- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Nasıl oldun thirtyfour ? iyisindir inşallah
iyiyim cnm çok şükür. o msjı yazdığım gün son doktora gidişim oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun thirtyfour ? iyisindir inşallah
iyiyim cnm çok şükür. o msjı yazdığım gün son doktora gidişim oldu![]()
ben de konuyu okuyunca forumdaki diğer konularınıza baktım,bu konudan sonra açılmış farklı konulardaki yorumlarınızı görünce rahatladım kendimceAllah bir daha yaşatmasın.
bin kere konu yazmışım ya yerine koyacak bir şey bulamadım![]()
ölümden herkes korkar ama böyle olumsuz düşünme ki evrene olumsuz elektrık yayma ağalamk ağıt getirir der hep annem ama bence doğru nasıl düşünürsen öyle olur..geçmiş yazılarıma bakarsan nasıl bir rahatsızlıktan şüphelendiler ama bişeyım yok suan..ne zaman istersen yaz dınlerım ama ağlama olumsuz dusunme daha cok hasta olursun..doktora gıt haberlerını beklıyorum..dua edıcem sana sende bana et olur mu benım ıcınde hıcbırşey yolunda gıtmıyor..
sen ilk önce moralini yüksek tutmaya çalış moralin iyi olsunki ilk önce kendine sonra hastalıkları yenmeye gücün olsun mantıklı olasın..bunun içinde sadece ve sadece Allaha sığın bol bol duanı et..Allahın izniyle bunlarında atlatırsın Allahım şifalar versin yarın hayırlı sonuçlar alırsın yarın mübarek gün gerçekten sana çok dua edeceğim bu mübarek ayda Allah seni eşine ve ailene bağışlasınGecenin bu saatinde gözyasi icinde kalktim yatagimdan ve birileriyle konusmaya cok ihtiyacim var.
Derdim ne esim, ne ailem, ne kayinvalidem...
Derdim hayatta en önemli olan ama anca kaybedildiginde degeri anlasilan sey...
Saglik...
Kasim ayinda apantisimin patlamasiyla cok zor bi sürecten gectim,
ve doktorlarin söyledigine göre ölümden döndüm... üzüldüm, agladim ama gececek dedim avuttum kendimi...
1.5 ay sonrasinda Tam hersey düzeldi derken ani bi sekilde atesim 40larin üzerine cikmaya basladi...
günlerce doktora gidip gelmeler ve ne oldugunu bilmemeler sonunda
böbregimde sorun oldugunu ve gerektigi gibi calismadigini ögrendim ve hastaneye yattim... ve tekrar o cümleyi duydum "ölebilirdiniz"...
1 hafta hastanede kaldiktan sonra ciktim ve cikmamla atesim tekrar cikmaya basladi...
sonra ücüncü kez hastaneye yattim... kan degelerim cok kötü, halim zaten berbatti...
tahliller sonucu karacigerimde apse oldugunu ögrendim, intihap kalbime, akcigerime, böbregime ulasmis...
ve hepsi apantisimin patlamasinin yan etkileri... karin bosluguma mikrop dolmus ve yeterli tedavi uygulanmayinca
2 ay boyunca o miktrolar icimde cogalmis... Ve üc ay icinde ücüncü kez "dikkat etmezsek ölebilirsiniz" cümlesini duydm.
1 ay boyunca hastanede kaldim ve kendimi cok iyi hissederek ciktim...
Hersey cok iyi derken 3 gündür ayni agrilari hissediyorum.
Korkumdan hickimseye birsey anlatamiyorum... Esime söylesem kolumdan tuttugu gibi hastaneye getirir, anneme söylesem kahrolur...
Yarin doktorlarda randevum var ve ben cikacak sonuctan ve
tekrar hastaneye yatmak zorunda kalmaktan cok korkuyorum.
Psikolojim alt üst oldu, 1 aydir döktügüm gözyaslarini bi ALLAH bilir bi ben.
Sanki hicbir zaman düzelemeyecek misim ve sagligim mahfolmus gibi hissediyorum.
Doktorlara, hastanelere gidip gelmelereden normal hayata adapte olamiyorum
ne zaman normal hayata dönmek istesem kendimi ya doktorda ya hastanede buluyorum.
Bunlari düsünürken yatagimin icinda gözyaslarina boguldum, esim duymasin diye kendimi salona attim
ve su an bunlari yaziyorum.
Birilerine anlatmazsam patlayacagim, boguluyorum...
artik gücümün tükendigini hissediyorum ve savasmak istemiyorum
eski hayatimi geri istiyorum...
agrisiz, ölüm korkusu olmadan...
biraz uzun oldu farkindayim ama icimi dökmeye cok ihtiyacim var...
benim icin dua edin ne olur, yarin hersey temiz ciksin... bu agrilar sadece beynimin bana bi oyunu olsun![]()
Allah yardımcın olsun canım
herkesn bi imtihanı var Allah seni de bununla sınıyor. firavunun ömrü boyunca başı bile ağırmamıştı. Allah sevdiği kullarına dert bela verirmiş. müminin eline diken bile batması günahına kefaret.
sana güç olması açısından şunu da ekleme gereği duydum:
"Hz. Eyyub çok şiddetli bir hastalığa yakalanmış ,hastalığı uzun sürmüş ve çeşitli imtihanlara, musîbetlere maruz kalmıştı.. Fakat tüm musîbetler, O’nu hep sabredici bulmuş ve SABIR KAHRAMANI ünvanını almıştı.. Sonra imtihan daha da şiddetlenmiş, hastalık o kadar ilerlemişti ki; Allah’ı anan diline ve kalbine zarar vermeye başlamıştı. İşte o zaman Kendi bedenî sağlığı için değil, Allah’ı anmasına zarar gelmemesi için, O’na(CC) şu şekilde dua etmişti; “Rabbi İnnî messeniyedurru ve EnteErhamurrâhimîn” “Bana zarar dokundu, Ey Rabbim sen en merhametli ve en şefkatlisin” Bunun üzerine Allah, O’nun sabrına ve halis niyetine hürmetle şifa vermişti."
Allah'ım maşallah bu ne güzel haberr.dün okudum ben okuduğum andan itibaren gözlerim dolu dolu kaldım ,gece dua ettim ..bugün güzel haberini okudum, maşallah ALLAH bir daha yaşatmasın canımiyiyim cnm çok şükür. o msjı yazdığım gün son doktora gidişim oldu![]()