- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Pöfff o insanlara kutu kutu kitap ayracı hediye edesim var. İnsan gerekirse takvim yaprağını katlar koyar arasına, yine kıvırmaz yaaa.Ay evet bir de kivirirlar ya köşeden
Hah bak yazıldıkça aklıma geliyooor. Adam kitapları yarım açıp okuyor yıpranmasınlar diye
kesin var bir şey, normaline hiç denk gelmedim çünküOyyy var bizim burçta bir ipnelik. Kesin ondandır.
Söz veremem şekerim. Siz nerede oturuyordunuz laf açılmışken?Kıız kocamdan uzak dur
Hah bak bu da var. Eski cep telefonları, eski laptoplar hep saklanıyor. Ev elektronik çöplüğü oldu. Kıyafetleri verene kadar canımız çıkıyor.Babamin aynisindan ne cok varmis
Yazlikta denize girdikten sonra arabasina bindirmez, kapida elinde hortumla bekler bacak ayak ne varsa yikar sonra bahcede duş sirasi bekleriz. Telefonunun sarji tamamen bitmeden takmaz, takinca asla cekmez, bi kere fisten cektim diye aglayacaktihatta yeni seylerin naylonunu cikarmaz annem çıkarır zorla, laptopun tv nin falan ekran koruyucu jelatini durur aylarca oy oy anlatsam roman olur.
Bu arada babam da eşim de aslanlar, esim babam kadar degil ama o da copcu gibi, eskiyenini yirtilanini bozulanini atmaz ben gizlice atarim
Istisnasiz her gun bezle telefonunu temizler yetmez benimkini de temizler. Tepki olsun diye temizletmiyorum artik telefonumu ellemiyorYok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.
Yok ölenekadar çalışır bu kesin, iş delisi, ben de diyorum zaen ekmekliliği düşünme bile diye.aman emekli olmasın şimdiden böyleyse yaşlanınca ve emekli olup eve kapanınca asıl mesele o zaman
yaşayan ben bizzat deneyimli olarak diyorum ki ne yap et emekli yaşını hiç düşünme eminim daha çok vardır ama şimdiden söyleyim daha çoooooooook çekeceğin var canımcım
Ya bir de kitabın iki kenarına dirseklerini koyanlar var.Aynen ben 45 derece açarak okuyacağım başkası gelecek cartt diye kıvıracak,yolarım valla.
Yok kalp kırmaz genelde ama söylenir de söylenir. Tatlı dille söylenirHaliya sarap dokeni kovmasi, uzun uzun tartismasi abarti. Yani mal kiymetlidir anlarim da, kazayla olan seyler icin de kalp kirmamak gerekir.
Araba konusunda cok empati duydum. Araba baska bir sey ya. Ben de arabama cok duskunum. Bu tur hassasiyetleri olan biri olarak ne o oyle ayakkabi izi, pazar cantasi filan... Ben de istemezdim. :)
Ayyy söylemeeem.. Yetişina dostlar beyime göz diktileerSöz veremem şekerim. Siz nerede oturuyordunuz laf açılmışken?
Can cıkar huy çıkmaz derler ayy allahtan benim gibi değilsiniz ben pcyi kırdım arkadaşımın çocuğu koltuğu dişlemiş derisini yırttı daha gecen gün kredi kartını kırdım diğerini verdi onuda kırdım yanlışlıkla sürekli kırar dökerim şükür eşim çok rahat bir insan mala kıymet vermez pek yoksa bizde çok kavga ederdij bazen ben kendime bile kızıyorumArabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Ya bir de kitabın iki kenüzerinençizierini koyanlar var.Gerçi ben de arık eskisi kadar titiz değilim o konuda yine açıyorum kitabı, ama olsun.
Alakası ne acaba tuvalet eğitimiyle?Bu titizlik olayı ta bebeklikte aldıkları tuvalet egitiminden geliyor Sephora, yerine gore iyi bir sey aslında ama bazen çıldırttıkları dogrudur. Bakınız:babam
Aynen eşimin de takıntısı genelde kitaplar cd ve dvd arşivi ve elektronik. Bazen hak veriyorum ama bazen çok yoruyor. Ben de dikkaliyimdir bu tür şeylerde ama eve çoluk çocuk geldi mi diken üstünde oturuyorum resmen.ben de oyleyim sephora,
her esyaya degil, ancak havluları bile bilgisizlik sonucu grilestirdigim icin delirdim.
fakat asıl titizligim kitaplar, cdler ve elektronik esyalarda.
o konularda gozmun onunde kullandıklarında dahi hic paylasımcı biri de degilim, cunku benim gibi dikkat etmediklerini tecrubelerimden biliyorum.
bugun ikidir takıntılı konular ilgilimi cekiyor,
hadi hayırlısı
Hah bak bu da var. Eski cep telefonları, eski laptoplar hep saklanıyor. Ev elektronik çöplüğü oldu. Kıyafetleri verene kadar canımız çıkıyor.
Ayyy ben de kıyafetlerimi hiç atamam. Evde koyacak yer yok.Hah bak bu da var. Eski cep telefonları, eski laptoplar hep saklanıyor. Ev elektronik çöplüğü oldu. Kıyafetleri verene kadar canımız çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?