dünyanın benim etrafımda döndüğünü en azından onun gözünde bile böyle olmadığımı biliyorum. yani böyle bir şey hiç hissettirmedi bana. ama ben hep onsuz olamıcağımı söylerdim ona. olamıyorum da yalan söylememişim. evet hatalarım var ama bu şekilde olmak zorunda değildi.Buradan sizin için önemli bir ders çıkıyor aslında. Her sorunda ayrılık lafını telaffuz ederseniz, bir süre sonra ne tehditleriniz kâr eder, ne de değeriniz kalır. Lütfen bir daha birini sevdiğinizde her kavgada "Ayrılalım" demeyin.
Ayrıca, ne yazık ki bu saatten sonra dönmez. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini ve sizin de milyarlarca insandan biri olduğunuzu kabullenme vakti. Yanlış anlamayın, sizi suçlamıyorum. Aileler gerçekten bizde böyle bir algı yaratabiliyorlar ve dünyanın bizim etrafımızda döndüğü düşüncesi sadece bir sanrıdan ibaret. Bir gün bir yıkımla kendimizin de sıradan olduğumuzu fark ediyoruz sadece. Sizin için de zamanı gelmiş.
ahhh aahhhh nerde o günler . çok uzak be canım. kimseye açamıyorum ki kalbimi
ya onu görmediğim zamanlar da iyiyim aklımda olsa bile yüzüm gülüyor takmıyorum. ama onu gördüğüm an kötü oluyorum bozuntuya vermiyorum ama o gün yurda geldiğimde ağlıyorum. onu seviyorum çünkü bir gün yine severim elbette ama bu kadar derin bir his olmayacak kimseye karşı. çünkü çok başkaydı benim için. herşeyim yerine koymustum onu dostum sırdaşım arkadaşım sevdiğim sevgilim. sadece bir aşktan vazgeçmiyorum şu an herşeyimden vazgeçiyorum. ağır geldi artık taşıyamıyorum vazgeçmek zorunda olmak çok acı. ona herşeyi verebilecekken onun hiç bir şeyi olmamak çok acı. bu yüzden hakkımı helal etmiyorum onaCanim bence senin artik piskolojik destek alman lazim.
Adamin umrunda bile oldugunu zannetmiyorum, sen ise artik takinti yaptin bu durumu.
doğru diyorsun. sevgisini nasıl gizler bir insan. sürekli görüyor beni hiç mi içi kıpırdamıyor değil mi? haklısınız beni sevmiyorAnlıyorum kalbinde o varken zor
Ama bahaneler üretiyor sevseydi kesinlikle uzak kalamazdi
Çünkü bir sevgi bir de mutluluk gizlenemez :)
senin onu cok seviyor olman yeterli olmuyor ne yazik ki sevilmek icin..bugün yine onu fakülte de gördüm. tam da yanımdan geçti. ölücem sandım bir an ama gülümsemek zorundaydım. arkadaşlarımla muhabbetimize devam ettim. çok tatlı görünüyordu.onu her gördüğümde onu biraz daha seviyorum. ona aşık olduğumu tekrar tekrar anlıyorum. arkadaşım bakmış bana bakıyor mu diye. beni görmüş ve gözlerini süzerek çevirmiş gözlerini benden. beni unuttu sanırım. unutulmak zoruma gidiyor. çok canım acıyor. ben napıcam yardım edin banaunutulmayı hak ettim mi ben? ben onu böyle severken neden ben unutuluyorum? neden acı çekiyorum? neden sevdiğim beni sevmiyor? ben nasıl alıcam tekrar onu. 2 yılımızın hiç mi hatırı yokmuş. hiç mi birşey olmamışım onun için anlamıyorum... kabullenemiyorum.
ya onu görmediğim zamanlar da iyiyim aklımda olsa bile yüzüm gülüyor takmıyorum. ama onu gördüğüm an kötü oluyorum bozuntuya vermiyorum ama o gün yurda geldiğimde ağlıyorum. onu seviyorum çünkü bir gün yine severim elbette ama bu kadar derin bir his olmayacak kimseye karşı. çünkü çok başkaydı benim için. herşeyim yerine koymustum onu dostum sırdaşım arkadaşım sevdiğim sevgilim. sadece bir aşktan vazgeçmiyorum şu an herşeyimden vazgeçiyorum. ağır geldi artık taşıyamıyorum vazgeçmek zorunda olmak çok acı. ona herşeyi verebilecekken onun hiç bir şeyi olmamak çok acı. bu yüzden hakkımı helal etmiyorum ona
Evet tabiki boyle seylerde oluyor ama sen surekli donucek diye beklersen umutlanmaktan baska bisey olmaz ki bi iki yil onu mu bekliyceksin yapma bunu kendine tabiki insallah istedigin olur doner mutlu olursunuz ama kendini donecek diye hazirlama olumsuzuda dusun ki daha buyuk hayal kirikligi yasama1 yıl 2 yıl sonra bile dönenler varmış o insanlar nasıl yapıyorlar nasıl oluyorlar.
Beni terkeden sevgilimde 1 kez üniversitedeyken aşık olmuş 3 yıl sürmüş ayrılmışlar kadın başkasıyla evli başka bir şehirde yaşıyor. Ayrılalı 10 yıl olmuş unutamıyomuş..38 yaşinda hala bir düzen kuramadı beni de sana aşık değilim diye 2 yildan sonra terketti. Yani bunun bir daha aşk şansı yok mu ohhh çok sevindimmErkekler hayatlarında sadece bir kere aşık olurlar, çekeceklerse de onun acısını çekerler. Demek ki senin de, 2 yılının da o kadar önemi yokmuş. Bunu kendine yedirmeye çalış, sevdiğin kadar sevilmediğini kabullenmeyi dene. Başlıkta kendin söylemişsin zaten, unutmasaydı dönerdi. Ne sebebi var? Hiç. Sadece dönmek istemiyor, bu kadar basit. Lütfen hayatına devam et, sonra üzüleceksin bu kayıp zamanlarına.
doğru diyorsun. sevgisini nasıl gizler bir insan. sürekli görüyor beni hiç mi içi kıpırdamıyor değil mi? haklısınız beni sevmiyor
Beni terkeden sevgilimde 1 kez üniversitedeyken aşık olmuş 3 yıl sürmüş ayrılmışlar kadın başkasıyla evli başka bir şehirde yaşıyor. Ayrılalı 10 yıl olmuş unutamıyomuş..38 yaşinda hala bir düzen kuramadı beni de sana aşık değilim diye 2 yildan sonra terketti. Yani bunun bir daha aşk şansı yok mu ohhh çok sevindimm
Tamamen sacma bır sehır efsanesı..ERKEKLER 1 KEZ AŞİK OLIRMUŞ HAA BU KONUDAN BAHSEDELIM BIRAZ KIZLAR :)
Neden ınsandan daha farklı ruha mı sahıp onlar.arada bır ıkı takıntılı ılla kı cıkar ama kadınlarda da vardır o.daha gecen bır konu vardı.'evlı olup da eskı sevgulısını unutamayan var mı?'dıye.Ahahahah sevin sevin. Benim düşüncem bu tabii ama, görülen duyulan hep bu yönde. İllaki evlenirler, illaki çocuk yaparlar ama unutabildiklerini zannetmiyorum. Hadi yine iyisin. :)
"Eski karımı unutamıyorum" diyen bir adam okudum az önce lohusa karısına. Kadınlar takıntılı bence. Unutamadım der, ama geri barışsa 2 günde tekrar ayrılır. Garip yaratıklarız. Sırıtan arkadaşlar olmuş, erkekler hayır da demezdi diyenler olmuş. Bir iki koca istemedi diye kaideler bozulmaz maalesef. Umarım bu dertlerden müzdarip olmayız hiçbir zaman. :)Neden ınsandan daha farklı ruha mı sahıp onlar.arada bır ıkı takıntılı ılla kı cıkar ama kadınlarda da vardır o.daha gecen bır konu vardı.'evlı olup da eskı sevgulısını unutamayan var mı?'dıye.
Beter olsunn :))Ahahahah sevin sevin. Benim düşüncem bu tabii ama, görülen duyulan hep bu yönde. İllaki evlenirler, illaki çocuk yaparlar ama unutabildiklerini zannetmiyorum. Hadi yine iyisin. :)
ne gerekli sevilmek içinsenin onu cok seviyor olman yeterli olmuyor ne yazik ki sevilmek icin..
duyduguma göre kesin ayrılıktan emin değilmiş erkek arkadasım ama ben onu bulusmaya çağırıp neden benden ayrılmak istedin yoksa başkası mı var beni aldattın mı şu bu diye sordukça vazgeçmiş o gün. bu kız değişmez yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum demiş ve vazgeçmiş.Dort bes ay okul ortamında cok uzun bır zaman.olsaydı bır seyler sımdıye kadar coktan olurdu.ben dıyorum kı sımdıkı aklım olsaymıs unı bırde bırıyle cıkmıstım ılk askımdı daha once hıssetmemıstım boyle bır sey,arkasından agladıgım tek kısıdır.sımdı sadece tebessum edıyorum.ne kadar gereksız tepkılermıs dıyorum.aklım olsaymıs ask acısı cekexegıme bın turlu fırsat ıcınde kendımı spora verırmısım,derslerıme verırmısım.bır suru ogrenxı aktıvıtesı vardı onlara.katılırmısım.bence mezun olman yetmıyor,olabıldıgınce donanımlı olmalısın.ben mesela dort sene boyunca o tenıs court u hıc merak edıp yanına sokulmadım.ama tenıs ogrrnerek mezun olsaydım bır suru ınsandan ondeydım.spor yapan ınsanın farkındalıgı vardır.bırak bu ıslerı ask acısını okul hayatını yasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?