Beni travestiye benzetmis.

Görümcenize neden inandınız ? belkide adam böyle bir şey söylememiştir, görümce etmek istediği hakareti onun üzerinden size söylemiştir.çok mu sözüne itimad edilen bir insan bu.hiç sanmıyorum.eğer öyle biri olsa size bu cümleyi kurmaz.

Bana sorun görümcenizde gibi geldi.İnsan ailesinden birine böyle laf ettirir mi tut ki adam patavatsız ve söyledi. Bunu size niye söylüyor?Bence görümcenizle olan ilişkinizi gözden geçirin.
haklısın görümce laçka ve karşıdaki adamın bu benzetmesine izin vermiş..

Allahım ne manyaklar var ya

Karşı şahıslara irtibatimiz yok olsa sorarım ama üstüne düşmeyi degmez

Senın gorumcende bıraz bosbogax bence hadı ogerızeka dedı senın saf gorumcen nıe anlatıo sana oda tam safozmus

Benzetmiş olabilir ona kızmayın bazen fotoğraflarda çok garip çıkabiliyor insan...
Asıl suç bunu size aktaranda....Kötü niyetli ve fesat bir insan demek ki içten içe hoşuna gitmiş coşmuş size özellikle anlatmış ...

Niyetini temiz olmadığı kesin şiirden kuduruyorum

Karşı şahıslara irtibatimiz yok olsa sorarım ama üstüne düşmeyi degmez
Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım vardı, hep sevgili konusunda yanlış seçimler yapardı.Sevgilileri maalesef ki ona sürekli hakaret eder aşağılarlardı.o ise onlardan ayrılmak yerine hastalıklı bir şekilde daha çok bağlanırdı.ama bunun karşılığında beni hedef seçmişti.ne zaman aşağılandığını düşünse kendine edilen hakaretleri sanki bana edilmiş gibi gösterir bana da aynı görümcenizin yaptığı gibi söylerdi.

Walla canım benimde aklıma o geliyor olabilir belkide uydurma.

Bunu neden size söylüyor ki o kadın?
Görümceyle mesafeli olun derim. Ben bu olayın aynen böyle olduğundan bile emin değilim.

Misal belki de adam biraz dikkatli baktı resminize, görümce rahatsız olup bıdbıd etti, o da yok o gözle ne bakacağım falan derken böyle bir laf etti bahane olarak. Ya da hadi diyelim adam gerçekten boşboğaz, ne olursa olsun zaten görümcenize yaranmak için söylenmiş bir şey gibi geldi bana.

Ayrıca özellikle selfiede kişi olduğundan çok farklı çıkabiliyor zaten, sıkmayın canınızı. Adamı bilemem ama ben görümcenizi hiç samimi bulmadım. Bence mesafeli olun biraz, çok sıkı fıkı olmayın derim bundan böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…