- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Çok bosbagaz insanlar var bunda art niyet olduğu kesin cnmBunu neden size söylüyor ki o kadın?
Görümceyle mesafeli olun derim. Ben bu olayın aynen böyle olduğundan bile emin değilim.
Misal belki de adam biraz dikkatli baktı resminize, görümce rahatsız olup bıdbıd etti, o da yok o gözle ne bakacağım falan derken böyle bir laf etti bahane olarak. Ya da hadi diyelim adam gerçekten boşboğaz, ne olursa olsun zaten görümcenize yaranmak için söylenmiş bir şey gibi geldi bana.
Ayrıca özellikle selfiede kişi olduğundan çok farklı çıkabiliyor zaten, sıkmayın canınızı. Adamı bilemem ama ben görümcenizi hiç samimi bulmadım. Bence mesafeli olun biraz, çok sıkı fıkı olmayın derim bundan böyle.
HaklıymışGörümcenin hadsizliği takmayın kafanıza benim lisede bi öğretmenim vardı kulakları çınlasın derdiki arkamdan konuşan önümden yesin gerisini siz anlayın
O zaten temiz niyetli olsa bana gelip soylemezAdama değil görümceye gıcık olmalısın.
Çok görümce var böyle gelini çekemez.Adamı bilmem ama görümcen bi felaket.
Bunu diyen de sana bunu dediğini diyende gereksizdir, madem sana yetiştirecek kadar düşünceli ağzının payını verseymis, sinir oldum.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Foto nerdeüzülmeyin patavatsızın tekiymiş.hem fotoğrafınızı görmüştüm hiç alakası yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?