ben hep kendimi suçluyorum. 4 aydır mutlu değilim canım çok acıyor. 4 ay oldu gideli hala en ufak bir adımı olmadı bana. facede de sürekli online gecenin 4-5lerine kadar acık. buldu hemen başkasını. çok canım acıyor.Belki de sana layık bir insan değildir canım, belki daha iyilerini hak ediyorsundur....
etrafta neler neler var da etraftakiiler de benim ilgimi çekmiyor nasıl unutucambabam böyle kek yapmayı nerden ögrendi ?pufff , olan olmuş kabullen artık önüne bak etrafta neler neler var
çünkü seviyorum!Ayrılmışsınız unutmaya çalışın neden sizi önemsemeyen birini önemsiyorsunuz!
bunun egoyla ne ilgisi var. anlamıyorum onu bu kadar severken neden beni sevmiyor. gerçi arkadası hala beni sevdiğini söyledi. o zman neden gelmiyor. neden dönmüyor 4 aydır bunları anlamıyorum işte. unutmuş gibi mi yapıyor yoksa gerçekten unuttu mu ? sevdiğim insan tarafından böyle unutulmak benim kalbimi çok acıtıyor.Şu an siz değil egonuz konuşuyor. Sakin olun ve durumu kabullenin.
bunun egoyla ne ilgisi var. anlamıyorum onu bu kadar severken neden beni sevmiyor. gerçi arkadası hala beni sevdiğini söyledi. o zman neden gelmiyor. neden dönmüyor 4 aydır bunları anlamıyorum işte. unutmuş gibi mi yapıyor yoksa gerçekten unuttu mu ? sevdiğim insan tarafından böyle unutulmak benim kalbimi çok acıtıyor.
EVET 2 YILLIK İLİŞKİ MADURUYUZ İKİMİZDEbugün yine onu fakülte de gördüm. tam da yanımdan geçti. ölücem sandım bir an ama gülümsemek zorundaydım. arkadaşlarımla muhabbetimize devam ettim. çok tatlı görünüyordu.onu her gördüğümde onu biraz daha seviyorum. ona aşık olduğumu tekrar tekrar anlıyorum. arkadaşım bakmış bana bakıyor mu diye. beni görmüş ve gözlerini süzerek çevirmiş gözlerini benden. beni unuttu sanırım. unutulmak zoruma gidiyor. çok canım acıyor. ben napıcam yardım edin banaunutulmayı hak ettim mi ben? ben onu böyle severken neden ben unutuluyorum? neden acı çekiyorum? neden sevdiğim beni sevmiyor? ben nasıl alıcam tekrar onu. 2 yılımızın hiç mi hatırı yokmuş. hiç mi birşey olmamışım onun için anlamıyorum... kabullenemiyorum.
ama hayatta en çok sevdiklerimiz bu yüzden acıtmaz mı canımızı zaten. ego veya değil sonuçta benim canımı acıtıyor üzüyor ve ben esEgoyla ilgili olan yerleri işaretledim.
evet konuştuk bir kaç kez ben adım attım ama onun istediği bir şey değildi.Siz hiç konuştunuz mu ayrıldıktan sonra?
bunu yapmak elimde değil ki. nasıl umursamayım.. onu gördüğümde bakmaya doyamıyorum. kalbim bir tuhaf oluyor. hep onun oldugu yerlere bakmak istiyorum ama yapamıyorum. bakamıyorum.Ne kadar umursamazsan, o kadar mutlu olursun.
O zaman yapacak bir şey yok. İstemiyorsa üstelemeyin, unutmaya çalışın.ama hayatta en çok sevdiklerimiz bu yüzden acıtmaz mı canımızı zaten. ego veya değil sonuçta benim canımı acıtıyor üzüyor ve ben es
evet konuştuk bir kaç kez ben adım attım ama onun istediği bir şey değildi.
haklısınız bazen napsak da yaranamayız değil mi? sevmiyordur çünkü... arkasına bakmadan giderler. biz onunla ayrıldıktan sonra konustuk kafası çok karışıtı. ve muhtemelen ailesinden dolayı kafası karışıktı. sanki bana dönmek istiyor ama dönemiyor gibiydi. arkadasım da konustu onunla. arkadasım da öyle hissetmiş. bir an düşünüyor dalıyor, sonra tekrar olmamız cok zor diyor. eskisi gibi olmaz diyor. arkadaşıma da böyle demiş.Erkekler hayatlarında sadece bir kere aşık olurlar, çekeceklerse de onun acısını çekerler. Demek ki senin de, 2 yılının da o kadar önemi yokmuş. Bunu kendine yedirmeye çalış, sevdiğin kadar sevilmediğini kabullenmeyi dene. Başlıkta kendin söylemişsin zaten, unutmasaydı dönerdi. Ne sebebi var? Hiç. Sadece dönmek istemiyor, bu kadar basit. Lütfen hayatına devam et, sonra üzüleceksin bu kayıp zamanlarına.
haklısınız. istenmiyooruz. 2 yıl herşey boşmuş demekki. bu ne kadar acı. halbu ki bana sözler veriyordu evleneceğim seninle, çok mutluyum seninle, huzur buluyorum senin yanında vs.. şimdi istenmeme sebebim başka bir kız sanırım.O zaman yapacak bir şey yok. İstemiyorsa üstelemeyin, unutmaya çalışın.
O mu ayrıldı sizden? Atıyormuş demek ki, çok kolay bunları söylemek.haklısınız. istenmiyooruz. 2 yıl herşey boşmuş demekki. bu ne kadar acı. halbu ki bana sözler veriyordu evleneceğim seninle, çok mutluyum seninle, huzur buluyorum senin yanında vs.. şimdi istenmeme sebebim başka bir kız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?