benim aklım almıyor

zeytin88

..
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
44
10
3
Merhabalar benim kafama taktigim , ben 1 seneye yakindir toptan alip elbise ve temizlik ürünleri satiyorum bulundugumuz yer kücük ve ragbette göruyor .. yani anliyacaginiz vakit geciriyorum bu sekilde bunu gören eltim ve kaynim tutturdu bizde yapacagiz.. elime azcik para gecti diye kendileri kazanmakta istediler farkli bisey de yapabilirler ne bilim moralim bozuldu bazende diyorum onlarda yapsin bende siz ne dusunuyorsunuz

Bırak yapsınlar ama sen nasıl yaptığını nereden aldığını ne kadara aldığını söyleme bence hazıra konmuş gibi olmasınlar yardımcı olma onlara.. Çabalayıp hak etsinler istiyorlarsa..

Bırak yapsınlar ama sen nasıl yaptığını nereden aldığını ne kadara aldığını söyleme bence hazıra konmuş gibi olmasınlar yardımcı olma onlara.. Çabalayıp hak etsinler istiyorlarsa..
Hepsini biliyorlar benim birakmami onlar kendilerinin yapmalarini istiyorlar suratlari asık elimize 3 5 kurus geciyo diye

Herkesin rızkı ve kısmeti apayrı. Öyle olmasa aynı sokaktaki iki fırından birinin batması gerekirdi. Siz başlangıçta yardımcı olun, pek kendi tecrübelerinizi açık vermeden. İnanın uzattığınız yardım eli size çok güzel karşılıklarla dönecektir. Allah iyilikleri ya bu dünyada ya ahirette ama bir şekilde, asla karşılıksız bırakmaz.

Tabi bozulabilirsin bu duruma ama rizki veren Allahtir. Sen gönlünü ferah tut, ikiniz de hakkınızı alırsınız

Nasip diye birsey var cnm
Kimse kimsenin nasibini yiyemez Senin bu yaptigin ise ilk rakip cikan kaynin degil sonuçta
Herkedin kismeti ayridir
İcini ferah tut..

Haklisin ben öyle yirtici biri degilim icimden üzülürüm bisey diyemem
Yok canım kötü birşey deme bırak yapsınlar boşver, ama sen onlar dedi diye bırakma işini olur mu. Moralini de bozma, arkadaşların dediği gibi rızkı veren Allahtır. Sen sadece işine bak, kötü düşünme..

Onlar yapinca aldigin paran eksilmiyor herhalde ! yapsalar sana zarari ne?

Onlar yapinca aldigin paran eksilmiyor herhalde ! yapsalar sana zarari ne?
Zararı şu: Onlar yaparken bu arkadaşımızın yapmamasını işi bırakmasını istiyorlarmış. Yani parası eksilmiyor tamamen bitiyor. Zararı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…