Beni travestiye benzetmis.

Ben olsam sanki çok önemsiz bir konudan bahseder gibi herkesin içinde özellikle eşim varken bu konuyu açar ve gorumceme o lafı yediririm. Yengesine bu lafi edene neden ağzının payını vermemiş diye sorarım. Bakalım eşinizin yanında ne cevap verecek?

Görümcenin hadsizliği takmayın kafanıza benim lisede bi öğretmenim vardı kulakları çınlasın derdiki arkamdan konuşan önümden yesin gerisini siz anlayın

Çok bosbagaz insanlar var bunda art niyet olduğu kesin cnm

Gorumcen hakkinda neden o kadar detay verdin ki bende onu anlamadim.

Gelipte o sana niye anlatmis orasida enteresan...

Kendini bilmez dengesiz herif öyle dese bile görümcenin bunu sana anlatması çok düşüncesizce. Ağzının payını verseymiş o anda herifin.

Bunu diyen de sana bunu dediğini diyende gereksizdir, madem sana yetiştirecek kadar düşünceli ağzının payını verseymis, sinir oldum.

Gorumcen denen beyinsizde gelip sana mi anlatiyor bunu...

Bence bırdaki tek edepsiz gorumcenin goruştugu herif mi gorumcen mi?
Öyle bir lafta susturması lazımdı ve bu lafı sizin asla duymamanız lazımdı.
Demişler ya sen bana benim hakkımda soylenenleri değil senin yanında nasıl buna cesaret ettiklerini soyle diye işte tam oyle

Bende de hormon bozukluğu var sakal çıkarıyorum görümceyi bi bana yolla teşhisi koysun asıl Sakalımı bıyığımı burarak küçümseyici bi tavırla onu süzeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…