benim ailem bu kadar sorun mu olmalı

glcnsntrk92

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
4
0
6
az önce aklıma bi soru takıldı ve sizinde görüşlerinizi almak istedim evlendikten snra benim ailem zor durumda kalsa ben onlara bakmak isterim sokakta bırakacak halim yok ama nişanlım anne babaya bakmak erkeğe düşer diyor oldu ki ben bakmak zorunda kaldım o zaman ne olucak? buna benzer sorunları yaşayanlar yada etrafında yaşamış olanlar nolur yardım edin bna çok ters geldi ben mi yanlış düşünüyorum bunun erkeğe kıza düşmesiyle ne alakası var anne baba onlar ya

Saçma.. Ana baba bu,atsan atılmaz,satsan satılmaz..Seni o yaşa kadar getiren kişileri zor durumda mı bırakacakmış???

Yarına çıkmaya senedi varmış gibi ne büyük laflar, öngörüler bunlar ya ?
Gün ola harman ola, gelin ata binmiş ya nasip demiş vs... Vs....

Siz agac kovugundan cikmadiniz sizi bu yasa getiren aileniz. Kimse kusura bakmasin bunun kizi erkegi olmaz. Bu is vicdan meselesidir. Ailem zor durumda oldugunda yardim etmeme engel olacak adam zaten benim esim olamaz. Ama bu her iki taraf icin gecerli zor durumda olan kimse o tarafa yardim edilmeli.

Eğer gerçekten nişanlının düşüncesi bu yönde ise bir daha düşün derim,şahsen nişanlım bana deseki anne ve babaya bakmak erkeğe düşer sana düşmez dese o nişanlı benim için tarihe karışır.Kendi anne ve babası zor durumda kalsa siz bakacaksınız ama kendi anne ve babanız zor durumda olsa bakamayacaksınız.

Allah allah erkeğin ailesi insan onlara bakilacak kızın ailesi ne peki bakilmayacak cokk saçma ya bu erkek ailesi egosu nedir sinir oluyorum böyle saçmalık lara

İşi düşünce ananı babanı aramıcak bundan sonra ozaman..

Gün olur,o senın ananın babanın eline düşer..
Fazla uçmasın.

Aay ben bunu koca dıye eve sokmam.

erkek evladı olmayanlar
yada gelinin evinde rahat edemeyenler
oğlunun maddi durumu olmayanlar ne yapacak?

Bir ailenin erkek evladi yoksa sokakta mi kalicaklarmis ?
Ne mantiksa bu.
Kendi anasina babasina kendisi baksin ayri ev acip o zaman.

Madem erkeğe düşer evlenince ailenin oğlu olacağı için dolayısıyla ona düşer, dinen de damatta gelinde anne ve babalara bakmalı çok bilmiş nişanlına söyle canım.

Anne babayı geçtim ben erkek kardeşime bakcam bir ömür boyu. Anne baba erkekte kalır dusuncesi kadar saçma bişey yok. Hem henüz ortada birşey yok neden bu kadar takıyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…