• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir derdim ....

Evet bende o duygular mevcut. Ondan mıdır
kesinlikle ondan kaynaklaniyor,aslinda senin once kendinle barisman gerek ozguven sorununu cozmen lazim,yoksa karsina cikan herkese ayni davranicaksin ve belkide sana karsi gercek duygularini anlatan kisiyi kaybedeceksin bu yuzden

Ne bu korkaklık. Alt tarafı bi evet yada geç hayır demek. Böyle hantallaşmış düşüncelerle devam etmemelisiniz bence.

Bence hiçbir sorununuz yok. Gerçekten insanlara güvenilmiyor. Kendilerini olmadıkları biri gibi pazarlamaya bayılıyorlar. Ben şöyle iyiyim, böyle insanım, adamlık benden sorulur diyenden uzak durmak lazım. İlişkinin başında her şeyi ortaya döken insan samimi değildir ayrıca. Kurgu yapmayı seviyordur.

Bunu ailenize, dostlarınıza karşı da hissediyorsanız güven sorununuz olabilir. Yoksa şu yazdıklarınıza biz "tecrübe" diyoruz. Pişman olmak istemiyorsanız da kimseyi tanımadan sözlerle güvenmeyin.

Bence hiçbir sorununuz yok. Gerçekten insanlara güvenilmiyor. Kendilerini olmadıkları biri gibi pazarlamaya bayılıyorlar. Ben şöyle iyiyim, böyle insanım, adamlık benden sorulur diyenden uzak durmak lazım. İlişkinin başında her şeyi ortaya döken insan samimi değildir ayrıca. Kurgu yapmayı seviyordur.

Bunu ailenize, dostlarınıza karşı da hissediyorsanız güven sorununuz olabilir. Yoksa şu yazdıklarınıza biz "tecrübe" diyoruz. Pişman olmak istemiyorsanız da kimseyi tanımadan sözlerle güvenmeyin.
Evet aslında herkese karşı öyleyim. Mesela etrafımdaki insanlara arkadaşlara falan bir şey anlatmayı sevmem istemem güvenipte sırrımı dökmem.Biriyle konuşurken çok düşünürüm.

valla çok saçma geld, direk engel koymak fazla önyargılı ve acımasız.. insanın anası babasının huyu değişiyo büyüme sürecinde de, elin adamının neyin garantisi bu.hem sen de onları üzebilirsin bu mantıkla bakınca. bu şekilde gram yol alamazsın

valla çok saçma geld, direk engel koymak fazla önyargılı ve acımasız.. insanın anası babasının huyu değişiyo büyüme sürecinde de, elin adamının neyin garantisi bu.hem sen de onları üzebilirsin bu mantıkla bakınca. bu şekilde gram yol alamazsın
Evet sağlıksız bir düşünce

Back
X