Benide motive eder misiniz :/

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merhaba başlıkta yazdığım gibi galiba normal halime dönmem gerek. Yakın zamanda yeni yaşıma girdim. Artık 26 yaşındayım. Ama kendimde huzursuzluk hissediyorum yeni yaşıma girdiğimden beri. Çalışıyorum kendi mesleğimi kendi paramı kazanıyorum çok şükür. Ama hayatımda 3 yıldır kimse yok. Bunun geç kalmışlığını yaşıyorum sanki. Artık 26 oldum daha ne zaman yuva kuracağım anne olacağım diye kafamda sürekli hesaplamalar dönüyor. Boş endişelere kapıldığım konusunda ikna edilmeye ihtiyacım var çünkü çevremde evlilik konusunda az da olsa baskı var. Sırf evlenmek için evlenmekten istemiyorum. Var mı akıl verecek yada aynı durumda olanlar?

Çok teşekkür ederim 🥰

Bilmiyorum kendi kendime dert edindim galiba çevrem sağolsun😑
çevre bir şeyler der sürekli hepsini kafaya taksak manyak olurduk
sizin yaşamınız bu. istedikleri lafı söylesinler duymayın. herkes kendi "normal"inde yaşıyor. o yüzden hiçbir şeye geç kalmış değilsiniz. gerçekten değilsiniz ya 26 yaşındasınız daha 😂

Kadir İnanır un attığı motive mesajları geldi aklıma🙄

Zamanı var demek ki.. lütfen en güzel zamanlarınızı böyle şeyler düşünerek tüketmeyin anlıyorum sevmek sevilmek,yuva kurmak istiyorsunuz ,anne olmak istiyorsunuz bunlar gelişimsel görevlerimiz bi nevi.. ama lütfen evde kaldım psikolojisine girmeyin kendinize de haksızlık etmeyin.. gezin görün (coronada nasıl olacaksa🙈)kurslara gidin hobiler edinin ama hayatınızın merkezine bunu koymayın..

En güzel yaşların tadını elinizde ekmeğiniz varken çıkarın, hayırlı olan hayırlı zamanda gelsin. Belki evli olup şuan boşanıyorum diye mesaj yaziyordun burada. Allah verecegi zamanı bilir. Ileride keşke yapsaydım dediğin şeyleri şuan yapmaya bak, evlenince herşey her zaman yapılmıyor. 💜

çevre bir şeyler der sürekli hepsini kafaya taksak manyak olurduk
sizin yaşamınız bu. istedikleri lafı söylesinler duymayın. herkes kendi "normal"inde yaşıyor. o yüzden hiçbir şeye geç kalmış değilsiniz. gerçekten değilsiniz ya 26 yaşındasınız daha 😂
Dimi dimi bencede öyle olmadı 😁 ki 26 olalı daha 3 gün olmadı bu psikolojiye nasıl girdim anlamadım 🤷‍♀️

Back
X