Yasemİn 33.Çok saĞol.ama egede bana sÖyledİler kuralmıŞ 3 yıllık evlİ olmak ve dedİlerkİ aŞı parasınıda sen vereceksİn.bİlmİyorum.ben egede doktorla hİÇ konuŞamıyorum bİle.oradakİ hemŞİreler İlgİlenİyor benİmle,onlarda hep baĞırıyor soru soruyorum azarlıyorlar.ne kadar sÜrer bu aŞılama bİlmİyorum.galİba bİrazda sabırsızlanıyorum
23sm merhaba.Ünİversİte derken hangİsİ?yanİ rahİm fİlmİ egede Çekmİyorlar.baŞka neresİ var bİlİyormusun?
23SM sen çok ucuza çektirmişsin.bana 300 falan diyorlar muğlada.sen nerde çektirdin?
YASEMıN33.ben yine bi araştırayım. o hemşireyle konuşamıyorm ki.işimi yavaşlatır diye ondan çekiniyorum.
35DENİZ.o senin gittiğin fatih şendağ.egede mi özeline gittin?yoksa özel muayenehanesine mi gittin? çünkü ilk ben gittim egede özele.bi doktor seç dediler seçtim.o profosörle 1kez görüştüm beni infertilite diye o hemşirelerin olduğu yere gönderdi.bidahada benimle görüşmedi. senin yerin artık infertilite dedi.şimdide 3 yıl dolmadığı için aşıları sen parayla alacaksın dedi.neyse sen ne yapacaksın?beklicekmisin yoksa parayla aşı alıp tedaviye başlıcakmısın?buarada sana hiç aşılama yapıldımı?
35DENİZ.ben tepeciği aradım geçende.dedim ben egede tedavi görüyorum rahim filmi istediler.bana dediki biz önce kendi hastalarımıza yer veriyoruz.çektirmeniz çok zor dedi.bende ozaman ne zamana verebilirsiniz dedim.bir ay sonrası bile belli olmuyor,sen eylülün sonuna doğru bi ara dedi.anlamadım hiçbişey madem 1 ay sonrası belli değil nasıl dolu olduğu anlaşılyor?sen nasıl aldın randevu hemen sıra geldimi?
35DENİZ.o senin gittiğin fatih şendağ.egede mi özeline gittin?yoksa özel muayenehanesine mi gittin? çünkü ilk ben gittim egede özele.bi doktor seç dediler seçtim.o profosörle 1kez görüştüm beni infertilite diye o hemşirelerin olduğu yere gönderdi.bidahada benimle görüşmedi. senin yerin artık infertilite dedi.şimdide 3 yıl dolmadığı için aşıları sen parayla alacaksın dedi.neyse sen ne yapacaksın?beklicekmisin yoksa parayla aşı alıp tedaviye başlıcakmısın?buarada sana hiç aşılama yapıldımı?
35DENİZbirde bana özel mes.atmışsın onu okuyamadım.bilgisayar açmıyor çok ta anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?