kıza önceden haber verdi. Kürtlerde olabiliyor bu daha kırsalda yaşayanlarda diye düşünüyorum. Üzülmeyin çok kısa süreli bir ilişkiymiş kaybınız yok.

Son düzenleme:
duygusal açlığım olsa su an bana yazan adama döner yazarım bence. Adam durumlardan haberdar olmasına rağmen benimle konuşmak istiyor.
Kendim psikologum, en yakın arkadaşım psikolog. İki gece önce bir hastanenin asistan odasında bir sürü psikiyatristle sohbet ettik. Kuzenimin eşinin yanındaydık. Olayları anlattım. Çok normal karşıladılar tepkilerimi. Muhtemelen bir bozukluğum yok yani. Olaylara tepki verme ve sadakat anlayışlarımız farklı olabilir
Çünkü insan kendince rahatlatabiliyor
Yok yemek yiyemiyorum yok nefes alamıyorum sonra yok gülücükler .kolay kolay eleştiri yapmam burada kimseye ama siz kurban modunda olmaya alışmışsınız kim ne derse boş sizin ilacınız burası değil .
Kurban? Hanımefendi kimin basına gelse üzülürdüm. Kendi başıma gelmesi de memnun etmedi. Psikolojide evreler vardır. İlk evre: şok ve kabullenememe’dir . O evredeyim. Arayacağım demesine odaklandım bir de tabii
İlk üç kelimenizi anlamlaramadım ama ahlak anlayısım karşı cinsle konusmamak değil. Duygusal ilişki kurmamak. Kimseye zararı olmadığından normal bir davranış aslında
Hırsınız geçecekse kıza anlatın herşeyi

Ama 28 yaş, icin fazla, dramsınız ya açkımlar, nefes alamamlar ne bileyim düzelmezseniz sonra ki ilişkilerinizde de hazin son olacak gibi.
Belki de . Hep derim ben ilişki yürütmeyi bilmiyorum diye

İlk üç kelimenizi anlamlaramadım ama ahlak anlayısım karşı cinsle konusmamak değil. Duygusal ilişki kurmamak. Kimseye zararı olmadığından normal bir davranış aslında
Anladınız da şekil yapıyorsunuz.

Kendinize zararı var işte daha ne olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…