M
morcivert
Ziyaretçi
- Konu Sahibi morcivert
-
Şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çok kötü bir şey ya of of of:çok üzgünüm:
Sevmediğin bir insanla bir ömür geçer mi?( kalbinde bir başaksı varken)
Dicek söz laf bulamıyorum beeeeee
Allah yardımcın olsun...Umarım hak yerini bulur en kısa zamanda( sevenleri ayırmak neden )
Ailen neden istemiyor...(umarım söylemenin bir sakıncası yoktur...istersen söylemeyede bilirsin):1hug:
valla yerinde olsam bak halen zamanin var bir ömür boyu sen üzülecegine birakta biraz baskalari üzülsün bence cünkü bir kere imzayi attinmi hersey bitiyor zamanin varken iyi düsün derim ailene gelince onu istememelerinin özel bir sebebi varmi yani neden onu istemediler
ah aileler ah.biraz anlasalar gençleri olmaz sanki,onlar da tabi senin iyiliğini istiyolarmış.belki de sadece görünüşünden değildir canım bişeyleri hissetmiş olabilirler.çünkü aileler özellikle anneler kalkan gibi oluyorlar yavruları için ve karşısındaki insan iyi mi kötü mü hemen anlayabiliyorlar.belki sizin için hayırlısı budur
şunu söylemek istiyorum herkezi seversiniz eşiniz çocuğunuz kardeşinizi arkadaşınızı annenizi v.s herkezi ama herkeze asla aşık olamazsınız işte ben onlardanım nişanlımı seviyorum ama asla aşık değilin sıradan sevgi işte
artık olanlar oldu ve zamanı asla geri getiremiyorum hele aşkımı asla getiremiyorum.ne olursa olsun sevmiştim ve aşıktım saygı göstermelilerdi ve ben her fırsatta yüzlerine vuruyorum benim hayatımı elimden aldınız diyorm kimseden ses çıkmıyor hatalılar ama kabul etmiyorlar hatalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?