BENİM AŞKIM BU İŞTE başımdan geçen.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morcivert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca merak etme bizde aşkı tattık ve tüm zorluklara ragmen aşkımızın arkasında durduk, olması gerektiği gibi..

ailesini tercih edip aşkından vazgeçenler ise dilini bağladı...

valla nedesem bilmiyorum çok üzücü bir olay siz yine iyi dayanmışsınız.Keşke zamanın da ona bahsetseydiniz ailem yüzünden deseydiniz.O da kılık kıyafetini değiştirip düzeltir belki....

senağlama canim evlenmek zorunda mısın? senin yerinde olsam kimseyle evlenmeyerek aileme gereken cevabi verirdim, diğer şekilde hiç bir zaman mutlu olamazsın...

ilerleyen satırlarda evlenmiş olduğunu okudum, bana göre sen kendi ipini evlenerek, kendin çekmişsin, senin sızlanma hakkın yok! ayrıca eğer sen bu forumda, bu satırları yazabilecek kapasitedeysen, kimsenin seni silahla gerdek odasına sokabileceğini düşünmüyorum bu yasam, bir yerde senin tercihin, bana göre yapabileceğin tek şey hafızanı sıfırlayıp, her şeye yeniden başlamak , sevgiler...Kötü Kazen

Bu arkadasimiz sanirim güzel bir hikaye anlatmis bizde tüylerimiz diken diken salya sümük okuduk az önce profilinde diger mesajlarina bir göz gezidirdim alakasiz seyler ertesi gün haplari nisanlisiyla her hafta sevismeler tül ic camasirindan bilmem ney suyundan hamile kalma korkusu vs vs ne kadar bu konuyla tamamen alakasiz seyler cikti karsima bir gözden gecirin sizde bosuna üzülmeyin bu kadar seven baska biriyle evlenmez hadi evlendi diyelim üst kata geldiginde onu görmek icin can atamaz yanindaki adama yazik degilmi ya aman kafam karisti valla hemde sebebsiz aciklama yapmadan cekip gitmis karsidaki nasil durmus peki ya ne karisik birde diger mesajlari hepden kopardi beni inanamadim neeyse hoscakalin

canım ya hala aklındaysa bence evlenme.çünkü hem kendi dünyanı hem de evleneceğin insanın dünyasını karartırsın.Evlenme.

şu anda aynı durum benimde başımda var ben 5 yıldır onunlayım ailemden kimse istemiyor diye aşkımdan vazgeçmem ki vazgeçmek zorunda olsamda aşkı sevgiyi onun tanıdığı birinden arayıp evliliğe götürmem

konunu okudum fena oldum.hem sevdigine hem kendine yazik ediyorsun.evlendigindede sen,sevdigin ve esin olacak kisi ücünüz mutsuz olacaksiniz.evlendiginde esini sevemiyeceksin.oda bunu anlayacak tabi.iste ozaman huzursuzluklar baslayacak bitmeyen kavgalar ve seni rahatsiz eden sorular.....hala onu seviyorsun,onu unutamadin vs............eee!ne olacak evliligin sonu hüsran,ayrilik.böylesi dahami iyi olacak.ailen bunun farkinda degilmi.yazik cok yazik.ben derimki cok iyi düsün.basini yakma.......

hala şansın varken kararını ver bence yanlışta olsa aşkını seç bence

Yani belli bariz bir kusuru yoksa neden bu kada inat eder insanlar neden bu kadar acimasizca davranirlar anlamiyorum.Yazik degilmi bu iki gence sevmedigi biriyle nisanlaninca hersey bittimi yani onlar icin hersey yolunami girdi.Peki evlendiginde buyuk sorunlar yasarsan esinle cunku sevmiyorsun ve anlasamayacagin kesin cunku aklin baskasinda ve gun gelip annenin kapisini calicaksin anne mutsuzum diye.O zaman ne yapicaklar.Canim bence yol yakinken don yoksa huzursuz ve mutsuz bir evlilik yapicaksin ve inan bana o zaman ailen daha cok uzulecek.

canım evlenmişsin artık allah mesut etsin ama bence seni gerçekten bukadar seven ve bukadar aşık olduğun bi insanla son kez konuşup birbirinizi hala istiyorsaydınız herşeyi bırakıp ona gidicektin. sizi üzdükleri yeter birazda onlar üzülselermiş ama gerçek bir aşks bu ama anlattığına görede öleymiş inşallah pişman olmazsın sana ömür boyu mutluluklar canım

canım çok iyi anlıyorum seni aynı şeyi bende yaşıyorum çok kişi oldu hayatımda ama hala ilk günkü gibi çok seviyorum onu 6 yıl oldu ama hala unutamadım....o yüzden anlayabiliyorum...ama emin ol kısmet diilmiş bundada vardır bi hayır..

Çok üzücü bir durum Allah yardımcın olsun. taş olsa çatlar bu ızdırap karşısında. Ailen ve bütün akrabaların nışanlını değil de bir başkasını sevdiğini biliyorlar. Mutsuz olacağını dile getiriyorsun umursamıyorlar. Ne diyeyim arkadaşım aileler bazen evlatlarının mutluluğunu isterken onları mutsuzluğa sürüklüyorlar. Hiiiiççç kolay değil yaşayan bilir.

Yazarken içim titriyor. Söylemek istiyorum aklımdan geçen herşeyi ama yazamıyorum. Allah yardımcın olsun.

Bence Artik Olan Olmuşşşş O Senin Ilk Aşkin Olarak Kalacakk Ama Hala Onu Düşünmen Iyi Değill Artik Evlisin Ve Bir Yuvan Ve Eşin Var Seviyorsunda Artikk Gerisini çikar At Artik Hayatindan Ve önünde Ki Güzel Günlare Bakk ......... Eşine Yazik Etme Madem Sana Sağdikk Artik Onu Düşünmeye Calişş Belki Senin Için Hayirlisi Buyduu ........ Valla Zamaninda Herkesin Bir Ilk Aşki Olmuştur Benim Bile Olduu Tamam Unutamiyorsunn Ama Sürekli Aklina Getiripte Tekrar Canlandirmanin Anlami Yokk.... Eşinle Sana Mutluluklar.................

sende ilginc bir insanmışın gercekten bula bula aşık oldugun adamın arkadaşıyla mı evlendin hayret yani ailen istememiş olabilir sende vazgecmek zorunda kalmışın bu acık o zaman uzak bi yerden bi insanla beraber olup uzak bi yerde yaşayabilirdin benim aşk hikayemde seninki gibi 8 senelik bi aşk ve ayrılık ama asla onun arkadaşı yada tanıdığı slm bile verdigi biri hayatıma giremezz keşke sende öle yapsaydın

Keske biraz sabredip bekleseydin güzelim. Biliyorum cok zor, ailen birini istemeyince istemiyor, su an benimde basimda var bu. Ama bekleyip görmek lazim herseyi, bir seyin üzerine cok fazla gitmemek lazim, konuyu bir süre dinlendirmeye alsaydiniz keske, ailelerinize bahsetmeseydiniz. Bir tanidigim vardi tam 8-9 yil istediler birbirlerini, babasi vermedi kizi. Sonunda pes etti ve evlendiler. Aradan kac yil gecti bilmiyorum ama sonunda malesef bir ayrilik oldu, tabi niye oldu bundanda haberim yok.
Benim bunu anlatmamdaki sebep, birincisi bekleyince mutlaka bir sekilde olur, buna inaniyorum ben. Ikinciside bu bahsettigim cift o akdar sevmelerine ragmen, sonuc olarak ayrildilar, yani belki senin icin en hayirlisi buymus.

Ama acini anliyorum.. Söyleyecek hic sözüm yok buna, inan ne teselli ne de baska birsey..

Herseye ragmen sevenleri ayirmasinlar.. Kim ne yasayacaksa, kendi yasayip görsün.. Bundan yanayim

ya canım Allah yardımcın olsun ne diyeyim Allah sevenleri kavuştursunnnnnsenağlama

Ben bu yazıyı bir kaç yerde okudum Alıntı olmadığına eminmisiniz. Kusura bakmayın belkide sizin hikayenizdir nette dolaşan.

çok üzüldüm çok kötü bir şey sevenlerin ayrılması.Keşke evlenmeyi düşünmeseydin başkasıyla hem kendini hem de o kişiyi yakarsın.ama ailem zorladı diyosun yapacak bir şey yok yalan dünya kaderin böyleymiş.Allah yar ve yardımcın olsun.

sen yıllar geçsede bu aşkını unutamazsın canım.ıstemeye ıstemeye nasıl başkasıyla evlenıceksın.bence yol yakınken nışanlını bırak.sonra daha çok acı çekıceksın.benımde boyle bır arkadaşım vardı.sevdığinı olesıye sevıyordu.ama aılesı ıstemedı dıye ayrıldı ve başka bırıyle evlenmek uzereydıkı bızım yardımımızla sevdığine kaçtı.ve şimdı çok mutlu.gerçı herşey nasıp kısmet işi.ben ce yol yakınken don..........:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…