Benim annem hasta oldu.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
İki gün önce annemle kavga ettik. Önceki açtığım konuyla ilgili.

Ben de o sırada anneme "hasta ol da ben de sana bakmayacağı görürsün o zaman" gibi saçma sapan bir laf ettim. Sanki anneannemle annem birmiş gibi. Halbuki benim annem dünyanın en iyi annesi ama ben beyinsizim.

Annem de küstü bana yattı uyudu, ben de trip yapacağım ya aklım sıra üstünü örtmedim. Oda da sıcaktı ama uyuyana kar yağar derler ya.

Uyanınca barışmıştık zaten, öyle uzun süreli değildi kavgamız atışma gibiydi.

Bu sabah kötüydü işe giderken, muayene olmuş. Zatürreymiş. Bi' de şeker hastası. bilirsiniz belki şeker hastalarında zatürre tehlikeli bir şey. Aşı da yaptırmamıştı.

Benim yüzümden oldu kesin. Ben hasta olmasını istemişim gibi oldu. Çok kötü hissediyorum kendimi.

Kendimi affettirmek için çorba yaptım, ıhlamur kaynatıyorum -evde yapılabilecek başka bir şey biliyorsanız söyleyin lütfen- gelince hazır olacak ama yine de suçluluğum geçmeyecek.

Pazar günü sınava da beraber gidemeyeceğiz, benim için sorun değil babam da götürebilir ya da kendim de gidebilirim ama eminim annem gelmek isterdi.

Saçma sapan bir laf ettim ve ne oldu. Of!

Bana da ders olsun, bi' daha anneme hayatta öyle boş konuşmam.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Anne kız arasında olur böyle tartışmalar.Kendinden bilme demek ki olacağı varmış sen elinden geleni yap iyileşmesi için
Üzme kendini.Ayrıca ygs giriceksin sanırım başarılar

Son düzenleme:
Ders olmuş size ama fazla üzücü sonucu olan.
Allah annenize şifalar versin..

Senin yuzunden olmadi hic birsey.Tabiki annene o lafi soylemen hos degil. Onlar bizim basimizin taci,lakin insan sinirlenince soyleyebiliyor bu tarz seyler-Kotu niyetli oldugunu sanmiyorum-
olacagi varmis demek,tez zamanda iyilesir insallah.

Olur anne kız arasında. O zaten ciddiye bile almamıştır, evlada küsülmez. Sen iyi bak anneciğine, bir de özür dile, öp okla. Isınıverir içi de kalbi de.

Anneciğinden özür dile mutlaka canım. Ve düşün o sen bebekken veya çocukken hiç üstünü örtmemezlik yapabilir miydi o çaresiz minik hallerdeyken ve ona muhtaçken. Anne babamıza of bile demememiz lazım kuranı kerime göre.

uzuldum ama soyledigin laf herseyden once annenin kalbini kırmıstır lutfen dikkat et birdaha tartıssanız bu tarz kelimeler soyleme..umarım bir daha yasanmas boyle bir olay annene cok gecmis olsun

sen sebep olmadın annecıgının hastalıgına .kendını bu sekıl de uzup yıpratma annecıgın hısseder ve uzulur .
ona sımdı moral ver .cok gecmıs olsun cnm .Allah acıl sıfalar versın .

senin yüzünden hasta olmamistir tabiki..

ama gecen birsey duydum bazi zamanlar hani birsey olurda istedigmiz keske baska bir dilek dileseydim deriz o zaman aslinda ismini unuttum ama ol vaktiymis

dilersek olurmus...bunu duyduktan sonra her dedigim seye dikkat etmeye basladim..

anne-kiz arasinda zaten atismalar olur ama kimse kötü niyetle demezde kirmmak icin dikkat etksek iyi..

gecmis olsun,simdi annene iyice bak senin yüzünden olmadi...

acıl şifa versın canım benım annemde rahatsız o yuzden kırmamaya calısıyrm konusrken dıkkat edyrm agzamdan cıkanlara arada bende bı trıp atıp kusuyorum sonra ıcıme dert oluyoo annelerımız kıymetını bılelım rabbım basımızdan eksık etmesın

Gecmis olsun olur böyle seyler annenize her zaman onu ne kadar cok sevdiginizi söyleyin ve lütfen kırgınlarınızı uzatmayın önemli olan ders cıkarmak, hatayı anlamak ve düzeltmektir.
Gerci anneler evlatlarına hic küsmez, küsemezler. En ufak bir hareketimizde herseyi unutuverirler..
Pisman olacagınız sözler etmeyin, alttan alın, annedir annelerin hakkı hic bir zaman ödenmez cünkü.

Son düzenleme:
nitroit; öylesine gireceğim ygsye çok önemli değil o ama annem isterdi işte, iyileşirim ben o güne diyor ama...

EBRU 72; evet ders oldu gerçekten. çok teşekkür ederim.

MerwoSh; bir kaç gündür üşüyüp duruyordu, sigara bile içemiyordu çok ama ben tetiklemiş oldum iyice. iyi dileklerin için de sağol.

yercekimlikaranfil; annem alınmaz bana, alınsa o tartışma uzardı hiç öyle bir şey olmadı ama ben sanki çok içten dilemişim de olmuş gibi hissediyorum.

Seloş; daha kavganın olduğu akşam gecenin bir yarısı uyandırıp bana küsmedin di mi diye sordum, özür de diledim tabii ki. Küsmemiş bana. Sonra da hiç konusu bile geçmedi.

gwencooper; geçmiş olsun dileklerin için sağol. Artık ağzımı açmıcam anneme karşı.

sashamia88; daha eve de gelmedi, yarım saat sonra evde olur gelsin pamuklara sarıcam onu. yağmur yağıyor diye benim almamı da istemedi, allahtan iş yeri eve çok yakın.

BuzlarUlkesi; bir yandan olacağı varmış diyorum, bir yandan da çok istemişim de olmuş gibi hissediyorum. halbuki ağzımdan öylesine çıkan bir laftı. Unutmadan, teşekkürler.

belinaysu; benim bugüne kadar hiç böyle bir şey gelmedi başıma. dan dan konuşurum öyle hiç kırılacakmış üzülecekmiş başına bir şey gelecekmiş düşünmem. ama artık düşünüp konuşucam anneme karşı. senin de anneciğine geçmiş olsun.

Geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin.

Ancak bir günde helede ev içinde zatürre olunmaz o yüzden lütfen kendini suçlama. Sarılır öper özür dilersin geçer gider. Zatürre seninde bildiğin gibi akciğer iltihabı dr. gerekli ilaçları vermiştir. Senin evde yapabileceğin birşey yok.

Sıcacık sevgin dışında tabi :)

smuwiLa, anneni yeni kaybettiğini biliyorum, yani burada okumuştum konunu en başından beri. Ne desem ne yazsam bilmiyorum cevap olarak. Tekrar başın sağolsun.

smuwiLa, anneni yeni kaybettiğini biliyorum, yani burada okumuştum konunu en başından beri. Ne desem ne yazsam bilmiyorum cevap olarak. Tekrar başın sağolsun.

gecmis olsun canim ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)
uzme kendini...

Cok sagol..
Hic birsey deme lütfen,
sadece sarıl annene ve onu ne kadar cok sevdigini dile getir.

Son düzenleme:

Doktor ilaçlarla düzelme olmazsa pazartesi işe geldiğinde yatışını yaparız demiş.

gecmis olsun canim ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)
uzme kendini...

sağol tweetym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…