Benim bir babam var diyemiyecekmiyim!!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
Bir konu açmıştım babamla ilgili..ozamanlardan beri konuşmuyorum babamla..
sizlere içimi dökmek istedim..çevremde babasının elinden tutmuş babasıyla sarılmış gezinen benimle yaşıt bir genç kız gördüğümde inanın içim burkuluyor.."babam izin vermez" dediklerinde bile ne şanslılar diyorum..ben hiçbir zaman babamla bir şey yapmadım..babam şöyle kızım diye sarılmadı mesela..sevdiğini biliyorum..
ama kardeşimi sevdiği kadar değil..aslında bende Babacım diyemem ona..bilmiyorum neden..utanırım herhalde..diyemem işte..yaşadığımız onca şey mi sebeb hiç bilmiyorum..ama çok isterdim biliyomusunuz..benim kahramanım babam demek..küçük çocuklar gibi naz yapmak..ama ben çok küçük yaşta olgunlaştım..malesef..benim babam var!ben korkmuyorum diyemedim hiç..çok küçük yaşta gelecek kaygısına düştüm..babamla konuşmuyorum ya.. Ankaraya gidicem sınavım var iş için..kardeşimi arattırdım..yol parası için..annemi de arattırdım.."biz üstlerine başlarına sizden daha çok şey alıyoruz dedi" anneme..sevgilisiyle babam daha çok şey alıyorlarmış..babam çalışmıyor..sevgilisi oturduğu yerden bakıyor..en lüksüne kadar içkisine kadar..üstelik benim üstüme bir şey alınmadı ki dile getiricek kadar..babalık bumudur..
annem kapattı..allahtan annemin eşi lafını bile etmiyor..o götürücek beni ankaraya..

ama neden ben BENİM BABAM VAR O GÖTÜRÜR GEREK YOK..diyemiyorum?

neden BENİM BABAM OLDUKÇA SIRTIM YERE GELMEZ diyemiyorum..?

Canım ne yapacaksın bazı insanlar da hayatta bazı şeylerin eksikliğini çekiyor malesef.

Yaramı deşmek istemiyorum,sadece seni çok ama çok iyi anladığımı söylemek istiyorum..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh ahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

babanla annen ayrı anladığım kadarıyla ve kardeşin onda kalıyo galiba ?
ne yazıkki parçalanmış bi ailenin bedelini çocuklar ödüyo
ama baban baba olamamış
eğer olsaydı ayrı olsalar bile senden ayrılma gibi bi lüksü olmadığı için babalık yapardı
ama annen hep arkanda anladığım kadarıyla
boşuna anne doğulur baba olunur dememişler
baban baba olamamış, kaderinde buymuş

evet..çok sağol canım..aynı kaderi paylaşıyoruz galiba..

evet ayrılar..kardeşimde bende annemle yaşıyoruz..
annemm..o kadar fedakar bir anne ki..
allahım ona uzun ömürler versin..öyle kader diycez artık..

Canim üzüldüm adina,keske babanda senin kadar düsünebilse,ayri olmalarinin cocuklarla alakasi yok ve etkilememesi lazim

canım benim emin ol bende diyebilmek isterdim arkamda babam var diyebilmeyi bende diyemiyorum artık kendimi üzmüyorum o yüzden sen de üzme ara sıra aklıma bişeyler geliyor içim burkuluyor ama bi şekilde içimi rahatlatıp geçiyorum belki ölmüş olsaydı (yinede allah korusun) kahramanın olurdu senin yaptıklarıyla hatalarıyla yavaş yavaş soğumaya devam ediyorsun içindeki öfkede büyüyor belki tam anlamadım ama annen ve baban ayrı sanırım babanın birlikte olduğu biri mi var? en azından annen var bak o en büyük destektir sana anneni sar sarmala benim o da yok!senelerece babaanne elinde büyüdüm şimdi evlendimde rahat bi nefes aldım evlenirken bile gelmedi babam düğünüme oysa ki bi ümitle beklemiştim! bahaneside çok saçmaydı! ben sana bakmam demesini bile affetmiştim oysa ki evlendiği kadının kızına gayette güzel bakıyordu...kimi erkekler böyle malesef canım üzme o yüzden sen kendini eğer evliysen eşine dayan ben kimi zaman eşimi bir baba olarakta görüyorum beni babamdan daha çok koruyup kolluyor çünki

Canim üzüldüm adina,keske babanda senin kadar düsünebilse,ayri olmalarinin cocuklarla alakasi yok ve etkilememesi lazim

çocuklardan boşanılmıyor ki..keşke düşünebilse ama şuan konuşmadığım için parası yok diye konuşmasıdığımı falan düşünüp kendini rahatlatıyordur..

çok üzüldüm canımm senin adınada..
allah korusun yine de bir şey olsun istemem inan..yine ben üzülürüm..
babam annemi aldattığı kadınla birlikte şuan..
bi gün babama biz artık kardeşimle burda durucaz annemde durmycaz demiştik..tamam dedi ama içine işlemiş..yoktan yere tartışma çıkardı..bende sen babasın tabi bakıcaksın dedim.."benden babalık falan beklemeyin ksura bakmayın" demişti..çok önce bi zamanda yaşanmadı bunlarda..hala içimde..
yok canım evli değilim inşallah yakın bi zamanda olucak..
ama bi davetiye gönderirim.misaifir gibi gelir.gelirse tabi.

Son düzenleme:

bazı erkekler kendi sorumsuzluklarını böyle çocuklarına yüklüyorlar işte hemen olgunlaşsında kendi hal çarelerine baksınlar diye umarım en kısa zamanda hatalarının farkına varırlar...pişmanlıkları yine bizi üzer çünkü kendimi sana çok yakın hissettim

çok sağol canım bende öyle:)

artık ben ne pişman olsun istiyorum..ne de beni sevsin..ne de üzülsün..mutlu olduğunu biliyim..
umrumda da değil..yeterince üzdü daha fazla üzmesin..geçen zamanı geri getirebilicek mi?
hayır..o halde bundan sonrasını berbat etmesin..tek istediğim ankaradan mutlu haberlerle dönmek..dua et benim için..

ayy canım benim allah herşeyi gönlüne göre versin inşallahhh!!!!! ederim tabi ki işindede başarılı olursun inşallah hayatının geri kalanı hep mutlu ve huzurlu geçer....

ayy canım benim allah herşeyi gönlüne göre versin inşallahhh!!!!! ederim tabi ki işindede başarılı olursun inşallah hayatının geri kalanı hep mutlu ve huzurlu geçer....

çok çok teşekkür ederim aynı dilekler senin içinde canım benimm:)
bu işim olsunda bunları düşünmeye vaktim olmasın artık inşallah:)

Allah yardımcın olsun inşallah istediğin işe yerleşirsin

sen hayattaki tüm olumsuzluklara karşı hep gül canım benim ve hiç ümidini kaybetme işinde eşinde allahın izniyle gönlüne göre olur sonra çocuk falan derken kendi yağında kavrulur gidersin

sen hayattaki tüm olumsuzluklara karşı hep gül canım benim ve hiç ümidini kaybetme işinde eşinde allahın izniyle gönlüne göre olur sonra çocuk falan derken kendi yağında kavrulur gidersin

ay canım amiinn hepimizin gönlüne göre versin..çok sağol ya birden hüzün çökmüştü böyle eskiler falan derken baya bi dalmıştım aile geçmişime..
birden mutlu oldum bak bunları düşününce
allah o günleri görmeyi nasip etsin artık bakalım:)

allaha hep dua ederdim allahım annemi en değerlimi aldın benden babamı hayırsız eyledin babaannemin baskısıyla sıkıntıya soktun beni yalvarırım ileride yüzümü güldür rahata huzura erdir beni diye duam tuttu 10 aylık evliyim hayatımda hiç mutluluğu tatmamışım dedim allahım seninde yüzünü güldürsün hepimizinkini güldürsün mutluluklarımızı daim eylesin Aminnnn!!!!!:103:artık herşeyi bi kenara bırak ve güzel günler düşünüp kendini rahatlat tatlım

aynen bana babamın vermediği sevgiyi veren bir kayınbabaya sahibim ve tabiki pek kıymetli nişanlıya bende en son babamla bir konu için yanyana geldiğimde içimden gelmişti ve onu yanağından öpmüştüm bana ne dese beğenirsiniz otur yerine

ay ne güzel ya çok sevindim senin adına allah nazarlardan korusun:)..allah bana ve tüm istiyenlere böyle bir mutluluk nasip etsin..
benim babaannemde annemden yanaydı..hala da öyledir..
annem gibidir babaannem..oda çok üzülür yazık kıyamam..
şu sınavımın iyi geçmesini oda dört gözle bekliyo annem gibi..
bi olsa..üstümden büyük bir yük kalkıcak..
işte ozaman babamın kızı olurum..dönüp bakmassam nankör! olurum ona göre sanki babalık yapmıs gibi..
neyse allah büyük ne diyim..
dediğin gibi güzel günleri düşünmek en iyisi..

kayınbabam sert bir adam olmasına rağmen beni kızçem diye sever ve çocuk gibi muamele eder şımartır beni babamda bana vermediği sevgiyi beklerdi benden...çocukluğum çalınmış gibi hissediyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum....

kıyamam canım ya ne kadar üzülmüşsündür..
ama ne güzel bak yeni ailenle çok mutlu olucaksın..
bende bi gün böyle söylerim umarım..
ben babamı öpmeye kalksam birşey demez sevinir..
ama kalkıpta o ilgi göstermez..en önemli anlarımda hiç bir zaman yanımda olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…