- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.510
- 358
Görümcenize neden inandınız ? belkide adam böyle bir şey söylememiştir, görümce etmek istediği hakareti onun üzerinden size söylemiştir.çok mu sözüne itimad edilen bir insan bu.hiç sanmıyorum.eğer öyle biri olsa size bu cümleyi kurmaz.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Bilmiyorum ama gelip bana söylemesi güldüler sanırımGorumce ağzının payını verememiş mi yoksa bıyık altından gülmüş mü
Beter olsun anlaticamEşine söyle de ki kardeşin beni travestiye benzeten erkek arkadaşına cvp vermemiş sadece gülmüş hunharca de
haklısın görümce laçka ve karşıdaki adamın bu benzetmesine izin vermiş..Bana sorun görümcenizde gibi geldi.İnsan ailesinden birine böyle laf ettirir mi tut ki adam patavatsız ve söyledi. Bunu size niye söylüyor?Bence görümcenizle olan ilişkinizi gözden geçirin.
Allahım ne manyaklar var yao zaman cep tel falanda yok.. her akşam evi bir dünya erkek arıyor sinirlerim bozulmuştu artık.. en son biriyle adam gibi konuştum çocuk teli kusura bakmayın ben bütün arkadaşlarıma söyliycem bir daha sizi kimse rahatsız etmeyecek diye kapadı ve o günden sonra arayan olmadı.
Karşı şahıslara irtibatimiz yok olsa sorarım ama üstüne düşmeyi degmezGörümcenize neden inandınız ? belkide adam böyle bir şey söylememiştir, görümce etmek istediği hakareti onun üzerinden size söylemiştir.çok mu sözüne itimad edilen bir insan bu.hiç sanmıyorum.eğer öyle biri olsa size bu cümleyi kurmaz.
Allahım ne manyaklar var ya
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Bende öyle suanevet şimdi gülüyorum ama o zaman ciddi delirmek üzereydim sinirden..
Eşin seni beğenmiş ki almış daha ona bir şey demek düşmez hiç üzme o güzel canını dengesiz birinin söylediği 3-5 söz için canım...Zoruna gitti eşime söyleyemedim bile
Niyetini temiz olmadığı kesin şiirden kuduruyorumBenzetmiş olabilir ona kızmayın bazen fotoğraflarda çok garip çıkabiliyor insan...
Asıl suç bunu size aktaranda....Kötü niyetli ve fesat bir insan demek ki içten içe hoşuna gitmiş coşmuş size özellikle anlatmış ...
Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, hep sevgili konusunda yanlış seçimler yapardı.Sevgilileri maalesef ki ona sürekli hakaret eder aşağılarlardı.o ise onlardan ayrılmak yerine hastalıklı bir şekilde daha çok bağlanırdı.ama bunun karşılığında beni hedef seçmişti.ne zaman aşağılandığını düşünse kendine edilen hakaretleri sanki bana edilmiş gibi gösterir bana da aynı görümcenizin yaptığı gibi söylerdi.Karşı şahıslara irtibatimiz yok olsa sorarım ama üstüne düşmeyi degmez
Walla canım benimde aklıma o geliyor olabilir belkide uydurma.Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, hep sevgili konusunda yanlış seçimler yapardı.Sevgilileri maalesef ki ona sürekli hakaret eder aşağılarlardı.o ise onlardan ayrılmak yerine hastalıklı bir şekilde daha çok bağlanırdı.ama bunun karşılığında beni hedef seçmişti.ne zaman aşağılandığını düşünse kendine edilen hakaretleri sanki bana edilmiş gibi gösterir bana da aynı görümcenizin yaptığı gibi söylerdi.
Bunu neden size söylüyor ki o kadın?Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Görümcenin saf olduğundan çok şüpheliyim benSenın gorumcende bıraz bosbogax bence hadı ogerızeka dedı senın saf gorumcen nıe anlatıo sana oda tam safozmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?