beni unuttu mu? unutmadıysa neden dönmüyor?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
bugün yine onu fakülte de gördüm. tam da yanımdan geçti. ölücem sandım bir an ama gülümsemek zorundaydım. arkadaşlarımla muhabbetimize devam ettim. çok tatlı görünüyordu.onu her gördüğümde onu biraz daha seviyorum. ona aşık olduğumu tekrar tekrar anlıyorum. arkadaşım bakmış bana bakıyor mu diye. beni görmüş ve gözlerini süzerek çevirmiş gözlerini benden. beni unuttu sanırım. unutulmak zoruma gidiyor. çok canım acıyor. ben napıcam yardım edin bana unutulmayı hak ettim mi ben? ben onu böyle severken neden ben unutuluyorum? neden acı çekiyorum? neden sevdiğim beni sevmiyor? ben nasıl alıcam tekrar onu. 2 yılımızın hiç mi hatırı yokmuş. hiç mi birşey olmamışım onun için anlamıyorum... kabullenemiyorum.

babam böyle kek yapmayı nerden ögrendi ? pufff , olan olmuş kabullen artık önüne bak etrafta neler neler var

Ayrılmışsınız unutmaya çalışın neden sizi önemsemeyen birini önemsiyorsunuz!

Belki de sana layık bir insan değildir canım, belki daha iyilerini hak ediyorsundur....
ben hep kendimi suçluyorum. 4 aydır mutlu değilim canım çok acıyor. 4 ay oldu gideli hala en ufak bir adımı olmadı bana. facede de sürekli online gecenin 4-5lerine kadar acık. buldu hemen başkasını. çok canım acıyor.

Şu an siz değil egonuz konuşuyor. Sakin olun ve durumu kabullenin.
bunun egoyla ne ilgisi var. anlamıyorum onu bu kadar severken neden beni sevmiyor. gerçi arkadası hala beni sevdiğini söyledi. o zman neden gelmiyor. neden dönmüyor 4 aydır bunları anlamıyorum işte. unutmuş gibi mi yapıyor yoksa gerçekten unuttu mu ? sevdiğim insan tarafından böyle unutulmak benim kalbimi çok acıtıyor.

Egoyla ilgili olan yerleri işaretledim.

EVET 2 YILLIK İLİŞKİ MADURUYUZ İKİMİZDE ( UNUTUYORLAR İŞTE VE ACI ÇEKECEĞİZ BİR SÜRE SONRA GEÇECEK HERŞEY GİBİ..NE DEMİŞ ŞAİİR 21. YÜZYILDA ÖLÜM ACISI BİLE EN FAZLA BİR YIL..BENDE ÇOK ÜZGÜNÜM 3 AYDIR..

Erkekler hayatlarında sadece bir kere aşık olurlar, çekeceklerse de onun acısını çekerler. Demek ki senin de, 2 yılının da o kadar önemi yokmuş. Bunu kendine yedirmeye çalış, sevdiğin kadar sevilmediğini kabullenmeyi dene. Başlıkta kendin söylemişsin zaten, unutmasaydı dönerdi. Ne sebebi var? Hiç. Sadece dönmek istemiyor, bu kadar basit. Lütfen hayatına devam et, sonra üzüleceksin bu kayıp zamanlarına.

O zaman yapacak bir şey yok. İstemiyorsa üstelemeyin, unutmaya çalışın.

haklısınız bazen napsak da yaranamayız değil mi? sevmiyordur çünkü... arkasına bakmadan giderler. biz onunla ayrıldıktan sonra konustuk kafası çok karışıtı. ve muhtemelen ailesinden dolayı kafası karışıktı. sanki bana dönmek istiyor ama dönemiyor gibiydi. arkadasım da konustu onunla. arkadasım da öyle hissetmiş. bir an düşünüyor dalıyor, sonra tekrar olmamız cok zor diyor. eskisi gibi olmaz diyor. arkadaşıma da böyle demiş.

O zaman yapacak bir şey yok. İstemiyorsa üstelemeyin, unutmaya çalışın.
haklısınız. istenmiyooruz. 2 yıl herşey boşmuş demekki. bu ne kadar acı. halbu ki bana sözler veriyordu evleneceğim seninle, çok mutluyum seninle, huzur buluyorum senin yanında vs.. şimdi istenmeme sebebim başka bir kız sanırım.

O mu ayrıldı sizden? Atıyormuş demek ki, çok kolay bunları söylemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…