iğne ve ilaçlar için rapor çıkartılıyor. çok emin değilim çünkü ben evlilikte 3 yılı çoktan doldurdum ama kimse bize evlilik tarihimizi sormadı. doktor aşılam aiçin rapor çıkarttı. raporuda yanında çalışan bayan hazırladı. sonra ilaçları aldık. yalnız iğnenin biri 260 liraydı yarısını biz ödedik. onun dışında aldıklarımızı devlet karşılıyor ve maaştan kesiyor.
bir daha doktora gittiğimde bu konuyu sorarım.
23SM.bana özel hastanede iğneler dahil herşey aşılama için 300 lira dediler tabi ssk var.nasıl?
önce rahim filmi
sonra laporaskopi
24 Ağustos 2009 ...................... son adet tarihi
27 Ağustos 2009 ......................serophene adlı ilaç günde 100 mgX 5gün (adetin 4. günü)
02 Eylül 2009 ...........................puregon kartuş günde 100 IU X 2 gün ( adetin 10. günü)
04 Eylül 2009 .............................. ovitrelle çatlatma iğnesi (adetin 12.günü)
06 Eylül 2009 ................................ AŞILAMA (adetin 14. günü)
Aşılama sonrası:
bebe aspirini
folik asit
crionne jel
Aşılama ücreti:
normalde 300 TL
anestezi altında 500 TL
24 eylül 2009........................son adet tarihi
25 eylül 2009......................doktor kontrolü
27 eylül 2009.....................serophone günde 2X50 mg 5gün boyunca
01 ekim 2009....................puregon günde 75IU 4 gün boyunca
05 ekim 2009......................doktor kontrolü
hımmmmm çizelgeyi yibe yazmışsın çok iyi olmuş umarım bu sefki olur sanırım bu ikinciydi senin yanlış hatırlamıyorsam.......
evet canım 2. aşılamam. umarım benim ve isteyen herkesinkisi en kısa zamanda hayırlısıyla olur.
senden naber. nasıl gidiyor. hangi aşamadasın?
kızlar tecrübeleriniz çok işime yarıyor ya sağolun
canım ben dokuz eylül üniversitesine gidiyorum.daha önce tepecik ssk kadın doğuma gittim.hsg filmi için çok eski bir makinayla körlemesine çekiyolar.benim filmimi 5 dakka da çektiler raporu olmayan kalitesiz çekilmiş bir film verdiler elime kanallarım tıkalı çıktı.laporoskopi için gün verdiler.bende elimdeki filimle dokuz eylüle gittim bütün tahlillerim tekrarlandı .fimim yarım saatte çekildi dr çok özenliydi.ayrıca hijyen şartları öncekiyle kıyaslanamaz bile. burdaki makina son teknoloji kamerayla içini görerek çekiyolar.Ve zorlada olsa tıkanıklık açıldı.öyle dr seç diyede baskı yapan olmadı.dün aşılama için ilk iğnemi atıldım.hastane ayrıyetten para istemedi.raporum çıkıyor ilaçlara ne kadar ödiyceğim o zaman çıkıcak.hakkımızda hayırlısı.
2. aşılama sonuç NEGATİF
2. aşılama sonuç NEGATİF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?