Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Hah bak yazıldıkça aklıma geliyooor. Adam kitapları yarım açıp okuyor yıpranmasınlar diye


aman emekli olmasın şimdiden böyleyse yaşlanınca ve emekli olup eve kapanınca asıl mesele o zaman

yaşayan ben bizzat deneyimli olarak diyorum ki ne yap et emekli yaşını hiç düşünme eminim daha çok vardır ama şimdiden söyleyim daha çoooooooook çekeceğin var canımcım
 
Haliya sarap dokeni kovmasi, uzun uzun tartismasi abarti. Yani mal kiymetlidir anlarim da, kazayla olan seyler icin de kalp kirmamak gerekir.
Araba konusunda cok empati duydum. Araba baska bir sey ya. Ben de arabama cok duskunum. Bu tur hassasiyetleri olan biri olarak ne o oyle ayakkabi izi, pazar cantasi filan... Ben de istemezdim. :)
 
Hah bak bu da var. Eski cep telefonları, eski laptoplar hep saklanıyor. Ev elektronik çöplüğü oldu. Kıyafetleri verene kadar canımız çıkıyor.
 
Yok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.
Istisnasiz her gun bezle telefonunu temizler yetmez benimkini de temizler. Tepki olsun diye temizletmiyorum artik telefonumu ellemiyor
 
Yok ölenekadar çalışır bu kesin, iş delisi, ben de diyorum zaen ekmekliliği düşünme bile diye.
 
Aynen ben 45 derece açarak okuyacağım başkası gelecek cartt diye kıvıracak,yolarım valla.
Ya bir de kitabın iki kenarına dirseklerini koyanlar var. Gerçi ben de arık eskisi kadar titiz değilim o konuda yine açıyorum kitabı, ama olsun.
 
Yok kalp kırmaz genelde ama söylenir de söylenir. Tatlı dille söylenir
 
Bu titizlik olayı ta bebeklikte aldıkları tuvalet egitiminden geliyor Sephora, yerine gore iyi bir sey aslında ama bazen çıldırttıkları dogrudur.
 
Son düzenleme:
ben de oyleyim sephora,
her esyaya degil, ancak havluları bile bilgisizlik sonucu grilestirdigim icin delirdim.
fakat asıl titizligim kitaplar, cdler ve elektronik esyalarda.
o konularda gozmun onunde kullandıklarında dahi hic paylasımcı biri de degilim, cunku benim gibi dikkat etmediklerini tecrubelerimden biliyorum.

bugun ikidir takıntılı konular ilgilimi cekiyor,
hadi hayırlısı
 
Can cıkar huy çıkmaz derler ayy allahtan benim gibi değilsiniz ben pcyi kırdım arkadaşımın çocuğu koltuğu dişlemiş derisini yırttı daha gecen gün kredi kartını kırdım diğerini verdi onuda kırdım yanlışlıkla sürekli kırar dökerim şükür eşim çok rahat bir insan mala kıymet vermez pek yoksa bizde çok kavga ederdij bazen ben kendime bile kızıyorum
 
Ya bir de kitabın iki kenüzerinençizierini koyanlar var. Gerçi ben de arık eskisi kadar titiz değilim o konuda yine açıyorum kitabı, ama olsun.

Ben deliriyorum ya.Sınavda bile düzenli yazarım ben.Mesela geliyolar notlarımın üzerine çizik atıyorlar eve bidip tekrardan yazıyorum.
 
Aynen eşimin de takıntısı genelde kitaplar cd ve dvd arşivi ve elektronik. Bazen hak veriyorum ama bazen çok yoruyor. Ben de dikkaliyimdir bu tür şeylerde ama eve çoluk çocuk geldi mi diken üstünde oturuyorum resmen.
 
Hah bak bu da var. Eski cep telefonları, eski laptoplar hep saklanıyor. Ev elektronik çöplüğü oldu. Kıyafetleri verene kadar canımız çıkıyor.

Butun eski giysilerini yatarken giyerim diye sakliyor, kotlarini da mi yatarken giyicen diyorum evde 10 senelik bilgisayar monitoru var calismiyor 10 senedir ne atar ne satar. Bi de isi geregi birsuru gereksiz esantiyon geliyor buna, hepsini sakliyor bir gun lazim olurmus, ne yapacaksa onca seyi, portatif kahve makineleri, cesit cesit bardaklar, ajandalar... ev gereksiz esya deposu gibi
 
Hah bak bu da var. Eski cep telefonları, eski laptoplar hep saklanıyor. Ev elektronik çöplüğü oldu. Kıyafetleri verene kadar canımız çıkıyor.
Ayyy ben de kıyafetlerimi hiç atamam. Evde koyacak yer yok. Ayyy benim kocam da sen gibi yaaa.
 
Oyle tabı annesi titiz davrandiysa gelisi guzel ogretmediyse titiz duzenli oluyorlar. Mesela cimrilikte oral donemle alakali.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…