- 17 Nisan 2014
- 4
- 0
- 6
- Konu Sahibi glcnsntrk92
-
az önce aklıma bi soru takıldı ve sizinde görüşlerinizi almak istedim evlendikten snra benim ailem zor durumda kalsa ben onlara bakmak isterim sokakta bırakacak halim yok ama nişanlım anne babaya bakmak erkeğe düşer diyor oldu ki ben bakmak zorunda kaldım o zaman ne olucak? buna benzer sorunları yaşayanlar yada etrafında yaşamış olanlar nolur yardım edin bna çok ters geldi ben mi yanlış düşünüyorum bunun erkeğe kıza düşmesiyle ne alakası var anne baba onlar ya
Siz agac kovugundan cikmadiniz sizi bu yasa getiren aileniz. Kimse kusura bakmasin bunun kizi erkegi olmaz. Bu is vicdan meselesidir. Ailem zor durumda oldugunda yardim etmeme engel olacak adam zaten benim esim olamaz. Ama bu her iki taraf icin gecerli zor durumda olan kimse o tarafa yardim edilmeli.az önce aklıma bi soru takıldı ve sizinde görüşlerinizi almak istedim evlendikten snra benim ailem zor durumda kalsa ben onlara bakmak isterim sokakta bırakacak halim yok ama nişanlım anne babaya bakmak erkeğe düşer diyor oldu ki ben bakmak zorunda kaldım o zaman ne olucak? buna benzer sorunları yaşayanlar yada etrafında yaşamış olanlar nolur yardım edin bna çok ters geldi ben mi yanlış düşünüyorum bunun erkeğe kıza düşmesiyle ne alakası var anne baba onlar ya
Eğer gerçekten nişanlının düşüncesi bu yönde ise bir daha düşün derim,şahsen nişanlım bana deseki anne ve babaya bakmak erkeğe düşer sana düşmez dese o nişanlı benim için tarihe karışır.Kendi anne ve babası zor durumda kalsa siz bakacaksınız ama kendi anne ve babanız zor durumda olsa bakamayacaksınız.az önce aklıma bi soru takıldı ve sizinde görüşlerinizi almak istedim evlendikten snra benim ailem zor durumda kalsa ben onlara bakmak isterim sokakta bırakacak halim yok ama nişanlım anne babaya bakmak erkeğe düşer diyor oldu ki ben bakmak zorunda kaldım o zaman ne olucak? buna benzer sorunları yaşayanlar yada etrafında yaşamış olanlar nolur yardım edin bna çok ters geldi ben mi yanlış düşünüyorum bunun erkeğe kıza düşmesiyle ne alakası var anne baba onlar ya
Bir ailenin erkek evladi yoksa sokakta mi kalicaklarmis ?az önce aklıma bi soru takıldı ve sizinde görüşlerinizi almak istedim evlendikten snra benim ailem zor durumda kalsa ben onlara bakmak isterim sokakta bırakacak halim yok ama nişanlım anne babaya bakmak erkeğe düşer diyor oldu ki ben bakmak zorunda kaldım o zaman ne olucak? buna benzer sorunları yaşayanlar yada etrafında yaşamış olanlar nolur yardım edin bna çok ters geldi ben mi yanlış düşünüyorum bunun erkeğe kıza düşmesiyle ne alakası var anne baba onlar ya
Anne babayı geçtim ben erkek kardeşime bakcam bir ömür boyu. Anne baba erkekte kalır dusuncesi kadar saçma bişey yok. Hem henüz ortada birşey yok neden bu kadar takıyorsunuz kiaz önce aklıma bi soru takıldı ve sizinde görüşlerinizi almak istedim evlendikten snra benim ailem zor durumda kalsa ben onlara bakmak isterim sokakta bırakacak halim yok ama nişanlım anne babaya bakmak erkeğe düşer diyor oldu ki ben bakmak zorunda kaldım o zaman ne olucak? buna benzer sorunları yaşayanlar yada etrafında yaşamış olanlar nolur yardım edin bna çok ters geldi ben mi yanlış düşünüyorum bunun erkeğe kıza düşmesiyle ne alakası var anne baba onlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?