Hepsini biliyorlar benim birakmami onlar kendilerinin yapmalarini istiyorlar suratlari asık elimize 3 5 kurus geciyo diyeBırak yapsınlar ama sen nasıl yaptığını nereden aldığını ne kadara aldığını söyleme bence hazıra konmuş gibi olmasınlar yardımcı olma onlara.. Çabalayıp hak etsinler istiyorlarsa..
Hepsini biliyorlar benim birakmami onlar kendilerinin yapmalarini istiyorlar suratlari asık elimize 3 5 kurus geciyo diye
Haklisin yapsin ama farkli bisey satsin ben istememezlik yapmam kendime gore hakliyim sanki bilemedimYapsın ihtiyaclari varsa
ne var ki bunda ?
herkesin nasibi ayrılmıştır zaten
Sen neden bırakıyormuşsun? Sakın bırakma boşver yapacakları varsa yapsınlar.Hepsini biliyorlar benim birakmami onlar kendilerinin yapmalarini istiyorlar suratlari asık elimize 3 5 kurus geciyo diye
Haklisin ben öyle yirtici biri degilim icimden üzülürüm bisey diyememSen neden bırakıyormuşsun? Sakın bırakma boşver yapacakları varsa yapsınlar.
Tabi bozulabilirsin bu duruma ama rizki veren Allahtir. Sen gönlünü ferah tut, ikiniz de hakkınızı alırsınız
Yok canım kötü birşey deme bırak yapsınlar boşver, ama sen onlar dedi diye bırakma işini olur mu. Moralini de bozma, arkadaşların dediği gibi rızkı veren Allahtır. Sen sadece işine bak, kötü düşünme..Haklisin ben öyle yirtici biri degilim icimden üzülürüm bisey diyemem
Cok saolun beni iyilige yönlendiginiz icinYok canım kötü birşey deme bırak yapsınlar boşver, ama sen onlar dedi diye bırakma işini olur mu. Moralini de bozma, arkadaşların dediği gibi rızkı veren Allahtır. Sen sadece işine bak, kötü düşünme..
Zararı şu: Onlar yaparken bu arkadaşımızın yapmamasını işi bırakmasını istiyorlarmış. Yani parası eksilmiyor tamamen bitiyor. Zararı bu..Onlar yapinca aldigin paran eksilmiyor herhalde ! yapsalar sana zarari ne?
Zararı şu: Onlar yaparken bu arkadaşımızın yapmamasını işi bırakmasını istiyorlarmış. Yani parası eksilmiyor tamamen bitiyor. Zararı bu..
Daha once neden dusunmediler ben yaptigimda yapmalari rahatsiz etti sadece insanlar istediklerini yapmakta ozgur tabi ben karismamkiOnlar yapinca aldigin paran eksilmiyor herhalde ! yapsalar sana zarari ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?