Benim bebegimin günlüğü

BAYM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
60
0
36
İstanbul
Mrb herkese günlük tutmaya karar verdim gün gün yaşadıklarımı ve yaptıklarımı yazıcam.
Bu arada bebeğim derken vücüdumdan bahsediyorum;)
40 dk lık sporun ardından (bu arada bugun spor yapmaya karar verdım.
5 ayda 113 kılodan 99 kıloya spor yapmadan doya doya yıyerek düştüm darısı burdakı herkesın basına
bugunluk bu kadar herkese ıyı aksamlar

Mrb herkese günlük tutmaya karar verdim gün gün yaşadıklarımı ve yaptıklarımı yazıcam.
Bu arada bebeğim derken vücüdumdan bahsediyorum;)
40 dk lık sporun ardından (bu arada bugun spor yapmaya karar verdım.
5 ayda 113 kılodan 99 kıloya spor yapmadan doya doya yıyerek düştüm darısı burdakı herkesın basına
bugunluk bu kadar herkese ıyı aksamlar

merhaba günlüğün hayırlı olsun canım

5 ayda nasıl spor yapmadan doya doya yiyerek 14 kilo verdim süper vermişsin tebrikler
devamı gelir inşallah

gerçekten nasıl verdin?
gerçi kilo çok olunca kiloda o kadar çok gidiyormuş.
ondan olsa gerek.

5 ayda nasıl spor yapmadan doya doya yiyerek 14 kilo verdim süper vermişsin tebrikler
devamı gelir inşallah

İnandım bu işe ondan sonrada kilom cok fazla olduğu için doktor destegi aldım. reklama girermeyelim:)
SİSTEMİN MANTIGI ŞU ŞEKER BUĞDAY BULGUR PİRİNÇ PATATESİ KESİYORSUN PROTEİN AGIRLIKLI BESLENIYORSUN AC KALMADAN YASAKLILAR HARIC UC OGUNDE ISTEGIN KADAR YIYORSUN ,USTELIK BEN RAMAZAN AYINDA YENI BASLAMISTIM BU İŞE HERKES KILO ALIRKEN BEN YATA YATA 2 KILO VERMISTIM O AY ,BOYLE GIDIYOR İŞTE HER GUN INS AYRINTILARI VERICEM

devamı gelir inşallah

İnandım bu işe ondan sonrada kilom cok fazla olduğu için doktor destegi aldım. reklama girermeyelim:)
SİSTEMİN MANTIGI ŞU ŞEKER BUĞDAY BULGUR PİRİNÇ PATATESİ KESİYORSUN PROTEİN AGIRLIKLI BESLENIYORSUN AC KALMADAN YASAKLILAR HARIC UC OGUNDE ISTEGIN KADAR YIYORSUN ,USTELIK BEN RAMAZAN AYINDA YENI BASLAMISTIM BU İŞE HERKES KILO ALIRKEN BEN YATA YATA 2 KILO VERMISTIM O AY ,BOYLE GIDIYOR İŞTE HER GUN INS AYRINTILARI VERICEM

gerçekten nasıl verdin?
gerçi kilo çok olunca kiloda o kadar çok gidiyormuş.
ondan olsa gerek.

şu anda kahvaltı yaparken bır yandan yazıyorum bır yandan da iş egec kalmamaya calısıyorum.

kalktıgımda su ıcmeyı unuttum
1 yumurta peynır zeytın domates salatalık ve ıkı mandalina kahvaltımı yapmıs bulunmaktayım cerezımde bıtmıs kahvaltıda cevız badem fındık yıyorum peynırle bu hem tok tutuyor hem acıkmayı onluyor hem de tatlı hısssını onluyor ...

kış çayı nasıl bişey?hazırmı yoksa kendin mi yaptığın bir karışımmı?

kendim yapıyorum

ıhlamur
karanfil
tarçın
nar çiçegi
kuş burnu
bunların hemsini demlige koyup üzerine kaynar su ekliyorum 10 dk dinlenince afiyetle içebilirsiniz

Akşam yemegine fırında balık ve bol salata var kesınlıkle altıdan sonra yemek yemek atıştırma yapmak yok
sabah migde bulantısını önlemek için yatmadan önce bir bardak süt var

uzun zamandır oldu yazmayalı.Ama yazarak insanın rahatladığını gördüm.Başarı öyküsüne gelince herşey güzel devam ediyor diyemiycem yaşanan bazı sağlık probleri yüzünden kendimi bayağı dayıtmış durumdayım.Benimle alakalı bir problem değil canımdan cok sevdığım babamdı hasta olan.Tabı bu benı ve aılemı perısan ettı yaşanan 4 aylık süreç ömrümden ömür götürdü.Hele hastalığını ögrendıgım ılk gun 4 kg bırden verdım uc gun uyumadım hastaneler kostormacalar kıme hangı doktora guvenecegımız konusunda butun sorumluluk benım omuzlarımda kalmıstı.Gercekten cok yorulmustum ama sonuc olarak o zorlu surecı atlattık sımdı sıra enkazları toplamakta.B u surec esnasında doktorumunda yanına ugramadım bu aya randevu aldım gıdınce kızacak bılıyorum ama bunu yenıden kendımı toplamak adına yapmam gerekıyor.

Back
X