beni yok sayan kv ve esimin tavrı?

Allah Allah büyütcek konu yok.
Kadın bişey denemiş.
Bana üvey görümcem neler neler dedi.
Siz bence bu konuyu büyütürseniz sonumuz hiç iyi gelmez.
Benim esim gibi büyümedigi sürece hiç bir erkek, eşinin bu ufacık kaprisi için annesini bırakmaz.
Daha da bağlanır.
Ayrıca gittiğinizde kadına yardım edin.
Evini temizleyin demiyorum ama insan misafirliğe gidince yardım ediyor.
Bu kadın sizin kvniz.

koskoca kadin hatalida olsa özür diletme çabasındasınız ayıpladım sizi. Zaten gönlünü alirim demiş, o aile'de siz zorsunuz bence..
Bende siz gibi düşünüyorum.
Ya benim kv yok, bırakın kv yı üvey görüncem neler etmeye kalktı.
Ki bu kadın kv niz, belli ki kadın kinci değil.
Gönlünü de alırım demiş birde.

Gel bana hayatımın koçu ol
Hep böyle ya tam sessiz ya tam cingar oluyorum
Yüzümden her duygum okunuyor bana böyle taktik lazim

Gel bana hayatımın koçu ol
Hep böyle ya tam sessiz ya tam cingar oluyorum
Yüzümden her duygum okunuyor bana böyle taktik lazim

Yerine göre hareket etmek gerek aslında
Gerektiğinde çirkef gerektiğinde sessiz gerektiğinde ikili oynamak gerek
İnsanlar bundan anlıyor çünkü
Yardımcı olabileceğim bi durum varsa yazabilirsin:)

Ben olsam asla gitmem.Ama eşimede tavır yapmam hatta o bazen sen gelmezsen bende gitmem der ben ısrar ederim gitmesi için olur mu hayatım o senin annen derim.Ama ben gitmem kesinlikle hatasını özür dilemese bile davranışlarıyla düzeltebilirdi.Gönlünü aldırmak için ayağına gitmene gerek yok.Ama gidipte laf sokarsan suçlu duruma düşersin nacizane görüşüm böyle

Özür dilediği ve özür beklediğiniz cümleler aynı tartışma içinde mi kuruldu? Hepsi tek bir tartışma mı yani? Farklı tartışmalar olup olmadığını belirtmemişsiniz çünkü.
Şu cümle için özür dilerim, bu cümle için özür dilerim, öteki için de özür dilerim, diye tek tek her cümle için özür mü bekliyorsunuz?
Eğer öyleyse kayınvalidenize sabır diliyorum.
Ayrıca ailem bilmiyor, öğrenirlerse iyi olmaz, demişsiniz. Neden bilsinler ki zaten? Sorun siz ve kayınvalide arasında. Çocuk gibi gidip her sorunu aileye anlatmaya gerek yok.

Sen gitmeyip esin gittiginde de yok sayiliyorsun zaten. :))) Evlendigimiz ilk yil ozellikle, baya sinirlerimi tepeme cikariyordu kv ve ailesi emrivakileriyle.

Ama hicbirzaman esimi tek yollayip kendimi soyutlamadim. Asla gitmem derseniz olmaz adamin anasi sonucta gitmek zorunda. Siz gitmem diyerek kendinizi oyun disi ederseniz ve bu rutin olursa hep kendi kendilerine plan yaparlar esinde alir basini gider herseferinde. Kalirsin oyle evde kös kös.

Sizde gidin ama her cagirdigina gitmeyin. Emrivaki mi yapiyor bozun o plani bazen. Bazende musait olmayin ve esinize diyin ki bugun degil yarin veya x gun birlikte gideriz. Yavas yavas son karari veren siz olun. Kvde de zamanla anlayacak kendisi plan yapsada siz isterseniz katildiginizi. Daha sonra sizinle iletisime gecmeye baslayacaktir.
Biz sehir bile degistirmistik bir ara. Suan kvme 15dk yurume mesafesindeyim. Ama ayda 1-2 belki gorusuyoruz ve beni aramadan kafasina gore davranamaz artik.

Yani tamam hadi gorussemezsiniz amenna da illa ozur dileyecek diye diretmek de abarti geldi bana. Herseyin de bur yakisigi vardir. Bence esinizi de fazla arada burakmayin.

Yaşlı insanların özür dilemesini beklemek gerçekten zor. Eşiniz yanlış hiç bir sey yapmamış. Sen gelmezsen tek giderim demis ne var ki bunda. Ciddiye almasa illaki sen de gel diye diretirdi. Annesi onun. Eşinizi de anlamak lazım. Bence gidin gitmiyorsanız da esinizi uzmeyin.

Konu sahibi haklı. Bunlar lafı sokar sokar, sonra sanki lafı geline değil oğluna demiş gibi oğluşum ben öyle demek istemedim der. Gitme kardeşim. Gidersen de yemek yeme, tokum siz buyurun de geç.
Kin tutmak iyidir. Hakedene hakettiğini verirsin.

Eşin senin geleceğine garanti gözüyle bakıyor bence..

Eğer gerçekten yemek saatinde gidip hazır sofraya oturup sonrada lokantada yemek yiyormuş gibi kalkıyor bulaşıklara bile yardım etmiyorsanız görümceniz sonuna kadar haklı. Anlatmadan edemiycem Benim kardeşim ve eşini annem yemeğe çağırmıştı birgün dolma köfte yaptım akşam yemeğe bize gelin dedi. Akşam bize geldiler ben odadaydım telefonla görüşüyordum bir süre sonra çıktım aynen manzara şu.abim ve eşi masada oturuyorlar abim yemek yiyor eşi yemiyor sevmiyormuş o köfteyi, Annem de gelin hanım köfte yemediği için makarna yapıyor küçük kardeşim ayran yapıyor. Annem makarna yaptı gelin hanım hala oturuyor, makarna önüne geldi yedi sonra sadece kendi tabağını mutfak tezgahına koydu ve odaya geçti. Çok afedersiniz ama böyle bir odun kütüğüyseniz sonuna kadar hak ediyorsunuz

Ben kv de bişey göremedim. Çoğu arkadaşada hak verdim. Yani işten çıkıp gidiyor olabilirsiniz hadi sofrayı onlar kurdu kaldırma sırasında otur sen dedi diye hemen oldu deyip oturuyormusunuz? Benim kv de diyo kızım çocuklarla yoruluyorsun zaten otur bakayım diyor benim içim el vermiyor ben işin ucundan muhakkak tutarım. Annemin evinde nasılsam anneme nasıl kıyamayıp yardım ediyorsam kv yede aynı şekilde ederim. Ve bi arkadaş demiş kvniz sizden özür dilemiş. Bence biraz silkelenip kendinize gelin ve ben gerçekten ne bekliyorum ne istiyorum diye bi sorun kendinize.

Bazen kv'ler az bile söylüyor gibi geliyor bana. Git ye iç gel, kadın üstelik bir de ben onun gönlünü alırım demiş, suçlu olan gelin özür dileyen kv yuhhhhh ve hala burda kendinizi savunuyorsunuz yazık o kadına, aynı sizin gibi bi gelinde bizim başımızda (dosttan uzak)

Neden kin tutmak iyi? şu hayatta olur olmaz bahanelerle insanlara kin tutmanın kime ne faydası var ki böyle ancak kendini doldurur kendine zarar verir insan..

Konu sahibi gitimş hiç de yardım etmemiş yok efendim kaynana görümce varmış öğle tatilinde bile yemek yesin diye evine çağıran bir kayınvalide sadece bir serzenişte bulunmuş kendi annemize bile gitsek yardım ediyoruz değil mi kaldı ki diğer konusunda kaynanın özür dilediğini ama yine de gitmek istemediğini söylemiş yani buradaki gibi özür dilemedi diye birşey yok.

Ayrıca gelsin gelinimin gönlünü de alırım demiş ama sanki hiç özür dilenmemiş gibi beni hiçe sayıyor diyor. Evine de çağırmış tek derdi neden günü belirleyip çağırmışlar ne yapsa yaranamıyor ki kadın. Herhalde illa ayağına falan kapasın istiyor prensesimiz ben kaynanasının yerinde olsa zaten elimden geleni yaptım ne hali varsa görsün derim fazla şımarmış ki eşiyle bu burnu büyüklüğü yüzünden zaten arası bozulacak eşi bile gitmesin istiyor

Burada günde iki konu okuyoruz, şunu yaptı ses etmedim, bunu yaptı affettim. Kimse kimsenin yaptığını unutmasın, hata bir kere olur, ikinci hatadan itibaren yapılan şeyler kastidir.
Ben kin tutamam diye diye milletin şamar oğlanı olmuş dünya kadar insan var.
Karşıdaki insan iki kelime edecek zekaya sahipse, gidecek yeri de anlamalıdır. İyi niyetli olduğunu iddia eden birinin niyeti kendisini bağlar. Kimse kimsenin niyet okuyuculuğunu yapmak zorunda değil.
Yanlış anlamayın, bu benim genel tavrım, şahsınız sorduğu için yazıyorum.
İyi günler, bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız umarım.

Yaslı baslı kadın senden nasıl dilesin özür. Uzatmanın manası yok . Gitme gelme sen ama zorunlu olunca görünürsün o kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…