BENİM AŞKIM BU İŞTE başımdan geçen.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morcivert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

morcivert

Ziyaretçi
arkadaşlar bunu daha fazla yayınlanmasını istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çok kötü bir şey ya of of of:çok üzgünüm:
Sevmediğin bir insanla bir ömür geçer mi?( kalbinde bir başaksı varken)
Dicek söz laf bulamıyorum beeeeee
Allah yardımcın olsun...Umarım hak yerini bulur en kısa zamanda( sevenleri ayırmak neden)
Ailen neden istemiyor...(umarım söylemenin bir sakıncası yoktur...istersen söylemeyede bilirsin):1hug:

canım benim çok karışıkmış durumun cidden.hem başka birisini sviyorsun hem de başka birisiyle evlenceksin ki bir de bu insan sevdiğin insanla birbirlerini çok iyi tanıyor.e sen evlenince nolcak ki peki sürekli göreceksin bir de ya valla Allah yardımcın olsun.anlıyorum seni unutmak çok zor gelecektir,belki de unutmak istemiyosundur.ancak sen artık başka birisiyle evleneceksin,başka birini severken bu zor olmayacak mı?eşini de aldatmış olacaksın böyle.bence madem sen bu evliliğe baş koydun,evleneceksin,sevdiğin insanı aklından çıkartacaksın.unutmak için elinden gelen herşeyi yapmak zorundasın.evde eşyasını falan bırakma mesela,kafandan atmaya çalış herşeyi.böyle çok zor durumda kalırsın çünkü.hem sen,hem o,hem yeni eşin üzülür.herşeyin olumlusunu güzelini dile canım öyle olsun.her şey mutlaka rayına oturacaktır:teselli:

valla yerinde olsam bak halen zamanin var bir ömür boyu sen üzülecegine birakta biraz baskalari üzülsün bence cünkü bir kere imzayi attinmi hersey bitiyor zamanin varken iyi düsün derim ailene gelince onu istememelerinin özel bir sebebi varmi yani neden onu istemediler

ailem

geri dönemem

[quote

ah aileler ah.biraz anlasalar gençleri olmaz sanki,onlar da tabi senin iyiliğini istiyolarmış.belki de sadece görünüşünden değildir canım bişeyleri hissetmiş olabilirler.çünkü aileler özellikle anneler kalkan gibi oluyorlar yavruları için ve karşısındaki insan iyi mi kötü mü hemen anlayabiliyorlar.belki sizin için hayırlısı budur

şunun

artık

:teselli: dicek sözler tükendi sanki:1hug:

duman gözlünün durumu çok zor...en yakın arkadaşının karısı yapıyor seni,Allah ona ve sana yardım etsin ama yanlış yapmışın ,en azından en yakın arkadaşıyla olmamalıydı şimdi sevdiğinin aklına ilk gelece olan demekki o zamanlar benimle beraberkende birbirlerine karşı bişeyleri varmış demek diyecek.asıl anlamadığım şey"2 DÜNYA BİR ARAYA GELSE AİLEN SENİ NİÇİN ONA VERMİYECEK "ÇOKMU KÖTÜ BİŞEY OLDU ,YADA NEEEE?ANLAMADIMneyse bu evlilikte inşallah muaffak olursun ,ama ARKANDA GÖZÜ YAŞLI BİRİ BIRAKMIYACAKTIN"ailen 1 hata yaptıysa sen -çıkış- bu diye 2.hatayı yapmışsın.diyecek bişey yok Hayırlısı olsun

Ailenin neden vermedigini bilmiyorum ama oldumu şimdi arkadaşım. Sevdana yazık ettin olmadı

daha 21 yaşındasın bu kadar şeyi ne ara yaşadın alla sen CADIARZU

ben olsam sevdiğimle kaçardım ya ne o öle bence kaç kızım sen sevdiğinle benimde sevgilim var eğer ailem evlenmemize izin vermeseydi kaçardım kesinlikle nasıl çekilir onsuz hayat yaaa dayanamam ben eğer insan seviyosa sevdiğiyle heryere gider yani

cok kotu oldum ya allah yardımcın olsun ne dıım zor bı durum kımsenın basına getırmesın allah...

Cnm üzüldüm Durumuna Allah Yardimcin Olsun Ne Diyeyim Biri Ailen Biri Sevdiğin Karar Zor Tabiii...

:1no2::1no2:
nişanlın duman gözlünün arkadaşı olduğuna göre karşılaşacaksınız mutlaka.ve bu sana daha çok ızdırap verecek.keşke ailen dsaha anlayışlı olsaydı:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

olurmu hiç böle bişey ya,aile tamam çok çok önemli ama sırf dış görünüşü için nasıl böyle bir yargıda bulunabilirlerki,onları dinlememliydin bence,kusura bakma ama senide anlayamadım,ölüyosun bitiyosun aşkından,intihara kalkışıyosun ama 3 ay sonra başkasıyla çıkmaya başlıyosun,tamam belki bi kaçış ama sen istemeden ayrıldın ondan bi başkasıyla nasıl tekrar başlayabildinki,hala onu sevdiğini söylüyosun ama 3 yılıdr başkasıylasın ve evleniyosun,bence sen kime ne hissettiğini iyi düşün,ortada bide masum bi sevgili var sonuçta...

canım valla içim parçalandı
aşık olmak kolay değil heleki senin gibi uzun süreli bi aşkı yaşamak herkese nasip olmaz
sen nasıl evleniceksin ya
aileni üzmeden biraz daha diren dicem ama intihar ettiğini gördüğü halde annenin tepkisi değişmemiş
bide şu yönden düşünmek gerekiyo ailen senin iyi olmanı ister sonuçta senin göremediğin birçok şeyi dışardan bakan biri görebilir çünkü sen kötü yanlarını görmemeye çalışırsın.
ne diyim inşallah evleneceğin çocuk iyi biridirde mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…