benim ailem bu kadar sorun mu olmalı

e benim annemin babamın oğlu yok napcaklar şimdi o çok bilmiş nişanlınıza sevabına bi soruverin

anne babaya bakmanın cinsiyetle ne alakası var. olduki kaynana kayınpederinizin oğulları bakabilecek durumda değil bi sorun nişanlınıza kızları onları açıktamı bıraksın ?

Anne babaya bakmak erkeğe düşer ise erkeğe bir sürü şey daha düşer yalnız.

Mesela anne babanız hiç destek olmayacak evlenirken. Eşiniz de etrafa altın ve para saçacak. Hatta başlık parası bile verebilir. Siz de hiçbir koşulda çalışmazsınız.

Geleneklerin işine gelen kısmından çekiştirip gerisini bırakmak yok öyle.

Ailenin sadece kizi olursa sokaga atilmasi hakmıymıs. Nisanlin simdiden sana mesaji vermis. Anladın sen onu

Gerzeklik! Annenden babandan rahatsız olucaksa bu evlilik olmamalı! Kendisi annesine babasına sahip çıkıyorsa,sende sahip çıkmalısın. Sana bu yönde edepsizlik yapıyorsa taviz verme! Herkesin ailesi kendine onu ilgilendirmez ki...

Ilerde kız çocuklarınız olursa eşine sorarsın, peki ya bize kim bakacak? Büyük konuşmasın bakalım, zaman neyi gösterirse o yaşanır.

Abiniz falan varmı şimdiden yolunu yapmış. Bende kendi aileme bakıcam hesabı

Canim buna benzer konuları nisanliyken bende yasadim. Ama eşimi çok seviyordum sorun olmaz sandim. Insan çok asikken cidden evlilik karari almayacak RABBIM yanlislari nisanlilik surecinde bizlere gosterio hemde kac sefer ama biz anlamak istemioruz. Sevioruz ya gecer die dusunuoruz sorun olmaz dioruz yada nisanlimiza yakistiramioruz yok canm öyle değildir dioruz ama evlenince tamda öyle oluyo. Fazlasi oluoda eksiği olmuo. Evlendigjn caresiz kaliosun ve isin berbat yani pembe gozluklerini cikarttigin için nisanliliktaki gibi gormezden de gelemiosun. Icin icini yiyo kendine kiziosun. Yasayan biri olarak ben öyle hissediorum en azından. Daha dün gece eşimle tartıştık koju yine nasil olduysa çok sevgili ailesinden çıkıp benim aileme geldi ben onları savununca da payima düşeni aldım bende hakaretler isittim. Şuan küsüz konusmuoruz şimdi nisanlilik donemlerime donsem ne kadar sevsemde düşünce olarak bana bu kadar zit sabit fikirli bi insani gözümde bu kadar büyütüp devam ettirmek için cirpanmazdim hemde etrafimda o zamanlar bu kadar çok insan beni uyarmisken... iyi düşün canım iyice ölç tart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…