beni yok sayan kv ve esimin tavrı?

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
günaydın kk.

nerden başlasam bilemedim kısa özet geciyorum kusura bakmayın.
kv ile başka konular üzerinden tartışırken( tartışma da görümce yüzünden oluyor.) bana hep sofra saatine geliyosun yemek yiyip gidiyosun yardım etmiyosun gibi şeyler söyledi.bende keske gelmeseydim bundan sonra gelmem diyip kv ile arama mesafe koydum ve uzun süre görüşmedik aramadık sormadık.ta kii anneler gününe kadar.

anneler gününe gittiğimizde bir bardak çay dahi içmedim.bıraktım bilerek çayı öylece..
gecen gün eşimle annesi konuşmuş telefonda. o gün hiç bişey yemediniz içmediniz o günden beri hastayım tansiyom fırladı demiş.
iftara davet edecegim sizi demiş.oysa ben eşime defalarca gidemem de yiyemem de annen bende özür dileyene kadar demiştim.
konuyu bana açtı bende özür dileyince giderim biliyosun dedim.eşim ben nasıl özür dile diyim ima ettim alırım gönlünü gelinimin dedi, dilemiyo ben ne yapabilirim sen gelmezsen ben giderim dedi.bende git o zaman bende adımımı atmam dedim.
ama eşim ciddiye almıyor hiç tartışma olmamış gibi devam ediyor.yani benim gitmem dediğim ciddiye alınmadı biliyorum.

aslında uzatılcak bişey olmayabilir bu özür dileme konusu fakat taktım kafayı beni yok saymasına tahammül edemiyorum.
ben her seyi yaparım söylerim nasılsa oglum gelir o da gelmek zorunda gibi düşünecek diye sinirlerim bozuluyor.
hiç bana sormak da yok cuma günü yemek ayarlamışlar.ben şimdi napıcam?gitsem yok sayıldıgım ve söz söylenen bi sofrada yemek yemek nasıl olcak bilmiyorum. gitmesem eşimin tavrı ne olur?

bunların hepsinden ayrı olarak kendi aileme hiç bişey yansıtmadık haberleri yok onlar anlarsa öğrenirse işin içinden cıkmak daha zor bilmelerini istemiyorum.

ben ne yapmalıyım?gidip kv ye geldim ama daha sonra yüzüme vurmassınız insallah mı desem hiç mi gitmesem? bana yol gösterir misiniz?

Kv nin asil anlatmak istedigi kisa kaliyorsunuz demek istemis. Uslubu yanlis olms gibi geldi bana :S

Ben olsam gitmem.
O gün regl falan olurum yani eşime öyle derim yatarım üzerime pikeyi çekerim sen git derim sonuçta sorun sen kv görümce arasında. Bırak eşin gitsin. Surat falan yapma aksine hayatım güzel güzel iftarını yap dön selam söyle de surat asarsan haksız duruma düşersin demedi deme.
Gidip de laf sokarsan ihale komple sana kalır söyleyeyim.
Sen maduru oynacaksın.
O özür buraya gelecek yani sen gitmeyeceksin ayağına. Kv kendisi gelsin sonra. Sen sadece gitmemek için bahaneler üret. Eşine de mazlum ve sevecen eşi oyna tamamdır.:KK53:

Geldim ama vs polemiğe girmeye gerek yok.Gitmek istemiyorsanız arkadaşlarında dediği gibi karnınız ağrısın başınız ağrısın bir gün önceden :)hatta tansiyonunuz düşsün :)Gönül almak isteyen sizi arayıp davet ederdi bence özür niyetine kabul görürdü :)

Ben olsam giderim giderkende yanima ufak bi sandwich yaparim herkes sofraya oturunca cikarir onu yer. O masadan agzima lokma koymam.

Kendinizle o kadar çelişiyorsunuz ki.
Kocaman kadından özür bekliyorsunuz.
E kadın tamam alırım gelinimin gönlünü demiş.
Ben yok sayılıyorum diyorsunuz bu sefer.
Diliniz pek bi sivri maşallah.
Geldim ama yüzüme vurmazsınız inşallah falan.
Merak etmeyin kadının gözünü yeterince korkutmuşsunuzdur, lafın altında kalmayacağınızı bildiğinden sesini çıkarmaz muhtemelen.
Kayınvalideniz olsaydım oğluma gel derdim de sizi çağırmaya tenezzül etmezdim büyük ihtimal.
Kayınvalideniz de eşinizin tavrında da hiç bişey yok burdan görünen, yalnız siz o burnunuzu biraz yere indirin zira fazla havada gibi.

İstemiyorsanız gitmeyin. Eşinizin tepkisini de düşünmeyin. Ben gelmeyecegimi söylemiştim, dersiniz. Yapmayacagim dediyseniz yapmamalısınız. Sonra diyeceklerinizin bir kıymeti olmaz. Eşiniz tek gitsin surat yapmayın hatta bir arkadaş demiş o gün hasta olun ya da ondan bir gün önce bilemedim. Süreç normal islesin trip yapmayın. Hele aman gideyim de laf sokayım derseniz sizden kötüsü olmaz. Kv yüce gönüllü anlayışlı olur, siz fesat art niyetli olursunuz.

Ben olsam gitmem.
O gün regl falan olurum yani eşime öyle derim yatarım üzerime pikeyi çekerim sen git derim sonuçta sorun sen kv görümce arasında. Bırak eşin gitsin. Surat falan yapma aksine hayatım güzel güzel iftarını yap dön selam söyle de surat asarsan haksız duruma düşersin demedi deme.
Gidip de laf sokarsan ihale komple sana kalır söyleyeyim.
Sen maduru oynacaksın.
O özür buraya gelecek yani sen gitmeyeceksin ayağına. Kv kendisi gelsin sonra. Sen sadece gitmemek için bahaneler üret. Eşine de mazlum ve sevecen eşi oyna tamamdır.:KK53:

ayy keske o dönemi de yeni atlattım.başka bi bahane lazım bana :)

Back
X