Canım cok sıkkın.biraz uzun olabilir yazacaklarım. 2 yıllık evliyim. Kocam bana gore daha düşkündur iliskiye. Butun gun ev isleri bebek falan derken yoruluyorum cogu zaman. Bilmiyorum belki de bana istedigim tarzda yaklasamiyor bana. Ama genelde iliskiye girmeden once atışmalarımız oluyor. Bu konu dışında cok iyi anlasan bir ciftiz. Hatta belki disardan mükemmel. Dun ben iliski icin hazırladın aksamdan da söylemiştim kız uyuyunca beraber vakit geçirelim diye. Neyse yine aramızda atışmaya basladik iyice üstüme geldi sinirlendim bende. Derken elini belime koydu bende çektim elini. O cok iyi bilir sinirliyken bana dokunulmasından nefret ederim. Ben elini çekince deliye dondu. Bağırdı falan elimi nasıl atarsın diye. Kalktım salona geldim. Geli peşimden hala bağırıyor sen benimkarimsin istedigim gibi dokunurum diye vücuduma dokunmaya başladı. Delirdim bense bağırmaya basladi. Sen benim sahibim degilsin ben izin vermeden bana dokunmamazsın diye. Nefret ettigimi bile bile o kadar cok tuttu ki beni canım acıdı artık. Bağırdım hayvanlar yapmaz bu yaptığını diye.cekti gitti uyudu. Ben gittiğimde saat 5 e gelmişti. Oyle kırıldım ki be yapacağımı bilmiyorum. Basit bi kırgınlık,trip atma degil bu. Bilmiyorum gururum cok kırıldı. Ne yapicam bilmiyorum. Buraya niye yazdığımı bile bilmiyorum...