Benim bedenim...

Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki

ama bu çok bencilce :KK43:

genelde sen isteksiz oldugun için böyle sanırım
ama bu şekilde ikinizde kırılıyorsunuz
dün yaptıgı hayvanca olmuş ama
konuşmayı dene
ne istedigini ne bekledigini anlatmayı dene

Kadın hasta , yorgun vs olduğunda eşini red eder ve eşi dışarı giderse bunun da günahı kadına mı yazılıyor ? Ben dinimizin kadına karşı bu kadad acımasız olmadığına inanmak istiyorum.
Karşılıklı anlayış gerek bence ama konu sahibi reddetmekle kalmıyor birde p.... izlesin diye eşinin elimne telefon veriyor bence dışarı yitiyoe başka açıklaması yok. Yarın bir gün eşim beni aldatıyoooorr diye konu açıcak buraya

Ne kadar saçma bir yorum yapmışsınız ya.O zaman her erkek aman benim eşimin şurası eksik başkasında tatmin olayım benim suçum değil nasılsa desin,aldatmaya kılıf bulsun:KK63:
Aynıı şey değil. Söylediğimi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Evlilik sadece ortk bi yaşamı paylaşmak değil. Kadının da erkeğin de ihtiyaçları var. Erkeğin kadına zorla bişey yapmasını kesinlikle tasdiklemiyorum. Ama kadın da erkek istediğinde yapmalı. Düşünsenize eşiniz her seferinde siz istediğiniz zaman yapmasa ne kadar incinmiş ve kırılmış hissedersiniz. Kadınlardan eşim bana dokunmuyo diye aldatan nadirdir. Onun yerine kırılmayı tercih eder. Ama erkek öyle deği. Düz manttıkdoğası gereği. Dışarı gitmeye yatkın. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Ne desem bilemedim…herif seni tapulu mali gibi goruyor herhalde…istedigi gibi dokunurmus..o zaman kari kocasiniz diye istedigi gibi tecavuz eder seninde birsey demeye hakkin olmaz bu durmda…sacmalamis…bu erkekler bazen nereleriyle dusunuyorlar diye merak ediyorum acikcasi.

cehennemde cayır cayııııııırrrr yanmak istemiyosan kocana olan cariyelik vazifeni bi tık ileriye götürüp geyşalık yap anacım....
ulan varya adamların ahlaksızlığıda kadınların üstüne atılıyoya ben daha ne diyim...
neyse..
o tartışmaları biraz daha ılımlı geçirmeye çalış..
ve sakin ol herşeyden önce...

Karşılıklı anlayış gerek bence ama konu sahibi reddetmekle kalmıyor birde p.... izlesin diye eşinin elimne telefon veriyor bence dışarı yitiyoe başka açıklaması yok. Yarın bir gün eşim beni aldatıyoooorr diye konu açıcak buraya
Arkadasım nerden uyduruyorsun esimin elime p.. Verip izle dedigimi

çok yanlış gelmişsin hacı :27:

konu sahibi, eşinizde sorun var ama sizde de var.. birbirinizi körüklüyorsunuz gibi geldi.. kavga esnasında sürekli size dokunmasının sebebi gıcıklığına.. aslında onun sizi sakinleştirmesi, sizin de ona sapık muamelesi yapmamanız gerekiyordu..

keşke bir süre uzak kalabilseniz birbirinizden, özlersiniz belki o_O

çok yanlış gelmişsin hacı :KK53:

konu sahibi, eşinizde sorun var ama sizde de var.. birbirinizi körüklüyorsunuz gibi geldi.. kavga esnasında sürekli size dokunmasının sebebi gıcıklığına.. aslında onun sizi sakinleştirmesi, sizin de ona sapık muamelesi yapmamanız gerekiyordu..

keşke bir süre uzak kalabilseniz birbirinizden, özlersiniz belki o_O
Iki hafta once gelmiştim tatilden özledik birbirinizi zannetmiştimyanilmisim. Elbetteki sinirle benim de yanlış yaptıgım seyler olmuştur. Ama o fiziksel tavırları unutamıyorum. Nasıl davranmam gerek onu da bilmiyorum. Küs kalmak da çözüm degil ki. O hala kendini haklı goruyor herzamanki gibi. Bilmiyorum gozumden dustu resmen

Back
X